En erken hamilelik belirtileri

3 ay klomen kullandım sonuç negatif.3 ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım yine negatif.bu ay aşılama yaptırdık

evet o akıntıyı bende hep fark ettim yumurtlama zamanlarında çook oluo o akıntıdan o günleri hiç kaçırmadık

ndkcım tatlım regl bittimi senin

merhabalar arkadaşlar yazdıklarınıza baktımda ban belki yardımcı olabilirsiniz.ben pazar günü aşılama yaptırdım.p.tesiden itibaren göğüslerimde özelliklede uçlarında acayip bir ağrı var.hafiften bel ağrısıda..bugün adetin 19.günü.bu kadar erken olabilirmi diyorum.çünkü daha önce böyle belirtiler yaşamamıştım.tecrübelerinizi paylaşırmısınız?

canım anladığım kadarıyla aşılama yaptırmışsın, aşılamada kullanılan ilaçlar vücudu etkiliyor maalesef, benim göğüslerim patlıycak gibi şişmişti, karnım, ağrılarım çok olmuştu, yani sendekiler bebişten de olabilir ilaçlardan da, anlaması zorsenağlama

kızlar ya ben birşey diyecem benim belim de ağrı var.bir de akıntım çok.adetim biteli 3-4 gün oldu.az geldi.bu arada ben kürtaj olalı 4,5 aya yakın oldu.acaba geç döllenme var mıdır.ya uff test almak istemiyorum negatif çıkcak gene.okadar istiyorum ki bu bebeği

canım bnm kader arkadaşım benim bnde ergenlikte falan kullanmıştım sonra da ewlenincede 1,5 yıl kullandım, ağustostan beri kullanmıyorum ama bu ay bebişim gelcek bana söz verdi :ecrin_bebek:
canım benim yaaa evett gelecekkk, sölerinde dururlarr çünkü onlar bir melekkkkkkk
3 ay klomen kullandım sonuç negatif.3 ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım yine negatif.bu ay aşılama yaptırdık
canım benim yaa, bak sorun da yokmuşş inşallah tutacak canımmm, aşılamanın maliyeti ne oldu sana canımm?? kaç para harcadın??
evet o akıntıyı bende hep fark ettim yumurtlama zamanlarında çook oluo o akıntıdan o günleri hiç kaçırmadık

ndkcım tatlım regl bittimi senin
yok gülümmm hafta sonu biter ancaaa sular seller gibi vallaaakaydirigubbakcemile3
canım anladığım kadarıyla aşılama yaptırmışsın, aşılamada kullanılan ilaçlar vücudu etkiliyor maalesef, benim göğüslerim patlıycak gibi şişmişti, karnım, ağrılarım çok olmuştu, yani sendekiler bebişten de olabilir ilaçlardan da, anlaması zorsenağlama

evet haklısın o ilaçlar çok etkiliyoo, tutmadımı canım senin aşılamann 1 aşılama mı oldunn, anlatsana aşılamayı yaa. bu ay hiç aklımda yokken aşılama yapcaz dedi doktorumm kafam karışıkkkbenneyaptımki

yokmudur bişey yani :(( bebeğimin kalbi durdu o yüzden kürtaj oldum.

kızlar ya ben birşey diyecem benim belim de ağrı var.bir de akıntım çok.adetim biteli 3-4 gün oldu.az geldi.bu arada ben kürtaj olalı 4,5 aya yakın oldu.acaba geç döllenme var mıdır.ya uff test almak istemiyorum negatif çıkcak gene.okadar istiyorum ki bu bebeği

canım benimde adetim biteli 4 gün oldu belimde ağrı var ama ben yorgunluktan dır diye önemsemiyorum akıntım var ara ara gögüslerim batıyor ayyyy acaba adetten önceki ilişkide tutmuş olabilirmi yani üzerine adaet görmüş olabilirmiyim ay nerden geldi şimdi aklıma taktım işte kafaya

işin garibi o ne bende ne eşimde hiç bir sorun yok

cnm benim 1 sene deneseydin tatlım yaa doktorlar 1 sene içinde olması çok yüksek diyor stres yapam arahat ol güzelim kıyaman

kızlar ben mayrolon kullandım düşük seviyesi zaten hiç bir yan etki yapmadı bana
biraktım 3 adet gördüm üstüne bu ay korunmuyom strd verdim işte hayırlıs bol bol dua kızlar hadi :Saruboceq::Saruboceq:

baya maliyetli.ben ssk'lıyım.üniversite hastanesinde oldu.sadece ilaçlara 500 tl ödedim.bunun dışında 200 tl'de aşılama için ödedim

Back