Keşke aynı şehirde olsaydık yarın beraber el ele tutuşup yapardık testi shdkjsadhsjkAha benden bitane de burda var
Ay ne güzel olurdu, beraber giderdikKeşke aynı şehirde olsaydık yarın beraber el ele tutuşup yapardık testi shdkjsadhsjkBen yarın alırım bir sonraki gün sabahı da yaparım heralde öyle planlıyorum. ama kesin dayanamayıp yarın gece yapıcam .
Benim daha cok varKeşke aynı şehirde olsaydık yarın beraber el ele tutuşup yapardık testi shdkjsadhsjkBen yarın alırım bir sonraki gün sabahı da yaparım heralde öyle planlıyorum. ama kesin dayanamayıp yarın gece yapıcam .
Evet bende hep oyle düşünüyorumAy ne güzel olurdu, beraber giderdikben sanırım bugün de beklicem acaba reglim mevsimsel mi geçikti diye kafamda kuruyorum
Olabilir kuzum ve bu ihtimal hepimiz için geçerli. Hatta daha gecikti bile sayılmaz aslında bakarsan. Benim reglim bazen 2-3 gün öne atar bazen de 2-3 gün ileri atar. Aslında en doğrusu bi hafta falan daha beklemek ama gönlümüze söz geçiremiyoruz.Ay ne güzel olurdu, beraber giderdikben sanırım bugün de beklicem acaba reglim mevsimsel mi geçikti diye kafamda kuruyorum
1 hafta mı yok bekleyememOlabilir kuzum ve bu ihtimal hepimiz için geçerli. Hatta daha gecikti bile sayılmaz aslında bakarsan. Benim reglim bazen 2-3 gün öne atar bazen de 2-3 gün ileri atar. Aslında en doğrusu bi hafta falan daha beklemek ama gönlümüze söz geçiremiyoruz.
beraber mi beklesekBenim daha cok var30 temmuza kadar beklerim ben korkudan ya negatif cikarsa diye
ahahahahahaha gel 4 günde anlaşalım1 hafta mı yok bekleyemem
Dayanamam gibi yaaa hele yarın beklesem gecesine mutlaka yaparımahahahahahaha gel 4 günde anlaşalım
Ben okeyimberaber mi beklesekben de bekliyim. hepimiz bekleyelim . 30 temmuz da topluca beraber yapalım
ohh eline sağlık. Çok iyi yapmışsın. Bal şeker olsunAmaaaan kek koydum fırına azcık kendime geleyim diye
Ayy dogru o da heyecanlidir simdi30 temmuzu mu ben beklesem benim ki beklemez hahahahha
Bence sırayla yapalım ben bu akşamAyy dogru o da heyecanlidir simdi
Ama ben şuan köydeyim annemlerin yanında. haliyle eve dönene kadar yapamamBence sırayla yapalım ben bu akşam
Ne zaman döneceksin ki denk geliyor muAma ben şuan köydeyim annemlerin yanında. haliyle eve dönene kadar yapamam