En erken gebelik belirtileri 💕

Aslında en iyisi erken yapmamak ben adetime dört gün kala yaptım negatif çıktı. Şimdi yapmaya çekiniyorum ya yarın yada Pazar sabah yapacağım adet olmazsam. bende kimyasal gebelik geçirdim adetimin üstüne 3. Günde öğrenmiştin

Evet mumkun oldugunca adet tarihini gecirmek daha iyi. Senin gunun gecti mi suan. Allah hepimize saglikli bebekler nasip etsin insallah. Insan bir de ilkinde kotu bi'deneyim yasayinca daha cok korkuyo.

Evet mumkun oldugunca adet tarihini gecirmek daha iyi. Senin gunun gecti mi suan. Allah hepimize saglikli bebekler nasip etsin insallah. Insan bir de ilkinde kotu bi'deneyim yasayinca daha cok korkuyo.
Evet bugün adet günümdü hala olmadım. Aynen ilk deneyim kötü olunca insan korkuyor ama kendimi fazla kaptırdım galiba

Yaa senin daha bir gun gecmisti degil mi? Regli belirtin yoksa bi'daha mi test yapsan acaba... Benim de bugunle birlikte 4 gun gecikmis olacak. Sabah test aldim ama yapmaya korkuyorum
Sabah evde yaptığım gebelik testi negatif çıkınca eşim acile git en kesin sonuç o dedi. Sonuç hüsran 2 nin altında çıktı. Hala adet belirtisi yok ama gebelikte yok.

Sabah evde yaptığım gebelik testi negatif çıkınca eşim acile git en kesin sonuç o dedi. Sonuç hüsran 2 nin altında çıktı. Hala adet belirtisi yok ama gebelikte yok.

Yaa ben de bunu anlamiyorum peki ozaman bu adetler neden gecikiyo:/ Ben ilk idrar yerine aksam yapsam cikar mi acaba?

Yaa ben de bunu anlamiyorum peki ozaman bu adetler neden gecikiyo:/ Ben ilk idrar yerine aksam yapsam cikar mi acaba?
Benim normalde günü gününe olurdu saat bile şaşmazdı adetimde. Çok tuhaf. İdrar testi içinde idrarın dört saat vücutta birikmesi gerekli. çok sıvı alınmamalı. O sebeple sabah ilk idrarla yapılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…