Canım ben normalde sat:27 haziran bat: 25 temmuz gosteriyordu. Ama bugun adet oldum. Ben offum gençlerKızlar herkes bi sat batlarını yaz
Çok mantıklı Kızlarım canlarım bi herkes sat bat yazabilir mi :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben normalde sat:27 haziran bat: 25 temmuz gosteriyordu. Ama bugun adet oldum. Ben offum gençlerKızlar herkes bi sat batlarını yaz
Çok mantıklı Kızlarım canlarım bi herkes sat bat yazabilir mi :)
Kuzum biz de arkandan geliyoruz zaten oldum olcam ben de önümüzde ki ay güzel haberleri alacağızCanım ben normalde sat:27 haziran bat: 25 temmuz gosteriyordu. Ama bugun adet oldum. Ben offum gençler
Ayy hadi senden güzel haberleri alalım inşallah başka hiç belirti yok mu ?Merhaba bu ay takvime göre ovülasyon dönemimi değerlendirdik ancak hiçbir belirti yok yalnızca vücut ısım aşırı arttı son birkaç gündür fenalık geçirecek boyutta hava da aşırı sıcak olduğu için ona bağlamış durumdayım, adete son 2 gün kaldı beklemedeyim
bizde geliyoruz canım eli kulağında önümüzdeki ayı değerlendireceğiz artık.Canım ben normalde sat:27 haziran bat: 25 temmuz gosteriyordu. Ama bugun adet oldum. Ben offum gençler
Saglik olsun ne yapalım bir başka bahara kaldıKuzum biz de arkandan geliyoruz zaten oldum olcam ben de önümüzde ki ay güzel haberleri alacağız
Hadi buyur burdan yak dünden beri kendimizi zaten gebelik belirtileri adet ile aynı diye kendimi telkin ediyordum senin hiç belirtin yok . Bünyeden bünyeye değişiyor. Ne zor şey ya . Senin ilk denemedin mi ?Normalde regl öncesi göğüslerimde sertlik ve hafiften acı olurdu şimdi hiçbir şey yok sanki regl bile olmayacağım
hoşgeldin canım aramıza. benim de göğüsler de hiç bir şey yok ama başım fena ağrıyor daha 4 5 gunum var benim reglime sen bat ne zaman?Normalde regl öncesi göğüslerimde sertlik ve hafiften acı olurdu şimdi hiçbir şey yok sanki regl bile olmayacağım
Ovülasyon testi yapmayı düşünüyo musun ? Yoksa hesaplayarak mı gitcen ? Ben de seni idol alcam da kendimeSaglik olsun ne yapalım bir başka bahara kaldı
ya benim normalde reglime yakın beyaz süt kesiği gibi parçacıklı akıntım olurdu şuan sıvı şekilde ve sarımsı beyaz bir akıntım var birde halsizlik ara ara ağrı vuruyor kasıklarıma bakalım bekleyeceğiz 4 5 gun :) baş ağrısı moralımı bozmadı değilSiz durun bari ya guzel haberler alalim
Yok ovulasyona girersem kaybolurum ben bam bam devam etmeyi dusunuyorumOvülasyon testi yapmayı düşünüyo musun ? Yoksa hesaplayarak mı gitcen ? Ben de seni idol alcam da kendime
Bak insan vucudu ne kadar farkli ya. Normalde benimde 3 gunum var daha ama önceden geldi herkesin tepkisi farklı gercekten. Nasil olursa olsun sağlikla olsunya benim normalde reglime yakın beyaz süt kesiği gibi parçacıklı akıntım olurdu şuan sıvı şekilde ve sarımsı beyaz bir akıntım var birde halsizlik ara ara ağrı vuruyor kasıklarıma bakalım bekleyeceğiz 4 5 gun :) baş ağrısı moralımı bozmadı değil
sanırım benımde erken gelecek bu gidişle...Bak insan vucudu ne kadar farkli ya. Normalde benimde 3 gunum var daha ama önceden geldi herkesin tepkisi farklı gercekten. Nasil olursa olsun sağlikla olsun
Evet kesinlikle öyle, anne olmak isteyen herkese Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsinİnşallah gebesindir bizede dua edersin normalde Yumurtlama dan 17 gün sonra netlik kazanıyor gebelik ama öncesinde 11, günde öğrenenler de var herkesin vücut kimyası farklı
Bende 26 temmuz bekliyorum peşpeşeyiz :)Hoşbulduk canım Çook uzun bi süre önce kayıt olmuşum ama daha bugün aktif olarak kullanmaya başladım burayı mesajları doğru düzgün cevaplayamazsam affola
24 Temmuz benim bat