En erken hamilelik belirtileri

ceylancım bu gün benim adet günüm ama olmadım ne yapayım test yapayımmı bekleyeyimmi

sedacım ceylana sormuşsun gerçi ama bende yanıtlamak istedim bence bekle canım ben de geçen ay yaşasın hamileyim dedim 14:30 da wc ye gittimki ne göreyim gelmiş yani bekle olmazsan yap

Takma kafana canım.Ama gerektiği zaman tepkini göster.Sustukça daha çok üstüne geliyorlar.En güzel anında cevabı vermen senden iyisi olmuyor o zaman.

sedacım ceylana sormuşsun gerçi ama bende yanıtlamak istedim bence bekle canım ben de geçen ay yaşasın hamileyim dedim 14:30 da wc ye gittimki ne göreyim gelmiş yani bekle olmazsan yap

seda bende ebruya katılıyorum yarın benimde adet günüm ama ben ctsiyi beklicem çünkü aynı günün akşamı olunca insanın çok morali bozuluyor bide bi ümitle acaba biraz daha beklesem 2.çizgi çıkarmı diye kendi kendini avutmalar bekle bence cuma yap. Hayırlı haber ver bize de :dance:

yamansak ezdirme kendini canımcım tatlı tatlı yap yapacağını umarım eşin seninle aynı saftadır. ama eşinin susturması lazım gibi geliyor bana ben evime halı alıcam kayınvalidem laf sölicek eşim sana noluyo der ama öle analar varki denmez. onlarıda görüyoruz. Allah yardımıcn olsun canım benim ama unutma sende annenin kıymetlisisin sakın üzme kendini onun lafları için değmez

ceylancım bu gün benim adet günüm ama olmadım ne yapayım test yapayımmı bekleyeyimmi

bugün daha bitmedi her an olabilirsin ki inşallah olmazsın yarın ya da cuma yp testi sonra çıkmayabilir meleklerimiz geç döllenme olmuş olabileceğini unutmayalım

alıntıdır kızlar bir sitede okudum demin belki işinize yarar:)

Servikal Yumuşama ve Pozisyon

Serviks (rahim ağzı) rahminin vagina içerisndeki giriş bölümüdür. Bir adet dönemi boyunca rahim ağzı farklı pozisyonlar alır. Serviksin pozisyonunu tespit etmekle ovulasyon gününün yaklaşık olarak tahmini mümkündür.Ancak çok pratik,güvenilir ve sik kullanılan bir yöntem değildir. Elle muayene sırısında eller temiz, tırnaklar kısa olmalıdır. Serviksin (rahim ağzı) elle muayene sırasında sert veya yumuşak olmasına göre karar verilir.Yumurtlama sırasında serviks daha yumuşak olarak ele gelir.

Servikal Mukus

Rahim agzindaki hücreler tarafindan yapilan sümüksü maddeye servikal mukus denir.Yumurtlama ve yumurtalik hormonlarinin etkilerini izlemenin en iyi yollarindan biri de servikal mukustaki degisikliklerdir.Ancak bu yöntem de sik uygulanan, pratik ve güvenilir bir yöntem degildir.

Banyoda iken vaginaya parmak sokularak rahim agzindan bir parça mukus alinarak, iki parmak arasinda yogunlugu ve uzama miktari kontrol edilir. Siklusunun basinda mukus kalin ve mat uzamasi azdir. Yumurtlamadan 1-2 gün önce berrak,kaygan ve elastik bir mukus olusur.Kadin mukusu parmaklari arasina aldiginda kayganligi hisseder. Isaret ve bas parmaklari arasinda mukus varken parmaklarini açtiginda mukus (5-10 cm kadar) uzayacaktir.

Sperm bu mukus içerisinde beslenip korunarak yumurtaya ulasabilir.Bu mukus olmadan spermler vaginal kanal içinde uzun süre yasayamazlar.Yumurtlamadan sonra servikal mukus kaba ve hamur gibi yapiskan hale gelir.Beklenen adetten hemen önce çok az mukus vardir ve rahim agzi neredeyse kurudur.Servikal mukus degismelerini BBT takip kartina not edebilirsiniz.

yani ufakta olsa bi ihtimal warmıki değerm 1,00 da olsa

Aslında doğru söylüyosnuz kızalar ama herkesin bir yapısı ben öğle değilim işte sesiz buldukcada yapıyor altan yapacağını allahtan kocam savunuyor lafını çekmiyor ama bana sokuyor tabi lafı oğlunun yanında melek beni tek yakaladımı cadı çok siyasetci çok nasıl 2li oynuyor varyaa biz 2 eltiyiz 2 mizde bıktık valla gerci eltimide az yalaka değil ya neyse ev aldılar ona ben kiradayım sanada kısmet diyor ay istemem senmi ödüyon kiramı diycen olmuyor işte neyse sizide sıktım kusura bakmayın

gerçekten kızlar anne olmaya hazırlanınca anlıyoruz galiba bazı şeyleri ben şimdi anneme karşı çok farklı oldum gözümde bambaşka oldu adete bi melek gibi çünkü diorum nası taşımış beni 9 ay nelere katlanmış bizi büyütmek için o yüzden bizi annemiz milletin kaprisini dırdırnını çekelim diemi o kadar emek vermiş , bu kaynanalar ayrı bi sorun oda bi anne nası bazen bukadar gaddar oluolar anlamom

selaaaaam...ben geldiiiim.geçen hafta bebişin kalp sesini duyduk...mucize gibi...2.5 mm ama kalbi gümbür gümbür atıyordu:)yeni hamişler var mı?1 haftadır girmiyorumda...

peki ben ne kadar bekleyeyim neden se bu ay çok umursamıyorum olsada olur olmasada diyor allahım önce sağlık versin çünkü her ay çok hefeslendim olcak tamam kesin dedim ya kesin meğer hepsi piskolojikmiş ben üzülmekten başka bişey elde etmedim o yüzden takmıyorum . bende cumartesiye kadar bekleyeyim bari

selaaaaam...ben geldiiiim.geçen hafta bebişin kalp sesini duyduk...mucize gibi...2.5 mm ama kalbi gümbür gümbür atıyordu:)yeni hamişler var mı?1 haftadır girmiyorumda...

Allah nazarlardan korusun meleğiniDua ediyormusun bizlere nasıl bişeydir kimbilir bizde bir kalabilsek allahın izniyle senağlama
kızlarrr günaydınnnn napıyouzzzzz kaydirigubbakcemile3

iyilik canım hamişler artıyor valla bu ay nufus patlaması yaptık Şubata demekki herkes inanmış Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…