ceylancım bu gün benim adet günüm ama olmadım ne yapayım test yapayımmı bekleyeyimmi
ya varya bir anlatsam roman olur çok cazgır birşey bildiğiniz gibi değil oğlunun parasını bana kıyamıyor ben bir düşük yaptım 6 aylık evliğdim onun yüzünden bana ev değiştirdi sonra hop yine ben suçlu çok cazgır çok ama sabrımın son demlerindeyim son bebeği eşim ben bakamam diye istemiyomuş bana direk öğle dedi düşük olunca
sedacım ceylana sormuşsun gerçi ama bende yanıtlamak istedim bence bekle canım ben de geçen ay yaşasın hamileyim dedim 14:30 da wc ye gittimki ne göreyim gelmiş yani bekle olmazsan yap
ceylancım bu gün benim adet günüm ama olmadım ne yapayım test yapayımmı bekleyeyimmi
alla alllaaa bu kadar belirtiye bu sonuç. yawrum bide başka bi yerde yaptırsan tahlilini bazen yanlış olabiliyor kan testinin sonuçları. pardon sonuç yanlış değilde. testi stajerler yaptığı zaman beceremeyebiliyorlar -tatlicadiarzu-
kızlarrr günaydınnnn napıyouzzzzz kaydirigubbakcemile3
selaaaaam...ben geldiiiim.geçen hafta bebişin kalp sesini duyduk...mucize gibi...2.5 mm ama kalbi gümbür gümbür atıyordu:)yeni hamişler var mı?1 haftadır girmiyorumda...
kızlarrr günaydınnnn napıyouzzzzz kaydirigubbakcemile3
günaydın bebişim güne çok güzel haberlerle başladık kıs sen nerdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?