baharcan kız nerdesin kaç gündür bebişin nasıl sen nasılsın bulantıların başladımı
ONAN CIM BİLİYORUM İÇİME DOĞUYOR HAMİLESİNNNNN İNŞALİNAŞLLAH KUCAKLARIMIZ BOŞ KALMIYCAK KIZLAR YÜREKTEN DUA EDİYORUM HEPİMİZ İÇİN SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM KIZLAR MELEKLERİMİZ GELSİN ARTIK BAK BİR SÜRÜ TEYZELERİ ONLARI BEKLİYOR TANİ BİDE ANNESİ
NE GÜZEL BİR KELİMEDİR ŞU ANNE YAAAhihoyyyt
seda0881 ve Ladt Tempo ikinizden bekliyorum bebiş haberi hadi hayırlısıOnan seni de unutmadım ama regl olunca bozulmak yok daha hırslanmalı insan 8 ayına gireceğim hala umutluyum hala umutluyum
canım kaç gündür yine annemdeydim dr yakın annemlere diye bebeğim iyi 4+6 olmasına rağmen keseyi gördük çok şükür henüz mide bulantım fln yok tatlım
senden naber gelişmeler ne durumda
aura dan haber varmı kızlar
zeyno tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
aura malesef üzgün bitanem hayırlısı daha şubat bitmedi dimi kızlar
bebişim benim adetim biteli bu gün 4. gün ama kocam çok hasta dün gecede acile gitmek zorunda kaldı çalışmalara başlayamadık henuz cuma günü yumurtlama günüm bir an önce iyileşmesi için dua ediyorum yoksa bir ay uzayacak ya
saol canım ceylanım sıra sende artık ...
keseyi gördük biliyomusun ama mercimek kadar daha zar zor buldu dr minicik bişey ama bana benziyo..kaydirigubbakcemile3
Canım ben bu ay elimden geleni yaptığımı düşünüyorum Allahın takdirine kaldı rabbim hepimize sağlıklı akıllı hayırlı evlat versin ve en önemlisi bahtı güzel olsun
Hiçbir belirtim yok :1no2:
Canım ben bu ay elimden geleni yaptığımı düşünüyorum Allahın takdirine kaldı rabbim hepimize sağlıklı akıllı hayırlı evlat versin ve en önemlisi bahtı güzel olsun
auranın kantesti olumsuz ama kırmızı kartına çok ben hala umutluyum ay boyunca verdim gazı kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?