Arkadaşlar günaydın bir şey sormak istiyorum.Kardeşim doğum kontrol hapı kullanıyor bu ay antibiyotikte kullandı ve de adeti 2 gün geçmiş hamile kalınabilir mi?
KARAANGEL BENİM BİLDİGİM DOGUM KONTROL HAPI KULLANIRKEN HAMİLE KALINCA BEBEKTE SORUN OLACAGI İÇİN ALIOLAR DİE BİLOM
TABİ İLAÇ İÇERKEN HAMİŞ KALANLAR VAR AMA DOKTORLAR DEVAM ETMEMESİNE İZİN VERMİO DİE BİLİOM mirmirmirmir
bende hiç belirti yok -tatlicadiarzu-
varmı yoksa. ımm bir kaç gün önce göğsümde batma oldu. başkada hatırlamıyorum.
anammmmmmmm midemin bulandığı günleri görecekmiyim bennnsenağlama
onancom inş hamişsindir canım cumartesi yap o zaman testini bencede pazartesi güzel haberlerle gelirsin inş bi kaç gün geçmesinib ekle adetin
Arkadaşlar günaydın bir şey sormak istiyorum.Kardeşim doğum kontrol hapı kullanıyor bu ay antibiyotikte kullandı ve de adeti 2 gün geçmiş hamile kalınabilir mi?
yok aynı evde değiliz aman allah korusun ya kazandığımız paranın muhasebesini bizden ii yapıyor
oğluna yanaşıyor çok kımetliyse evlendirmeseydin boşa para harcıyomuşum evin yolluklarını değiştim ben çok birşeyde tutmadı hee 80 tl yok ne gerek varmış boşa para harcamaya bayılıyomuşum ben bunun için beni arıyor benin evin anahtarı var orda belliki eve girmiş değişcem anahtarı şu kocam gitsin yurd dışına kafayı benle bozmuş valla etmediğini bırakmadı biraz sesiz olunca tepene cıkıyor aman huzursuz çıkmasın diye hep içime attım 2 senedir bebek olayı zaten ayrı bir durum onu hiç sorma
bende hiç belirti yok -tatlicadiarzu-
varmı yoksa. ımm bir kaç gün önce göğsümde batma oldu. başkada hatırlamıyorum.
anammmmmmmm midemin bulandığı günleri görecekmiyim bennnsenağlama
Hadi hayırlısı canım stresten yaşayabilirsin psikolojik olabilir :1hug:değerim 1,00 çıktı kan testinde adetim 23 şubat ama karnım acayip şişti bulantı göğsm acayip acıyo damar belirginleşti göğsmde akıntımda başladı inşllh bunlar adet belirtisi değildirr karnımda bide acı warrr
onandamı hamiş yoksa kıslar
değerim 1,00 çıktı kan testinde adetim 23 şubat ama karnım acayip şişti bulantı göğsm acayip acıyo damar belirginleşti göğsmde akıntımda başladı inşllh bunlar adet belirtisi değildirr karnımda bide acı warrr
onan hadi inşallah canım yaaa sabır arkadaşım sabır 2 gündaha bekle bence. ben hergün yaptımda noldu inşallah o tahta kurulacaksın canım ama ne olur çok ümit bağlama bu veletler bizi ters köşeye yatırmaya bayılıyolar haberin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?