- 10 Ekim 2021
- 1.678
- 3.151
Tabii ki, dediginiz gibi herkesin bünyesi farklı, Allah sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin, isteyen herkese de saglikli, hayirli evlatlar nasip etsin istediği zaman (=Amin inşAllah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız isteyen herkese de Rabbim nasip etsin ben gebe kaldığımdan beri hep böyle dua ediyorum çünkü bende gebe kalmaya çalışırken hep buraya baktım belirtilere baktım sizin de dediğiniz gibi her kadın farklı belirtiler yazmış ama bazı benzer özellikler var ben zaten bunlar benim vücuduma ait belirtiler diye belirttim vücudumu iyi gözlemlediğim için erken farkettim birde benim yaşadığım belirtiler şüphe değildi yaşadım bunları gerçekten ağrım oldu idrar kokusu vardı akıntı vardı göğüs rengi değişti tabi gebelik değil başka bi hastalık da çıkabilirdi zaten doktor da çok şaşırdı bu kadar erken farketmeme bence erken farketmek iyi bir şey değil ama bende dahil çoğu kadın merakımıza yenik düşüyoruz ben çok stres oldum kimyasal mı olacak mı diye çünkü 6 gün önce farkettim reglden o yüzden belki burada benim gibi ortak belirtiler yaşayan olur belki gebe kalır diye yazmak istedim hepimiz bir umut arıyoruz kimseyi incitmek üzmek istemem tekrar belirtmek isterim ki herkesin bünyesi tepkisi farklıdır haklısınız