En erken hamilelik belirtileri

ndk görüsürüz canım aman biyerlerini kası bugün hepimiz cok begendik seni nazarımız degmez tabi ama olsun

arkadaşlar bişey sorabilirmiyim bu süt hormonu fazla çıkıyo ya bilirtileri varmı illa test yapıptamı öğrenmek gerekiyo mesela benim gögüslerimde sürekli bir ağrı var ploraktin hormonu artışını gösteriyo olabilirmi ?

arkadaşlar bişey sorabilirmiyim bu süt hormonu fazla çıkıyo ya bilirtileri varmı illa test yapıptamı öğrenmek gerekiyo mesela benim gögüslerimde sürekli bir ağrı var ploraktin hormonu artışını gösteriyo olabilirmi ?

Gögüslerinde kaşıntı ve süt gelmesi zaman zaman belirtidir

benimde süt hormonlarım biraz fazla çıktı bu ötü bişeymi demek doktr bana ilaç felan wermedi diğer btn hormnlarm düzgün çıktıı

manzara39at4sg3.jpg
[/IMG]

Taşlı yol hepimizin Dileklerimize kavuşmamıza vesile olsun kaydirigubbakcemile
İyi Akşamlar Ben gider Aklım sizde kalır kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
benimde süt hormonlarım biraz fazla çıktı bu ötü bişeymi demek doktr bana ilaç felan wermedi diğer btn hormnlarm düzgün çıktıı

vallahi canım buradaki arkadalardan edindiğim bilgiye göre çok kötü bişey değil ama hamile kalmaya engel olabiliyomuş

tşk ceylancığım bende sadece ağrı var sürekli ama kullandığım çamasırdan diye düşünmüştüm galiba halada öyle :(

vallahi canım buradaki arkadalardan edindiğim bilgiye göre çok kötü bişey değil ama hamile kalmaya engel olabiliyomuş

tşk ceylancığım bende sadece ağrı var sürekli ama kullandığım çamasırdan diye düşünmüştüm galiba halada öyle :(

ama doktr bana hiç bişey demedi arada göğslerini sık dedi sıvı gelicek dedi burdan bi arkadaşta sıkma ii değil dedi :çok üzgünüm:

ceylancım adet olmadan önce göğüslerimin acısı azalıyorda ondan süphelendim.
hamile arkadasların hepsinin genelde göğüsleri acxıyor vede göğüs uçları

ceylancım adet olmadan önce göğüslerimin acısı azalıyorda ondan süphelendim.
hamile arkadasların hepsinin genelde göğüsleri acxıyor vede göğüs uçları

Peki biliyormusun bir çoğu hiç belirti yaşamadan hamile kaldığını benimde gögüslerimde şişlik yok umutluyum
Pınarcım sen umudunu yitirme cidden herkeste aynı belirti olmayabilir :1hug:

Back