En erken gebelik belirtileri 💕

Arkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum.Acaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?

merhaba kızlar,
Biz İlk defa geçen ay denedik ama negatif sonuçlandı. Ben tabi bi çöküntüye girdim. Neyse eşim takma hemen ilk aydan tutacak diye bir kural yok deneriz dedi. Bu ay tekrar denedik. Bu ay hiç stres etmedim hatta ilişkileri istediğimiz günler ettik takip falan etmedik. Adetimi 24 günde bir asla bir gün aksatmadan olurum. yarın adet günüm, belirtilere gelecek olursak adet belirtilerim gibi bir sivilcem çıkar kesin :), göğüsler hassasiyet, karında şişlik ve kasılma, duygusal değişim yani anlayacağınız varsa bile farklı hiçbir belirtim yok . Ne test yaptım ne takip ettim bir şeyleri stres de etmedim ama yarını beklemek yine de zor olacak gibi. eğer bir gelişme olursa sizi bilgilendiririm.
sevgiler

Kizlar beklemek kadar zor bişey yok valla benimde 5 gün kaldı hani ovulasyon testiyle öğrenenler varmisya ona sardım internet sipariş vermiştim fazlaya onları yapıyorum 1. Gün silik 2. Gün biraz daha koyu bugün 3. Gün silik beklemekten napcagimi şaşırdım valla acaba yarın erken gebelik testi yapsam cikarmi sizce

İyi aksamlar kızlar ben yaklaşık 2 yildir uğraşıyorum çocuk olmadı bu ay ilk defa göğsüm ağrıdı ve kaşıkların bacagim ağrıyor adet günümü bilmiyorum çünkü pko var ve doğal yollardan adet olamıyorum 3 ayı geçti bugün test yaptım çok çok silik çizgi çıktı ama testin çizgisi mi anlamadim silik çizgi görüp kanda negatif çıkan çok var yarin yine test yapicam yoksa tarlusal adet söktürücü kullanicam

Ve bugün adet günümdü test yaptım kızlaarr sonuçç poooziiitiiiff

Merhaba hanımlar. En erken test ne zaman yapılmalı? Adetime 9 gün var 2 gecedir mide yanmasıyla başlayan bulantılar başladı dün gece özellikle kendimi yatağa zor attım mide bulantısından elim ayağım boşaldı bel ağrısı günlerdir var göğüs hassasiyeti hissetmiyorum test yapmakla yapmamak arasında gidip geliyorum malum önümüz bayram ve ben şehirdışına çıkıcam hiç değilse 5 gün kala test yapılsa sağlıklı bir sonuç olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…