- 21 Şubat 2019
- 399
- 433
- 23
- 31
- Konu Sahibi Tatlibekleyis
-
Aslında en iyisi erken yapmamak ben adetime dört gün kala yaptım negatif çıktı. Şimdi yapmaya çekiniyorum ya yarın yada Pazar sabah yapacağım adet olmazsam. bende kimyasal gebelik geçirdim adetimin üstüne 3. Günde öğrenmiştinTabii ki. Insallah hayirlisiyla hamileyimdir de sizlerle de guzel haberi paylaşırımGecenki gebeligimde erken ogrenip cok strese girmistim oyuzden pazartesiyi bekliyim diyorum ama nasil dayanicam bakalim. Kurtaj sonrasi hep 25 gunde bir oluyodum bugun 27.gun.
Stesli bi durum üzücü yabende adet oldum üzüntüden eşimle tartıştım
Aslında en iyisi erken yapmamak ben adetime dört gün kala yaptım negatif çıktı. Şimdi yapmaya çekiniyorum ya yarın yada Pazar sabah yapacağım adet olmazsam. bende kimyasal gebelik geçirdim adetimin üstüne 3. Günde öğrenmiştin
bi umutla bekliyosun hevesleniyosn sonra bütün hayalin yıkılıyo başa dönüyosun ve aynı şeyler işteStesli bi durum üzücü ya
Evet bugün adet günümdü hala olmadım. Aynen ilk deneyim kötü olunca insan korkuyor ama kendimi fazla kaptırdım galibaEvet mumkun oldugunca adet tarihini gecirmek daha iyi. Senin gunun gecti mi suan. Allah hepimize saglikli bebekler nasip etsin insallah. Insan bir de ilkinde kotu bi'deneyim yasayinca daha cok korkuyo.
Ama kendini bırakma vardır bi hayır de. Ben her ay kendimi öyle teselli ediyordumbi umutla bekliyosun hevesleniyosn sonra bütün hayalin yıkılıyo başa dönüyosun ve aynı şeyler işte
Hadi inş güzel haberler ver bizeBEn hala olmadım eşim gebelik testi aldı ama bekliyorum. SAnki olacakmışım gibi ağrıyor. Eğer adet olmazsam ya yarın sabah ya da Pazar sabah yapacağım inşallah
Sabah dayanamadım test yaptım negatif çıktı. Moralim çok bozukHadi inş güzel haberler ver bize
Yaa senin daha bir gun gecmisti degil mi? Regli belirtin yoksa bi'daha mi test yapsan acaba... Benim de bugunle birlikte 4 gun gecikmis olacak. Sabah test aldim ama yapmaya korkuyorumSabah dayanamadım test yaptım negatif çıktı. Moralim çok bozuk
Sabah evde yaptığım gebelik testi negatif çıkınca eşim acile git en kesin sonuç o dedi. Sonuç hüsran 2 nin altında çıktı. Hala adet belirtisi yok ama gebelikte yok.Yaa senin daha bir gun gecmisti degil mi? Regli belirtin yoksa bi'daha mi test yapsan acaba... Benim de bugunle birlikte 4 gun gecikmis olacak. Sabah test aldim ama yapmaya korkuyorum
Güzel haberlerle gelirsiniz inş önümüzdeki aybende adet oldum kızlar. hayırlısı gelecek aya inşallah.
Sonucunuz ne çıktı acaba???Her zaman ki adet sancisina ek gogus agrisi, sabah erkenden uyanma ve agiz kurulugu. Reglm iki gun gecikince test yaptim bende.
Sabah evde yaptığım gebelik testi negatif çıkınca eşim acile git en kesin sonuç o dedi. Sonuç hüsran 2 nin altında çıktı. Hala adet belirtisi yok ama gebelikte yok.
Gordugun gibi hamileyim :)Sonucunuz ne çıktı acaba???
Ben aksam 21 de yaptim testi sonuc ciktiYaa ben de bunu anlamiyorum peki ozaman bu adetler neden gecikiyo:/ Ben ilk idrar yerine aksam yapsam cikar mi acaba?
Ben aksam 21 de yaptim testi sonuc cikti
Benim normalde günü gününe olurdu saat bile şaşmazdı adetimde. Çok tuhaf. İdrar testi içinde idrarın dört saat vücutta birikmesi gerekli. çok sıvı alınmamalı. O sebeple sabah ilk idrarla yapılıyorYaa ben de bunu anlamiyorum peki ozaman bu adetler neden gecikiyo:/ Ben ilk idrar yerine aksam yapsam cikar mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?