En erken hamilelik belirtileri

yamansak yavrum benim ya neyse takma kafaya rahat olll

ECRİİİNNNNNNNN bence sen hamilesin tatlımmmmmmmmmmmmmm içimden öle geçio bak zeynoyada sölüyodummmm çıktı işallah sende de çıkarrrr

yaaaf elim kolum kalkmıyor heeee, işten gelince kendimi yatağa atsam sabahacek uyusam dedim ama nerdeeee, yemeğe giriştim hemen.

kıslar bakalım kaç ekim annesi daha çıkıcak sayfamızdan...

yamansak yavrum benim ya neyse takma kafaya rahat olll

ECRİİİNNNNNNNN bence sen hamilesin tatlımmmmmmmmmmmmmm içimden öle geçio bak zeynoyada sölüyodummmm çıktı işallah sende de çıkarrrr

inş.tatlım yaaaa.rabbim biliyor içimi hep bu ay istiyordum belki dualarım kabul olmuştur.bana da hamileyim gibi geliyor ama arada sancı olunca yok diyorum hamile degilim.yarın belli olur yaparım test.bebişim varsa 4+5 günlük miniciktir...

ya adetim 2 gün gecikti cuma günü kan testi yaptırayım dedim kan gelmezse tabiki..

acele etme deyip kızdı annem :(

:)) biz buldumcuk olcas kızımmm boşver sen çaktırmadan cuma git kan testi yaptır bence hihoyyyt

kızlar şimdi tubacık bana dedıkı ben hamileliğimi ovulasyon testıyle oğrendım dedi. benım evde gebelik testı bitmişti dedim ya. kalktım şimdi ovulasyon testı yaptım. eğer klomen bu testı etkilemiyorsa %90 hamilesin dedi

Patricia cım cnm nasıl ögrenmış ovulasyon testı ile... biz de merak ettık...
ya daha kırmızılar yenı başladıgı halde test gununü bekliyorum ...

ya önce bi çalışş diimiii yok ben akıllanmam

Back