- Konu Sahibi Tatlibekleyis
-
Hayirlisi olsun insallahHayır canım maalesef o ay hamile kalmadım, bu ay klomen ve iğne kullandım suan bekliyorum hayırlısıyla bu ay tutar insallah
Arkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum.Acaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?
[Arkadaşım öncelikle hayırlısı olsun. Ben 1 seneyi geçti bu konuları araştırıyorum okuduğum ve öğrendiğim kadarıyla yerleşme kanaması kahverengi ve açık pembe oluyormuş bir iki saatte sürebiliyormuş 3 günde sürebiliyormuş parlak kırmızıysa adet kanı olarak değerlendiriliyormuş. ben iki hamilelik geçirdim ama hiç yaşamadım yaşayanlar var ama her kadının yapısına bağlı yani yerleşme kanaması olma ihtimali var adetiniz düzenliyse :)
insallah cnmm aminHayirlisi olsun insallah
Sonuc ne acaba? Hamilemisin??insallah cnmm amin
Cnm yarin adet gunum bugun test yaptim negatifSonuc ne acaba? Hamilemisin??
Hayirlisi olsun canim bidahaki ay tekrar denersiniz. Nezamandir istiyosun?Cnm yarin adet gunum bugun test yaptim negatif
2 aydir cnm cok olmadi daha ama bana 2 yil gibi geliyorHayirlisi olsun canim bidahaki ay tekrar denersiniz. Nezamandir istiyosun?
Bizim 2 yil oldu canim hala bebek yok. takma bukadar kafana. Nekadar strese girersin daha gec olur. Ben ögrendim artik hic belirti bile aramiyorum kendimde. Kendini yipratirsin. Hayirlisiyla olur insallah :)2 aydir cnm cok olmadi daha ama bana 2 yil gibi geliyor
Ve bugün adet günümdü test yaptım kızlaarr sonuçç poooziiitiiiffmerhaba kızlar,
Biz İlk defa geçen ay denedik ama negatif sonuçlandı. Ben tabi bi çöküntüye girdim. Neyse eşim takma hemen ilk aydan tutacak diye bir kural yok deneriz dedi. Bu ay tekrar denedik. Bu ay hiç stres etmedim hatta ilişkileri istediğimiz günler ettik takip falan etmedik. Adetimi 24 günde bir asla bir gün aksatmadan olurum. yarın adet günüm, belirtilere gelecek olursak adet belirtilerim gibi bir sivilcem çıkar kesin :), göğüsler hassasiyet, karında şişlik ve kasılma, duygusal değişim yani anlayacağınız varsa bile farklı hiçbir belirtim yok. Ne test yaptım ne takip ettim bir şeyleri stres de etmedim ama yarını beklemek yine de zor olacak gibi. eğer bir gelişme olursa sizi bilgilendiririm.
sevgiler
Hayırlı olsun canım benimde 5 gün kaldı bekliyorum biraz akintim var karnımda şişlik var 2 gundurde kasiklarimda hafif ağrı var sizde de böyle miydi acaba
Evet canım benimde öyleydi ama bende adet belirtileri de öyleydi o yüzden farklılık hissetmedim. İnşallah sende bebiş vardırHayırlı olsun canım benimde 5 gün kaldı bekliyorum biraz akintim var karnımda şişlik var 2 gundurde kasiklarimda hafif ağrı var sizde de böyle miydi acaba
Kızlar bu da takvimimdi. Belki faydası olur
hayırlı olsun canım bizim için de dua et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?