- 20 Aralık 2022
- 4.245
- 1.692
- 63
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın adet günüm canım dün falan test yaptım ama negatif çıktı belim çok ağrıyor sadece bilmiyorumm sen naptınMerhaba durumuzds gelişme var mı
Ben pcosluyum piki daha yeni gördüm değerlendirdim yeni başladım beklemelere, bi kaç gün sonra tekrarla testi inşallah vardırYarın adet günüm canım dün falan test yaptım ama negatif çıktı belim çok ağrıyor sadece bilmiyorumm sen naptın
İnşallah yavrum haber ver mutlakaBen pcosluyum piki daha yeni gördüm değerlendirdim yeni başladım beklemelere, bi kaç gün sonra tekrarla testi inşallah vardır
Benim de 2 gündür bacak ağrım var oluyor mu sizdeMerhaba regl gününüze yaklaştıkça ağrılarınız şiddetlendi mi acaba benim bugün aşırı derecede belim ağrıyor bacağıma kadar vuruyor adet olacağım diye korkuyorum
Benim belirtiler boşa çıktı canımBenim de 2 gündür bacak ağrım var oluyor mu sizde
Hayırlısı olsun canım şubatta öğrenirsin inşallah dua ediyorum senin içinBenim belirtiler boşa çıktı canım
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşaAllah sen de en yakın zamanda güzel haberler alırsınHayırlısı olsun canım şubatta öğrenirsin inşallah dua ediyorum senin için
Sağol canım Allah razı olsun inşallahÇok teşekkür ederim Allah razı olsun inşaAllah sen de en yakın zamanda güzel haberler alırsın
Bende aynı şeyleri yaşadım bel kaşık ağrısı karnımda doluluk hissi alt tarafta ama benim ilişkiden 3 gün sonra başladı 8 gün geçinceye kan verdim önce 0.100 çıktı iki gün sonra tekrar kan verdim 5.3 çıktı adetimi bekliyorum ama olabiliyorHanımlar merhaba regl tarihime 6 gün var beş altı aydır eşimle çocuk istiyoruz ve bu ay daha önce hiç yaşamadığım şeyler yaşadım. Yumurtlama günlerimden itibaren kasık ağrısı, kasıklarda batma bıçak batması tarzı ağrı belimde aşırı ağrı özellikle sabahları ilk uyandığımda, yumurtlama günlerimden sonraki birkaç gün aşırı bir baş ağrısı ve göğüs ucumda karıncalanma tarzı bir şey… Sürekli düşünmeye dayanamayıp dün bir kaset test yaptım ve tabiiki negatif. Sizce belirtiler hamilelik belirtisi olabilir mi ? Siz idrar testini ne zaman yaptınız?
Hayırlısı olsun inşaAllah adetiniz ne zamanBende aynı şeyleri yaşadım bel kaşık ağrısı karnımda doluluk hissi alt tarafta ama benim ilişkiden 3 gün sonra başladı 8 gün geçinceye kan verdim önce 0.100 çıktı iki gün sonra tekrar kan verdim 5.3 çıktı adetimi bekliyorum ama olabiliyor
Teşekkür ederim bu ayın 26 sı ama geçen gün çok ağrım oldu beta verdim 0.100 çıktı bu sefer yükselip düşmesini anlayamadımHayırlısı olsun inşaAllah adetiniz ne zaman