En erken hamilelik belirtileri

Canım benim dün akşam yaptın bu akşam yapmıycan yarın yapcan ben öğle yapıyom güzelim 48 saatte bir yani şeker

saol aşkım senden başka kimse farketmio beni zaten:(( öptüm seni bu yüzden önce:)))
şimdi hani gün aşırı ilişki yaa önerilen diyelim o dinlenme gününe denk gelirse yumurtlama...yani bi zamanı varmı onu nasıl tutturcaz basmıo kafam benim yaaa :1hug:

canımm yeni geldim ben yineee geç cevaplıyomm özürrrrrr

spermlerin 24 hatta 48 saat yaşadığı rivayet ediliyorr, gün aşırı çalışmada ttutma şansı çok yüksek gülümmmmmmmmm ama istersen regl den itibaren 14-15-16-17. günler hergün deneyinn, muhtemel çatlama o günlerde gerçekleşiyorr

fıstıklar anlaşıldı gün aşırı yapmak en mantıklısı yani eskisi gibi devam ediim ben ozaman devirim kıçımı uyuyayım bu gece gayrı yetti zatiii:))))))))
dün yumurtladım dün oldu bugün uyurum yarın gecede olur sonra allaha emanet haydiiiii:))))))

merhabalar arkadaşlar yazdıklarınıza baktımda ban belki yardımcı olabilirsiniz.ben pazar günü aşılama yaptırdım.p.tesiden itibaren göğüslerimde özelliklede uçlarında acayip bir ağrı var.hafiften bel ağrısıda..bugün adetin 19.günü.bu kadar erken olabilirmi diyorum.çünkü daha önce böyle belirtiler yaşamamıştım.tecrübelerinizi paylaşırmısınız?

arkadaşlar bu arada doktorum akıntının durumuna göre yumurtlamanın olacağı zamanın tahmin edilebileceğini söyledi

btly aşılama konusunda bilgim yok ama aşılama yaptıgıın ertesi günü sanırım yanlış anlamadıysam hemen belirti vericeni sanmam canım ya

bazen adetten 10 gün önce göğüslerde belirti olabiliyormuş.aşılama zaten yumurta çatladığı gün yapıldı.şu anda göğüslerim aynı şekilde dokunamıyorum bile

merhabalar arkadaşlar yazdıklarınıza baktımda ban belki yardımcı olabilirsiniz.ben pazar günü aşılama yaptırdım.p.tesiden itibaren göğüslerimde özelliklede uçlarında acayip bir ağrı var.hafiften bel ağrısıda..bugün adetin 19.günü.bu kadar erken olabilirmi diyorum.çünkü daha önce böyle belirtiler yaşamamıştım.tecrübelerinizi paylaşırmısınız?

canımcımm ilaçların verdiği etki olabilirr, bukadar erken belirti olmaz canımm, hayırlı olsun aşılamannnn, inşallah tutunurr bebişinn
bende buay aşılama olacağımm allah kısmet edersee, sen neden aşılamaya geçtinn? ne problem var sende???

bu arada normal adet zamanı kişien kişiye değiştiği için yumurtanın çatlama zamanıda değişiyor.ama doktorum özellikle hani pişmemiş yumurtanın beyazı gibi akıntı olduğunda yumurta büyük ihtimalle çatlamıştır diyor ve ilişki için en ideal zamanmış

ben beennnnn, yıllarca kullandımm ilk regl olduğumdan beriiiiiiiiii

pkodan dolayıı :çok üzgünüm:

canım bnm kader arkadaşım benim bnde ergenlikte falan kullanmıştım sonra da ewlenincede 1,5 yıl kullandım, ağustostan beri kullanmıyorum ama bu ay bebişim gelcek bana söz verdi :ecrin_bebek:

Back