En erken hamilelik belirtileri

Arkadaşlar günaydın bir şey sormak istiyorum.Kardeşim doğum kontrol hapı kullanıyor bu ay antibiyotikte kullandı ve de adeti 2 gün geçmiş hamile kalınabilir mi?

canım bazı ilaçlar bir birini komplike eder. aynı anda kullanıldığında etkilerini yitirirler. eğer ablanın kullandığı iki hapta bunu yaptıysa hamiş kalmış olabilir. en azından eczaneden bir test alsanız. ıkı gunde geçmiş regli.

onancom inş hamişsindir canım cumartesi yap o zaman testini bencede pazartesi güzel haberlerle gelirsin inş bi kaç gün geçmesinib ekle adetin

bende hiç belirti yok -tatlicadiarzu-
varmı yoksa. ımm bir kaç gün önce göğsümde batma oldu. başkada hatırlamıyorum.
anammmmmmmm midemin bulandığı günleri görecekmiyim bennnsenağlama

canım ama korkum bu kadar belirti sonrası bebişim gelmezse çok daha fazla yıkılıcam. Bu ay çok ümitliydim ama :çok üzgünüm:

ya varya bir anlatsam roman olur çok cazgır birşey bildiğiniz gibi değil oğlunun parasını bana kıyamıyor ben bir düşük yaptım 6 aylık evliğdim onun yüzünden bana ev değiştirdi sonra hop yine ben suçlu çok cazgır çok ama sabrımın son demlerindeyim son bebeği eşim ben bakamam diye istemiyomuş bana direk öğle dedi düşük olunca

onancom inş hamişsindir canım cumartesi yap o zaman testini bencede pazartesi güzel haberlerle gelirsin inş bi kaç gün geçmesinib ekle adetin

bende o yüzden ctsi yapim diyorum ama sanki içimden bir ses ewet bu defa oldu diyor ama olmazsa çok yıkım olcak. inşallah bebişim benimledir. Zaten sürekli rüyalarımda bebek görmeye başladım kafayı yemzsem iyidir sırnaşık şey

Arkadaşlar günaydın bir şey sormak istiyorum.Kardeşim doğum kontrol hapı kullanıyor bu ay antibiyotikte kullandı ve de adeti 2 gün geçmiş hamile kalınabilir mi?

Doğum kontrolle beraber antibiyotik almasıyla hamile kalınmaz ama yinede Allahın takdiri inşllah değildir çünkü bebek sorunlu olur

Senmi kazanıyorsun fiyemedinmi eşin eğer seni tutuyorsa duymamızlıktan gel ya da çatır çatır karşılık ver Seni annen çile çekesin diye doğurmadı unutma
bende hiç belirti yok -tatlicadiarzu-
varmı yoksa. ımm bir kaç gün önce göğsümde batma oldu. başkada hatırlamıyorum.
anammmmmmmm midemin bulandığı günleri görecekmiyim bennnsenağlama

İlk gebeliklerde belirti olmayabilir adet olmaması belirtidir kaydirigubbakcemile3
Hadi hayırlısı canım stresten yaşayabilirsin psikolojik olabilir :1hug:

yamansak takma canım kafana hiçbirşeyii boşver salla sen minnoşuna konsantre oll tımam mi tatlımmm mucuk

onan hadi inşallah canım yaaa sabır arkadaşım sabır 2 gündaha bekle bence. ben hergün yaptımda noldu inşallah o tahta kurulacaksın canım ama ne olur çok ümit bağlama bu veletler bizi ters köşeye yatırmaya bayılıyolar haberin olsun

alla alllaaa bu kadar belirtiye bu sonuç. yawrum bide başka bi yerde yaptırsan tahlilini bazen yanlış olabiliyor kan testinin sonuçları. pardon sonuç yanlış değilde. testi stajerler yaptığı zaman beceremeyebiliyorlar -tatlicadiarzu-

[

Hadi hayırlısı canım stresten yaşayabilirsin psikolojik olabilir :1hug:[/QUOTE]

sizce bu ay olabilme ihtimali warmı çok soru sordum ama

yamansak canım eşin bişey demiomu bu duruma yoksa annesinimi savunuo eger annesine çok düşkünsee işin zor ama çok degilse bişiler yapabilirsin mesafe koymaya çalış ne bilim seni rahatsız etmesine izin verme tatlım bu dünyaya bi kere geliyoruz sen onun dırdırını çekmeye gelmedin eşinle mutlulugunu bozmucak bi şekilde yol bulmalısın yıpratma kendini ya

Kızlar çok sağolun inanın kendi ailemede birşey diyemiyom gerçekten çok sağolun öğle yapcam artık rabbim ne olur bir bebek ver bize sana yalvarıyorum ... Amin

inş cumartesi günü hayırlı haberler le dönersin canım onancım
kıslar sizler nassınız yav nette geziniyordum bir hikaye okudum için burkuldu yararlanın diye bloguma yazdım sizleri bir parça ihmal ettim ben yazarken baya kaynatmısınız yani boş bırakmaya gelmiyor yav sizide

Ewet bak bi gelsin o velet ben ona göstercem gününü ama kıyamam gelsin artık çok istiyor annesi onu. aaaay annesi dedim içim bi hoş oldu zaten geçen hafta ne görsem ağlıyordum sinirlerim mi bozuldu ne? İnşallah bu hafta sonu ben kurulayım da 1 sn olsa razıyım :çok üzgünüm: sonra hepiniz oturacaksınız ben inanıyorum.

yap tabi yamansak biraz dişli ol deli ol millet senin kahrını çekin hesabı tatlım inş verecek rabbim melegini sana:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…