En erken hamilelik belirtileri

öle tabi severcim ama öle boş boş duramıosun müdürler patronlar dolaşıo iş yapıo gibi görünmeye çalışıoz insan rahatsız oluo iş olsunda çalışım

arkadaşlar iş var yoğunum diyenlerde genelde kamu da çalışanlar bence :) mesela ben
Allah herkesin işine gücüne bereket versin rızkını bol etsin minnoşlara bir sürü alışveriş lazım dimi amaaa :) hem çocuk istiyosssssss hem para istiyossssssssss hem huzur istiyossssssss hem mutluluk istiyossssssss ver ver ver ver ver Allahım ver :Saruboceq:

inşallah yeganem yaaa

bize motive lazım kızlarrr hadi hamiş haberleri bekliyoruzzzzzzzzzzzz

hamile kalır kalmaz ücretli izin verseler ya ne güzel olur hamilelik ne kadar zor bir süreç aslında dimidelikafadulden

anam avatarımı değiştirdim niye kımıldamıyo buuu, şu şirinliğe bakın ablalarıııııııı yerim onu bennnnnnnnnnnnn

amin amin kıslar hamileyken devlet maaş baglasa keşke yaa bize aahhaha

durduk durduk tam krizde bebek die tutturdu valla allah sonumuzu hayır etsin

sor gülümm aşkolsunnn, elimizden geldiğince...

saol aşkım senden başka kimse farketmio beni zaten( öptüm seni bu yüzden önce:)))
şimdi hani gün aşırı ilişki yaa önerilen diyelim o dinlenme gününe denk gelirse yumurtlama...yani bi zamanı varmı onu nasıl tutturcaz basmıo kafam benim yaaa :1hug:

aşkolsun goncam bende dinliom şuan seni

sen gün aşırı yap spermler 72 yumurta 24 saat canlı kalıo die biliom birbirlerini bulurlar yani tatlım:)

cnm gncam öncelikte cnm içi yumurta 24 saatle 36 saat arası yaşıyor gün aşırı ilişkide bunu yakalaman çok yüksek atıyorum bu gün yumurtladın yarın işişkiye girersen tutturma şasın %90 mış
doktor öğle dedi.tatlım.

kızlar hamilelik belirtilerinde akıntı ile ilgili ne söyleyebilirsiniz...
Lütfen fikri veya bilgisi olanlar yorum bekliyorummmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…