• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken gebelik belirtileri

benzynp

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2019
54
36
8
Merhabalar.
Rabbimden dualarla istediğimiz minik tomurcuğum galiba içimde filizlenmeye başladı:KK16:.
Belki faydam olur diye erken gebelik belirtilerimi yazıyorum arkadaşlar.
Son adet tarihimden 20 gün sonra;
*Gün içinde hafif hafif mide bulantısı
*Yüzde aşırı sivilcelenme
*Beyaz akıntı
*Göğüslerde hassasiyet ve büyüme başladı.

SAT tan 27 gün sonra;
*Şikayetler aynen devam ederken
*Ayaklarım çok üşümeye başladı ve idrara çok sık çıkmaya başladım
*LH testi pik yaptı
*Gebelik testinde çok zorlada olsa çok silik bi çizgi gördüm.

Sonrasında adetime günler kala dayanamayıp kan testi verdim;
*b-HCG testi sonucum 166 çıktı❤
*Ultrason girdim ancak kese görünmedi
*Evde gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı

Adetim gecikince hastaneye gittim (5+0 da). Ultrasonda kese göründü bebek henüz görünmedi.
Çok araştırdığım bi konuydu bende yardımcı olmak istedim.

Merhabalar.
Rabbimden dualarla istediğimiz minik tomurcuğum galiba içimde filizlenmeye başladı:KK16:.
*Beyaz akıntı

SAT tan 27 gün sonra;
*LH testi pik yaptı

Adetim gecikince hastaneye gittim (5+0 da). Ultrasonda kese göründü bebek henüz görünmedi.
Sagolasin gerçekten bu bilgiler bana lazımdı 😊

Merhabalar.
*Beyaz akıntı

SAT tan 27 gün sonra;
*LH testi pik yaptı

Canım hayırlı olsun rabbim sağlıkla devam ettirsin inşallah
Bendede yumurtlamadan sonra 7. Gün
Bata 6 gün var 6 nisan bat yani
Soğan kürü yaptım bu ay şuan 13. Günüm son 2 gün kaldı bitmesine
İlk 5 gün süt kesiği akıntı yaptı bende sonra kesildi suan beyaz kremsi akıntım var kasıkta batmam ve bacagıma vuran az bi sızı var adet sancısı gibi bugünde belimde hafif agrılar var
Senin akıntın nasıldı
Benim akıntım afedersin genelde ara ara geliyo sürekli değil yani 2 3 saatte bir
Yardımcı olursanız sevinirim 💕

Canım hayırlı olsun rabbim sağlıkla devam ettirsin inşallah
Bendede yumurtlamadan sonra 7. Gün
Bata 6 gün var 6 nisan bat yani
Soğan kürü yaptım bu ay şuan 13. Günüm son 2 gün kaldı bitmesine
İlk 5 gün süt kesiği akıntı yaptı bende sonra kesildi suan beyaz kremsi akıntım var kasıkta batmam ve bacagıma vuran az bi sızı var adet sancısı gibi bugünde belimde hafif agrılar var
Senin akıntın nasıldı
Benim akıntım afedersin genelde ara ara geliyo sürekli değil yani 2 3 saatte bir
Yardımcı olursanız sevinirim 💕
sağolasın canım ♡ ayy bence sende hamilesin😊 bende de beyaz ve kıvamlı bi akıntı vardı, lavaboya gittiğimde görüyordum. Ve bu durumun devam ettiği günlerde akşam saatlerinde sağ kasığımda bi ağrı hissettim. Bu durum bana kesenin yerleşmesi gibi geldi. Sonraki hafta doktora gittiğimizde ultrasonda kese göründü 😍 İnşallah sende de öyle olur

Merhabalar.
*Beyaz akıntı

SAT tan 27 gün sonra;
*LH testi pik yaptı

Hayırlı olsunn. Rabbim hayırla kavuşmak nasip etsin 😍

Benimde gebelik testlerim pozitif çıkıyor kaç gündür ama ovu testi pik yapmadı ilginç🤔

Hayırlı olsunn. Rabbim hayırla kavuşmak nasip etsin 😍

Benimde gebelik testlerim pozitif çıkıyor kaç gündür ama ovu testi pik yapmadı ilginç🤔
Amin 😍 Olabilir canım herkesin bünyesi farklı esasında. Ben de gebelik testi ile beraber LH testini de yapmıştım meraktan, gebelik çizgisini çok zor gördüm ama LH kıpkırmızıydı. Tekrar mı yumurtluyorum acaba diye düşünmeye başlamıştım. Ama sen gebelik testinde çift çizgi gördüysen HCG salgılanmaya başlamış, vücudunda bebiş oluşmaya başlamış demektir, hayırlı olsun 😊

