En erken hamilelik belirtileri

hayırlı haberlerle gelirsin inş.tatlım.ama erken degilmi?bekleseydin?benim adetim bugun 4 gun geçti ama bekliyorum yapmıyorum test nasılsa çıksada anın da dr gidip keseyi görcek degilizya..üzülmek istemiyorum..

kızlar bu gun adetım 3 gun gecıktı dıye sevınırken biraz önce regl ağrılarım basladı(((((( sanırım gecikmelide olsa olucam regl

patrica belki hamişsindir agrı oluyormuş benimde arada oluyor oyuzden birazda bekliyorum belki olurtum diye..inş.hamilesindir...

ZUZU tebrık ederım canım,bebeşin nazlanmayı bırakmış sana sıkı sıkı tutunmuş. rabbım kucagına almayıda nasıb eder ınsallah

ecrin gülüm yok anlamıyor tabi hanfendi evde bütün gün kocasıda gece çalışıyor ohhh benimkide yok konferansta anca 12-1 de gelir yarın bu kız çalışcak dinlensin yok dedimya bana rahat yok

ecrin seni nasıl kıskanıyorum şu anda benim hayal ettiğim şeyi yapacaksın ben yapacaktım malasef yapamıyom davetsiz misafir var (ablam)
zuzu terik ederim ya ne güzel herkes hamile darıdı bize darısı bize rabbimmmm

yamansak üzüldüm.hastayım deseydin:)))
çok üzülüyorum böyle çalışanlara çat kapı gelenlere zor da bırakanlara..eşimin kardeşide evlencek bikaç ay sonra elti olcak çalışıyor ben hafta içi gitmeyi düşünmüyorum hatta 2 3 haftada bir müsaitse giderim.çalışan için zor.ama yemege onlar gelmek isterse gelirler..insalar hiç düşünmüyor..

ecrincim valla gelsin laf etmiyom herkes yanlış anlar belki ama valla öğle değil hafta da 2-3 aynı muhabbet allahtan kocam çok evde durmaz benim yurd dışına gider yani 1 ayın 15 günü yoktur
yoksa varya kocamla bile aram acılır bu yüzden allah korusun yani imada ediyom ama yok sabah yazdım belki okumuşsundur tabiatım gereği kimseyle tartışmam kavga etmen korkarım kavgadan
yani lafda edemiyom ezıliyom sürekli böğle

ecrin ve patricia maşallaaah size bekliyorsunuz yaaav, benim günüm yarın ben de hasta olmazsam h.sonuna test yapıcam inşallaaaah

ooo hoş geldin şekerim ay hadi inşallah sende hamilesindir

yaşasın hamileler artıyor bayanlar ne bereketli geciyor şu şubat ayı yaaaaaaaa:lepi::teytey::dance:

Yamansakcım biz şubatı nasıl dört gözle bekliyorduk sen ozamanlar yoktun çok inandık çokkkkkkkkkkkkkkkkkkk:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…