Ceylan ndk ikinizde çok güzelsiniz allah sizleri önce eşlerinize sonrada olacak olan çoçuklarınıza bağışlasın yüzünüz kader kaderinizde güzel olur inş.
Severcim inşallah hepimiz için geçerli:1hug:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ceylan ndk ikinizde çok güzelsiniz allah sizleri önce eşlerinize sonrada olacak olan çoçuklarınıza bağışlasın yüzünüz kader kaderinizde güzel olur inş.
arkadaşlar bişey sorabilirmiyim bu süt hormonu fazla çıkıyo ya bilirtileri varmı illa test yapıptamı öğrenmek gerekiyo mesela benim gögüslerimde sürekli bir ağrı var ploraktin hormonu artışını gösteriyo olabilirmi ?
arkadaşlar bişey sorabilirmiyim bu süt hormonu fazla çıkıyo ya bilirtileri varmı illa test yapıptamı öğrenmek gerekiyo mesela benim gögüslerimde sürekli bir ağrı var ploraktin hormonu artışını gösteriyo olabilirmi ?
benimde süt hormonlarım biraz fazla çıktı bu ötü bişeymi demek doktr bana ilaç felan wermedi diğer btn hormnlarm düzgün çıktıı
vallahi canım buradaki arkadalardan edindiğim bilgiye göre çok kötü bişey değil ama hamile kalmaya engel olabiliyomuş
tşk ceylancığım bende sadece ağrı var sürekli ama kullandığım çamasırdan diye düşünmüştüm galiba halada öyle![]()
Adet olmadın dimi o zaman bu karamsarlık niye canım hele durrradetime 6 gün var ama göğüsümdeki acılar azaldı
herhalde daha erken adet olucam bu ay ümitliydim oysamirmirmirmir
Hoşgeldin nasılsın:) selam kızlar
iyi akşamlar kızlar
ceylancım adet olmadan önce göğüslerimin acısı azalıyorda ondan süphelendim.
hamile arkadasların hepsinin genelde göğüsleri acxıyor vede göğüs uçları