Amin 😍 Olabilir canım herkesin bünyesi farklı esasında. Ben de gebelik testi ile beraber LH testini de yapmıştım meraktan, gebelik çizgisini çok zor gördüm ama LH kıpkırmızıydı. Tekrar mı yumurtluyorum acaba diye düşünmeye başlamıştım. Ama sen gebelik testinde çift çizgi gördüysen HCG salgılanmaya başlamış, vücudunda bebiş oluşmaya başlamış demektir, hayırlı olsun 😊

Ah inşaAllah yaaaa. İlk gün hayal meyal zor gördüm grimsiydi. 2 gündür hafif silik pembe çıktı. Hala farkında değilim şoktayım. O sebeple korkularım var adet olursam diye. 2 nisan günüm. Allah'ım isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsinnn 🤲

Ah inşaAllah yaaaa. İlk gün hayal meyal zor gördüm grimsiydi. 2 gündür hafif silik pembe çıktı. Hala farkında değilim şoktayım. O sebeple korkularım var adet olursam diye. 2 nisan günüm. Allah'ım isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsinnn 🤲
Olmuş olmuş hafif çıkması bile yeter, normalde vücudumuzda olmayan bir hormon salgılanmaya başlamış🥰 Ben neredeyse test çubuğunu gözüme sokcaktım görebilmek için😄 normalde bakan bi insan yok deyip geçebilirdi yani. Ama ben hissediyordum ve çok şükür de çıktı :KK16:
Amin allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah👼

sağolasın canım ♡ ayy bence sende hamilesin😊 bende de beyaz ve kıvamlı bi akıntı vardı, lavaboya gittiğimde görüyordum. Ve bu durumun devam ettiği günlerde akşam saatlerinde sağ kasığımda bi ağrı hissettim. Bu durum bana kesenin yerleşmesi gibi geldi. Sonraki hafta doktora gittiğimizde ultrasonda kese göründü 😍 İnşallah sende de öyle olur
Gercekten miii 😍
İnşallah olur ya cok teşekkür ederim yardımın içinn 😊

Olmuş olmuş hafif çıkması bile yeter, normalde vücudumuzda olmayan bir hormon salgılanmaya başlamış🥰 Ben neredeyse test çubuğunu gözüme sokcaktım görebilmek için😄 normalde bakan bi insan yok deyip geçebilirdi yani. Ama ben hissediyordum ve çok şükür de çıktı :KK16:
Amin allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah👼

Bu sabah da test yaptım düne göre hafif silik gibi geldi bana. Şuanda yavruağzı renginde akıntı geldi 😞 sende de olmuş muydu

Bu sabah da test yaptım düne göre hafif silik gibi geldi bana. Şuanda yavruağzı renginde akıntı geldi 😞 sende de olmuş muydu
Hafif silik olması önemli değil ki, testten teste değişir o. Pembelik yeterli oluyor çünkü. Ama en garantisi kan testidir. Sen hemen kan testi de yaptır ve rahatla böyle kendini üzme.

Hafif silik olması önemli değil ki, testten teste değişir o. Pembelik yeterli oluyor çünkü. Ama en garantisi kan testidir. Sen hemen kan testi de yaptır ve rahatla böyle kendini üzme.

Köyde yaşadığımız için şehre gitmemiz zor. Eşimde görevde şuan seçimden dolayı 😞😞

Merhaba bende de oldu o canım. Afedersin kocaman bir akınhtı şeklinde geldi.yavruağzı gibi. Krem renginde ama içinde Hafif kahve kırmızı var gibi. Daha olmadı. Normal peçeteye gelen akıntı var. Bugün kan testi verdim. Yarını bekliyorum

Merhaba bende de oldu o canım. Afedersin kocaman bir akınhtı şeklinde geldi.yavruağzı gibi. Krem renginde ama içinde Hafif kahve kırmızı var gibi. Daha olmadı. Normal peçeteye gelen akıntı var. Bugün kan testi verdim. Yarını bekliyorum

Bende bugün kan verdim canım. Ne zaman dışarda yürüsem o an geliyo bu akıntı. 😔

Ya bende çok acılı kasık sancısı giriyor i. İşin garibi hem sağda hem solda oluyor. Önceleri ağırlıklı sağ taraftı. Son birkaç gündür sol tarafda ağrıyor ya. Sancı gibi. Hafif bulantı hissediyorm. Hayırlısı ya. Gebelik değilse nedir bunlar bilmiyorum. Şimdiden eğere gebelik değilse hangi bölüme bakılsam diye düşünüyorum

Back