En erken hamilelik belirtileri

bebeğim gebelik belirtileri arasında akıntı da senin akıntınmı var yoksa kız bu akşam test sonucunu mutlaka bekliyoruz yazmayı unutma

kızlar hamilelik belirtilerinde akıntı ile ilgili ne söyleyebilirsiniz...
Lütfen fikri veya bilgisi olanlar yorum bekliyorummmm :)

ben adete bi kaç gün kala kurumuştum kesin adet olcam derken adet olmam gereken gün akıntılarım olmuştu ıslaklık vardı , ama bu bi belirti degl canım herkesin farklı oluo kimi kupkuru oluo kimi ıslak degişio , fisfisfis

bebeğim gebelik belirtileri arasında akıntı da senin akıntınmı var yoksa kız bu akşam test sonucunu mutlaka bekliyoruz yazmayı unutma

Ya normalde pek öyle akıntım var yok hissetmem ama bugün adet oldum sanıp wc ye koşturuyorum.Ama hala adet olmadım belki 20 kere tuvalete gittim. akıntı oluyor baya baya...

Bu akşam test yapcam yrn mutlaka sonucu paylaşırım...

Çok bile sabrettim 5 gün oldu...benneyaptımki

kızlar hamilelik belirtilerinde akıntı ile ilgili ne söyleyebilirsiniz...
Lütfen fikri veya bilgisi olanlar yorum bekliyorummmm :)

canım akıntıda olabiliyor ama o zaman test yap demkki bebek yerleşmiş oluyor adet günün 3-4 gün geçtiğse :sm_cool: sonucu yaz tamam mıdelikafadulden

ben burdayımmmmmmmmmmmmmm:lepi:

kızlar folic acid plus kullanıyom inanılmaz su içtiyor yaaa
3 lt rahat içiyom bide sık sık lavobaya gidiyom

aşkolsun goncam bende dinliom şuan seni

sen gün aşırı yap spermler 72 yumurta 24 saat canlı kalıo die biliom birbirlerini bulurlar yani tatlım:)

ndk cım handancım diğerleri.......
sizi seviom :))))) saolun aydınlattığınız için ne biliim kimse bişi demeyince kendim soruyom kendim cevaplıom gibi hissettim ondan öle dedimŞeniz

merhaba kızlar;
bende 6 aydır istiyorum ama olmuyor ilk aylar prolaktin sorunum vardı, 48 di sonra 38 sonra 20 sonra 10 a düştü şimdi bilmiyorum kaç olduğunu, bu ay bakalım nolucak adetime 6 gün var merak ediyorum gerçi ümidim yok bu ay ama genede merak ediyorum işte... fazla kendimi ümitlendirmek istemiyorum çünkü sonra çok üzülüyorum....

kıslar yani dün yumurtladım ben kaçırmadımda geceyi:)))
bugün oturiim demi yarında kaçırmam yani napiim sizce...

Canım benimde prolaktin sorunum verdi ilaç kullandım. ve şimdi hamileyim sende hamile olacaksın üzülme canım

ya bnm koltuk altımdan göğsüme kadr ağrı oluyo kolumu kaldrmaıyrm bazen akıntımda war bide karnımda acı war adetime de 12 gün warrr bana neler oluyorrrr acabaaa

selam arkadaşlarr...nasılsınız...uzun zamn olduu rahatsızım yatıyorum süreklii..yaramaz beni şimdiden rahat bırakmıyor... hiçbirşey yiğemiyorumm bulantım çok ..ufak bişey yiğim çıkartıyorum hemn..dün doktorumu aradık.. serum taktılarr..birgün arayla takılcak şimdi biraz< rahatladımm.. bulantım var ama çıkartmıyorumm..çok kötüü bir durumm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…