Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yokmudur bişey yani( bebeğimin kalbi durdu o yüzden kürtaj oldum.
yokmudur bişey yani( bebeğimin kalbi durdu o yüzden kürtaj oldum.
canım benimde adetim biteli 4 gün oldu belimde ağrı var ama ben yorgunluktan dır diye önemsemiyorum akıntım var ara ara gögüslerim batıyor ayyyy acaba adetten önceki ilişkide tutmuş olabilirmi yani üzerine adaet görmüş olabilirmiyim ay nerden geldi şimdi aklıma taktım işte kafaya
ayy yoksa var mıdır bir şey ikimiz de de :)) olabilir tabi geç döllenme olabilir.ama acaba diyorum boşa ümitlenmek istemiyorum artık.imkansıza yakın bir şey bu ama ne bileyim belki hamişizdirhihoyyyt
sağolun arkadaşlar acaba dedim geç döllenme olabilir mi
baya maliyetli.ben ssk'lıyım.üniversite hastanesinde oldu.sadece ilaçlara 500 tl ödedim.bunun dışında 200 tl'de aşılama için ödedim
sağolun arkadaşlar acaba dedim geç döllenme olabilir mi
valla 700 e razıyımm ama benimki daha fazla tutacak sanırım vaktim olmadığı için özel hastaneye gidiyorum sırf yumurta takibine 250 ytl ödüyorumm, iğneleri de ssk dan alma hakkım bitmiş kendim alacağımm... bide aşılama ücrettii seninkini geçecek sanırım :s
gelse meleğimm tüm varlığımı vermeye razıyımm...
ceylanımm benim resmimi de koycakk, bakın kıslarrr ama silcek hemen kociş görürse vuru benii :))))))))))