• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtileri ve idrar testi

Hayirlisi olsun canım regl hamilelik belirtileri hemen hemen aynı ya bende ilk defa böyleyim bakalım ben ne olacam

Merhaba akıntınız oldu mu peki,bu soylediklerinizin hepsi var fazla olarak akıntı var bende beyaz akıntı

Ya kızlar bende 4 aylık evliyim ilişkiye girdikten bi kaç gün sonra bel ağrım bazen kasık ağrım oldu ama geçti göğüslerim ağrıdı hala da ağrıyor ama azaldı regl olmama 10 gün var çok sık idarara çıkıyorum ayaklarımda üşüme var akıntım çok az oluyor rengi beyaz her zaman olmuyor çok mu erken bilmiyorum çok yazı okudum ama kendim anlatmak istedim yardımcı olurmusunuz

Ya kızlar bende 4 aylık evliyim ilişkiye girdikten bi kaç gün sonra bel ağrım bazen kasık ağrım oldu ama geçti göğüslerim ağrıdı hala da ağrıyor ama azaldı regl olmama 10 gün var çok sık idarara çıkıyorum ayaklarımda üşüme var akıntım çok az oluyor rengi beyaz her zaman olmuyor çok mu erken bilmiyorum çok yazı okudum ama kendim anlatmak istedim yardımcı olurmusunuz
Benim de belirtilerim çok erken başladı biz de bekliyoruz hakkımızda hayırlısı olsun inşallah senin de belirtilerin erken

Bize doğru cevabı verecek tek şey regl geçmesini beklemek 🥰

Hamile kalanların çoğu erken belirti yaşamış baya okumuştum hakkımızda hayırlısı olsun inşaallah
Aynen canım oluyor ben 2 hamileliğimde de hiç belirti yaşamadım senin bahsettiklerin de belirti ben de çok erken başladım inşallah hamileyizdir

Bu kadar çabuk belirtiler çıkmıyor. Belirti aramatın aradıkça vücut psikolojikman o moda giriyor. Hamilelikten önce ben de yaptım sizinnyaptıklarınızı. Sonra hiç farklı belirti yaşamadığım ay hamile olduğumu öğrendim

Bu kadar çabuk belirtiler çıkmıyor. Belirti aramatın aradıkça vücut psikolojikman o moda giriyor. Hamilelikten önce ben de yaptım sizinnyaptıklarınızı. Sonra hiç farklı belirti yaşamadığım ay hamile olduğumu öğrendim
Çok yorum okudum genelde yumurtlamadan sonra belirti yaşayanların çoğu hamile kalmış. Tabi kafaya takmamak gerekiyormuş herkes öyle diyor ama elde olmuyor

Aynen canım öyle ama işte insan çok isteyince kendini kaptırıyor bende beş ay önce hamilelik beklemiyordum ama hiç belirti olmadan hamileydim ama düşük oldu kendimizi çok kaptirmamaliyiz sonunuda hüsran oluyor Allah hayırlısını versin inşallah

Çok yorum okudum genelde yumurtlamadan sonra belirti yaşayanların çoğu hamile kalmış. Tabi kafaya takmamak gerekiyormuş herkes öyle diyor ama elde olmuyor
Belirti arayan belirti buluyor inanın. Hsmile kalmadan önceki ay bulantılarım vardı. Hamile kaldığım ay yoktu. Tesadüf bir ay önce hamile kalsam erken belirti yaşadım diycektim herkese.

Back
X