ben dayanamıcam yıne test krizim geldi hımmmmmmmmmmmmmm aksam nobetci eczane bulmam lazımmmmmmmmm. cumartesiye kadar öğrenmem lazım varmı yokmu bebiş diyee . zeyno sen kocişe söyledinmi yoksa süprizmi hazırlıyorsun????????
patricia benim de canim yaa..benim son deger 56.59 seninkisi kac
hepimize gelçek bebeiş ben biliyom yolmayalım lütfen sacı başı stresi en büyük düşman ilan ediyom kızlar kötükedihüso cerin patricia hoşgeldiniz ceren hadi yap testi bu gün sende patlat hamile haberini:lepi:
benim değerim çok düşük çıktı ama sanki belirtiler war gibi kafayı yiycem((
KIZLAR VALLA moralim çok bozuldu sabah sabah 2 senedir bıktım he 25 yaşında saçımı beyazlattı bu kaynanam verem etcek beni yaaaaaa bıktım ay
Kızlar günaydın tekrardan akıntı bacak ağrısı kasık ağrısı derken şimdi de son belirti şimdi de akşamdan beri kabızlık ooof of ya bu ay bu kadar belirtinin üzerine bişey olmazsa daha üzülücem
canım benim değerin kaç çıktıkı? reglin geçtimi?
ne gibi belirtilerin var?
(ahiret sorulaı bunlar)kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yok aynı evde değiliz aman allah korusun ya kazandığımız paranın muhasebesini bizden ii yapıyor
oğluna yanaşıyor çok kımetliyse evlendirmeseydin boşa para harcıyomuşum evin yolluklarını değiştim ben çok birşeyde tutmadı hee 80 tl yok ne gerek varmış boşa para harcamaya bayılıyomuşum ben bunun için beni arıyor benin evin anahtarı var orda belliki eve girmiş değişcem anahtarı şu kocam gitsin yurd dışına kafayı benle bozmuş valla etmediğini bırakmadı biraz sesiz olunca tepene cıkıyor aman huzursuz çıkmasın diye hep içime attım 2 senedir bebek olayı zaten ayrı bir durum onu hiç sorma
KIZLAR VALLA moralim çok bozuldu sabah sabah 2 senedir bıktım he 25 yaşında saçımı beyazlattı bu kaynanam verem etcek beni yaaaaaa bıktım ay
Onancım kaç günün vardı senin??
Yamansak anlatsana canım paylaş bizimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?