En erken hamilelik belirtileri

canım benim akşama koyarım eve gidersem flashbellekten yüklerim bugün 4.gün 23-26 şubat dedi inşallah canım sen nasılsın senin uğraman çok mutlu ediyor bizi:teytey:

Canım iyiyim bende, napiyim işte, ben de birşey olmayınca sizin belirtilerle idare ediyorumkaydirigubbakcemile3 Uyuyacağım diye okuldan koştur koştur geldim eve ama takıldım yine size çıkmam lazım uyumam lazım, 3 saatlik uykuyla duruyorum yaw

ebru canım ya benim yumurtlama zamanımda oluodu öle kasık batmalarım kocişin bi iileşseydi kısmet olmazsa bi dahaki ay gün aşırı kaçırmazsın
kociş çok kötü ya bir işyileşseydi iple çekiyom ya

bacım, sen neden çalışmıyorsun?

doktorlar avaz avaz söylüyorlar, günaşırı ilişki lazım diyeeeee.. illaki yumurtlayınca mı yapçan çalışmayı :))
canım benim koca kaç gündür hasta dün gece acillik oldu çalışamıyoruz o seneple

ebrucum bence hiç vakit kaybetme yumurtlayı bekleme bence adet bitince 48 saatte 1 ilişkiye girmen lazım yumurtayı yakalama şansızn çok yüksek böğlce dinle sen ablalrını tecrübee hihoyyyt

bu akşam inş olur ya bende geçirmek istemiyorum yoksa uzayacak ama ne yapim hasta adamın gücü kuvveti yok :jeyyar:

Canım iyiyim bende, napiyim işte, ben de birşey olmayınca sizin belirtilerle idare ediyorumkaydirigubbakcemile3 Uyuyacağım diye okuldan koştur koştur geldim eve ama takıldım yine size çıkmam lazım uyumam lazım, 3 saatlik uykuyla duruyorum yaw

canım uyuki geleceğin nesillerine verimli ol İleriki zamanlarda ise bebişine verimli olursun hadi tatlı rüyalar bende de hiç bir belirti yok uyu kalk ceylancığını gör koyacağım resmi
Öpüyorum seniiiiiiiiia.s.

kociş çok kötü ya bir işyileşseydi iple çekiyom ya

canım benim koca kaç gündür hasta dün gece acillik oldu çalışamıyoruz o seneple

bu akşam inş olur ya bende geçirmek istemiyorum yoksa uzayacak ama ne yapim hasta adamın gücü kuvveti yok :jeyyar:

hmm çok geçmiş olsun o zaman.
sağlıklı olmak lazım tabi öncelikle.
anne-baba iyi olmazsa, melek de iyi olmaz... zaten en parlak zamanımızda gelecek melekler...

canım uyuki geleceğin nesillerine verimli ol İleriki zamanlarda ise bebişine verimli olursun hadi tatlı rüyalar bende de hiç bir belirti yok uyu kalk ceylancığını gör koyacağım resmi
Öpüyorum seniiiiiiiiia.s.

Eee meraktan uyuyamam şimdikafamçokkarıştı öptüm tatlıııım

kızlar bende kaçtım bu arada bizim iş yeri kapanacakmış kıslar mühtemen nisanda işsiz kalıcam neyse hayırlısı ne yapalım hamile kalırım inşallah evde oturum Çok üzgünüm çoook

ceylancım sağolasın yazılarınızı okuyorum sürekli takipçinizim yani ara sıara yazıyorum yoğun bi işte çalışıyorum... unutmadığın için sağol ...

ay anacım sayfaları takip edemiyorum artık bu ne hız iş yapamaz oldum kafamı kırcaklar he:)

yaa maşallh kıslar bizim işler kötü valla iş arıoz oyalanıooz ne güzel iş varmış sevinin bence piyasa çok kötü son bi kaç haftadır çok durgunuz sıkılıom işe gelemk istemiom artık ya çok yogun oldugum günleri özledim

handancım aynen katılıyorum bizde oturuyoruz boşboş yaz gelsede işler çoğalsa sese gürültüye o kadar çok ihtiyacım varki anlatamam senin için iyi aslında kendini yormamış olursun bebişini düşün

Back