En erken hamilelik belirtileri

biliyordum yalel ama ben bedelini 300-400 diye biliyordum sen nerden buldun fiyatı çok uygun geldi bana

buarada banada kadın 380 tl demişti ii ucuz bulmuşsun bizede alsana :ecrin_bebek: indirim yaparlar kıs :ecrin_bebek:

arkadaşlar, bişey öğrendim bugün.
doktorum söyledi.

ben gidip, bacaklarımı açıp yumurta takibi yapmaktan çok sıkılıyorum. her seferinde aç bacaklarını, içeri bişey sokulsun.... içim daralıyor.
bunu farkeden doktorum, bugün bişey tavsiye etti.

clearblue diye bir markanın bir monitörü varmış.
kolay hamilelik monitörü.

tek kullanımlık değil. 117,5 tl sanırım şu anda. aylarca kullanılabilen bişey. hatta gerek kalmadığında-gebelik sağlandıktan sonra da... sıfırlanarak ikinci bir kişi tarafından da kullanılabilen bişeymiş.

paylaşayım dedim.
var mı bilgisi olan bu konuda?

o dediğin monitor 350 400 civarı canım . 117ytl olan normal test çuubukları onlarıda idrarla kullanıyorsun aynı gebelik testi gibi. ama 30liraya olanları satılıyor internette. dene faydasını gorursun.

biliyordum yalel ama ben bedelini 300-400 diye biliyordum sen nerden buldun fiyatı çok uygun geldi bana

buarada banada kadın 380 tl demişti ii ucuz bulmuşsun bizede alsana :ecrin_bebek: indirim yaparlar kıs :ecrin_bebek:

kuzenim eczacı... ona sordum, böyle bişeyden haberi var mı diye.. ben de fiyatının çok yüksek olduğunu sanmıştım.
o buldu hemen... 117,5 tl dedi. havalesini yapıcam şimdi.

isteyen varsa, bi formül geliştirelim özelden, size de getirsin.

kıslar size bişi sormak istiyorum ya şimdi benim dünden beridir gögüslerimde iğne batmasına benzer şeyler var dün sol gögsümdeydi şimdi sağda bide kasıklarımda ince ince batmalar oluyor erken mi yumurtladım ya çalışmayada başlamadık daha

ebru canım ya benim yumurtlama zamanımda oluodu öle kasık batmalarım kocişin bi iileşseydi kısmet olmazsa bi dahaki ay gün aşırı kaçırmazsın

kıslar size bişi sormak istiyorum ya şimdi benim dünden beridir gögüslerimde iğne batmasına benzer şeyler var dün sol gögsümdeydi şimdi sağda bide kasıklarımda ince ince batmalar oluyor erken mi yumurtladım ya çalışmayada başlamadık daha

bacım, sen neden çalışmıyorsun?

doktorlar avaz avaz söylüyorlar, günaşırı ilişki lazım diyeeeee.. illaki yumurtlayınca mı yapçan çalışmayı :))

ebrucum bence hiç vakit kaybetme yumurtlayı bekleme bence adet bitince 48 saatte 1 ilişkiye girmen lazım yumurtayı yakalama şansızn çok yüksek böğlce dinle sen ablalrını tecrübee hihoyyyt

Back