En erken gebelik belirtileri

dytsyenhanm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2017
389
289
Hanımlar merhaba , ilk yaşadığınız gebelik belirtileri nelerdi ve ne zaman yaşamaya başladınız? İki aydır korunmuyorum. Bu ay regl dönemin henüz gelmedi fakat ilginç belirtiler yaşamaya başladım ilginç diyorum çünkü gebelik belirtisimi yoksa ben psikolojik olarak buna mı yoruyorum bilmiyorum dün yumurtlama günüm yada regl dönemim olmadığı halde çok ufak bir lekelenme yaşadım peçetede fark edilecek şekilde bugün inanılmaz şekilde başım dönüyor bulantı yaşıyorum. Göğüslerimde ağrı yok ama şişmiş gibi daha dolgun geliyor . En erken belirti veren gebelik testinden sipariş verdim bu testleri kullanan var mı aranızda ilişkiden kaç gün sonra yapmam daha doğru sonuç verir ? Bu arada iki aydır imom markasının folik asitli takviyesinden kullanıyorum bu ilaçta bu belirtilere sebep olabilir mi? Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler

Selam,uzun uzun yazıp sizi sıkmayacağım bayanlar.
göğüs ağrı sızı,uçları acıyor ve şiş bayağı hissediyorum dokunamıyorum.
Ara ara yemek yerken yedikten sonra mide bulantısı oluyor,aşırı sinirli ve bi o kadar da duygusalım… kaşık ağrısı batma oluyor ara ara,adet günü civarında 1 gece az birşey pembemsi kanama olmuştu sonra bi daha gelmedi. Aklıma gelenler şuan bunlar,test yaptım 1 hafta kadar geçmişti negatif,yarında kan vereceğim idrar kesin sonuç değil,geç döllenme olabilir diyen çok demişlerdi.
Sizce hamilemiyimdir kızlar.çok umutlandım ilk kez böyle oluyor. Heves etmek istemedim ama baya gecikme oldu ilk kez.

Merhaba sonucunuz nedir

Merabalar benimde regl bittikten üç gün sonra kahve akıntı geldim az bir gün sürdü sonrasında göğüs hassasiyeti başladı göğüslerim dokununca agiriyordu ondan sonra belirtilerim çoğaldı ayak üşümesi yemek yedikten sonra mide bulantısı kuruluk oldu akıntım adetin ikisi haftasından sonra kesildi şuan hala kuruyum ağzımda metalik bir tad adetime 8 gün kala kan verdim 10.2 çıktı dün test yaptım evde 7 gün kala çift çizgiyi hemen gördüm bugün 6 günüm kaldı bakalım benimde ilk belirtilerim bunlardi rabbim herkese nasip etsin yarın tekrar gidip kan vercem yükselme olcak mı değer de diye

Eklentiler

• IMG_20230509_123952.jpg
    55,6 KB · Görüntüleme: 450
Merhaba sonucunuz nedir?

Merhaba ilişkiden sonra benimde belim karın ve kasık ağrılarım oldu bu neyin işareti ama akıntım arada sarı renkte geliyor kuruluk var gazim olmaya başladı

Ay benim en erken belirtim şeydi yumurtlama zamanını değerlendirdik bittikten 2 gün sonra yani adetime 2 hafta varken sağ kasığımda hareket etmemi bile engelleyecek derecede ağrı olmuştu. Kilitliyordu beni bir zaman sonra geçiyordu, eğilme, çömelme, ani hareket vs yapamıyordum. İlk kontrolde doktorum sağ taraftan yumurtlamışsın bebeğin de sağ tarafında dedi

Merhaba ilişkiden sonra benimde belim karın ve kasık ağrılarım oldu bu neyin işareti ama akıntım arada sarı renkte geliyor kuruluk var gazim olmaya başladı
Bizlere de nasip olur inşallah.Dua edin lütfen en büyük korkum anne olamamak bununla sınanmak. Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…