• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtileri ve idrar testi

Yarın adet günüm canım dün falan test yaptım ama negatif çıktı belim çok ağrıyor sadece bilmiyorumm sen naptın
Ben pcosluyum piki daha yeni gördüm değerlendirdim yeni başladım beklemelere, bi kaç gün sonra tekrarla testi inşallah vardır

Hanımlar merhaba regl tarihime 6 gün var beş altı aydır eşimle çocuk istiyoruz ve bu ay daha önce hiç yaşamadığım şeyler yaşadım. Yumurtlama günlerimden itibaren kasık ağrısı, kasıklarda batma bıçak batması tarzı ağrı belimde aşırı ağrı özellikle sabahları ilk uyandığımda, yumurtlama günlerimden sonraki birkaç gün aşırı bir baş ağrısı ve göğüs ucumda karıncalanma tarzı bir şey… Sürekli düşünmeye dayanamayıp dün bir kaset test yaptım ve tabiiki negatif. Sizce belirtiler hamilelik belirtisi olabilir mi ? Siz idrar testini ne zaman yaptınız?
Bende aynı şeyleri yaşadım bel kaşık ağrısı karnımda doluluk hissi alt tarafta ama benim ilişkiden 3 gün sonra başladı 8 gün geçinceye kan verdim önce 0.100 çıktı iki gün sonra tekrar kan verdim 5.3 çıktı adetimi bekliyorum ama olabiliyor

Bende aynı şeyleri yaşadım bel kaşık ağrısı karnımda doluluk hissi alt tarafta ama benim ilişkiden 3 gün sonra başladı 8 gün geçinceye kan verdim önce 0.100 çıktı iki gün sonra tekrar kan verdim 5.3 çıktı adetimi bekliyorum ama olabiliyor
Hayırlısı olsun inşaAllah adetiniz ne zaman

Back
X