En erken hamilelik belirtileri

yokmudur bişey yani :(( bebeğimin kalbi durdu o yüzden kürtaj oldum.

oyy canım çok geçmiş olsun bişey yoktur demedim tatlım şuan yumurtlama dönemindesindir dedim adet olana kadar gün aşırı çalışma yapman lasımki bebişin gelsin adet biteli 3-4 gün olmuş nası bebiş gelsin bu zamanları degerlendir anlatabildimmihihoyyyt

Ceylancım gördüm seni muck öptüm seni çıtır , yoook yok handan hamiş olmuş bile bi farklı bakıyor. Eeee iğnesinide oldu meleğini kapmış gibi bakıyor :)

canım benimde adetim biteli 4 gün oldu belimde ağrı var ama ben yorgunluktan dır diye önemsemiyorum akıntım var ara ara gögüslerim batıyor ayyyy acaba adetten önceki ilişkide tutmuş olabilirmi yani üzerine adaet görmüş olabilirmiyim ay nerden geldi şimdi aklıma taktım işte kafaya

ayy yoksa var mıdır bir şey ikimiz de de :)) olabilir tabi geç döllenme olabilir.ama acaba diyorum boşa ümitlenmek istemiyorum artık.imkansıza yakın bir şey bu ama ne bileyim belki hamişizdirhihoyyyt

ayy yoksa var mıdır bir şey ikimiz de de :)) olabilir tabi geç döllenme olabilir.ama acaba diyorum boşa ümitlenmek istemiyorum artık.imkansıza yakın bir şey bu ama ne bileyim belki hamişizdirhihoyyyt

ay canım seni ümitlendirmak istemen sakın yanlış anlama öle olmasını ben deçok istiyorum çünkü ben bu ay hiç çalışmamış olmama ramen sağ kasığım da arım var bunu sana yazarken bile arıyor inş öle olur ama sen takma onları kafaya ben biraz takmış durumda yımda gebeliğe kafayı herşeyi belirti olarak görüyorum sen benim gibi yapma

baya maliyetli.ben ssk'lıyım.üniversite hastanesinde oldu.sadece ilaçlara 500 tl ödedim.bunun dışında 200 tl'de aşılama için ödedim

valla 700 e razıyımm ama benimki daha fazla tutacak sanırım vaktim olmadığı için özel hastaneye gidiyorum sırf yumurta takibine 250 ytl ödüyorumm, iğneleri de ssk dan alma hakkım bitmiş kendim alacağımm... bide aşılama ücrettii seninkini geçecek sanırım :s

gelse meleğimm tüm varlığımı vermeye razıyımm...

ceylanımm benim resmimi de koycakk, bakın kıslarrr ama silcek hemen kociş görürse vuru benii :))))))))))

çalışıyorum çalışıyorum bir de tutsa allah isteyen herkese versin.allahım kürtajı,düşüğü kimseye yaşatmasın.sağlıklı bebişler versin yarabbim

btly ve ndk canlarım aşılam ile ilgili bir şeyler sormuşsunuz, ben 3 defa ilaçla takip yaptırdım olmadı, 3 defa da aşılama ama negatif, bu arada ne eşimde ne de bende sorun yoktu, en son tüp bebeğe karar vermiştik artık ki o ay kendiliğimden hamile kalmışım, maalesef 13 haftalıkken yavrumun kalbi durdu ama ben öncekine göre daha olumluyum, olabildiğini biliyorum, tek etken stresmiş onu da onayladık, mümkün olduğunca rahat olmak gerek, tabi becerebilirsek:delphin:

valla 700 e razıyımm ama benimki daha fazla tutacak sanırım vaktim olmadığı için özel hastaneye gidiyorum sırf yumurta takibine 250 ytl ödüyorumm, iğneleri de ssk dan alma hakkım bitmiş kendim alacağımm... bide aşılama ücrettii seninkini geçecek sanırım :s

gelse meleğimm tüm varlığımı vermeye razıyımm...

ceylanımm benim resmimi de koycakk, bakın kıslarrr ama silcek hemen kociş görürse vuru benii :))))))))))

ndk cim ben 15 dk sonra çıkacam ama sen bana kendini göstermicen mi kıs banane bende seni görmek istiyom hemen koyun olmadı yarın sabah bir daha isterim ona göre :dilcikar:

bunun değişik nedenleri var.genetik olabilirmiş,kan pıhtılaşması sorunu olabilirmiş,gıdalar,ilaçlar her şey olabilirmiş.benimkinin nedeni belli değil.araştırılmadı ama ikinci bebeğim de allah göstermesin böyle olursa araştırılcak işte.allahım kimseye yaşatmasın

amin canım amiiiiinnnn rabbim hepimize saglıklı eli ayagı düzgün yavrular versin :nazar:
gerisi bos
kız olmus erkek olmus önemli degil

Back