canım peki kahverengi lekelenmem oldumu ve gögüs uçlarında agrı migdende yanma falan
canım bence hamilesinn.. bende yeni öğrendim hamile olduğumu 4 gün geçtiğinde kan testinde negatifti..10 gün geçtiğinde pozitif old gördükk.:CüvCüv:.bendede lekelenme falan olmadı..akıntı vardı hafiff..ve sadece regl belirtileri ekstra hiç bişi yaşamadımm...umarım sende benim gibi sürprizle karşılaşırsınn
benım kahverengı lekelenmem hıc olmadı canım tabıı mıdem taş gibi sankı patlayacak agrı gaz hem bagırsaklarımda oyle olmustu ama dıyorum ya hamılelıge yormadıgım ıcın strestendır dedım hep arada mıdem yanar. goguslerım hassaslastı. yalnız bır kez pembemsi bir kan gıbı bır sey geldı kayınpederım doktor hemen kostum sordum ne bu dıye ustune gelmıstır dedı onemsemedı bıle. akıntıyla karısık boyle acıık pembeydı ve bır daha gelmedı zaten. sonra kadın dogum dr uma sordum dıkkat et dedı bır daha gelırse fılan soyle dıye ama hıc kahverengı lekelenme olmadı. ama duyduguma gore olanlar varmıs forumları oku ıstersen. akıntım fazla bu ara kokusu yok ama bana tuhaf gelıyor cok cogaldıgı oluyor. bır de bulantıııııııııııııııı...yanı umarım sana yardımcı olabılmısımdır. ama sen yıne de uzmana danış canım kan testı yaptır ıcın rahat olsun.
kızlarrrrrrrrrrr bennn evde test yaptım sonuç pozitiff çıkktııı çokkk muttlluuuyuuuuummmmmmmmm ama inananmıyorum yarın kan testi yaptırcam kesin sonuc olsun dıye ya benım ıcıme dogmustu buay ınanamıyorum vallaa hele yarında kan testı olayımda öyle inannırım heraldeedelikafaduldendelikafadulden:Saruboceq::Saruboceq:
kızlarrrrrrrrrrr bennn evde test yaptım sonuç pozitiff çıkktııı çokkk muttlluuuyuuuuummmmmmmmm ama inananmıyorum yarın kan testi yaptırcam kesin sonuc olsun dıye ya benım ıcıme dogmustu buay ınanamıyorum vallaa hele yarında kan testı olayımda öyle inannırım heraldeedelikafaduldendelikafadulden:Saruboceq::Saruboceq:
canım çok umutlandırmak istemem ama testlerde negatif hata verebilio ama pozitif de hata pek çıkmıor. bende evde yaptığm testte ikinci çizgi silik çıkmıştı ertesi gün kan testi negatif çıktı...10. gün yeniden kan testi yaptm ve pozitif yani evdeki test doğruymuşş..İnşallah seninki de pozitif çıkarrr
alkisalkisalkis tebrikler canım...hadi bakalım kanda da pozitif çikacak hihoyyyt
yaaa inan çok sevindim.tebrik ederim.dilerim sorunsuz bir hamilelik geçirir ve bebişini kucağına alırsın.bu arada belirtilerinden bahseder misin? gerçi adetinin gecikmesinden belliymiş. benim pazar günü beklediğim gün.bakalım ne olacak.ama bende adet belirtileri var gibi görünüyor.Hayırlısı artık
çookkk tebrik ederimmm Allah sağsalim kucağına almayıda nasip etsin o testler doğru çıkıo..benimde evde pozitif çıkmıştı.pozitifte hata vermioo
tebrik ederim cnm cok sevindim, pozitif ciktiysa hamilesindir, am akan testini de yaptir ki icin rahat olsun.bende cok silik sekilde gordugum halde kan testi yaptirinca pozitif cikti..haftaya da ultrasona gidicem..
Allah sagliklli bir sekilde kucagina almayi nasib etsin.
arkadaşlar ben forma beni katıldım nişanlıyım we bi kaç defa birlikte olduk ama hep dışa boşaldı we ne olur ne olmaz diye ben hep oramı yıkadık çünkü nasıl oldu bizde anlamadık ilkini bi anda oldu sonra bida olmucak böyle birsey o kadar sene bekledik evlenene kadar mı bekleyemicez dedim nişanlım tamam dedi beni üzmemek için ama onun üstüne 3 kere daha oldu doktora da gidemiyorum ikimizin aileside cok tanınmıs aileler hamile olursam biterim nişanlım şuan askerde ne olur bana yardım edin... fazla bilgim yok hep netten okuduklarım var şimdi şüphelendiklerimi yazıyorum...
-Adetimin ilk 2 gününde (birlikte olduktan sonra) et parcaları gibi küçük küçük şeylerin geldiğini gördüm (bu ayrıca kızlıgın gittiginden de olabilir mi)
-İştahsızlık
-Yorgunluk,sürekli uyuma isteği
-Karnımda az bi şişkinlik
-Belimde ve başımda agrılar gibi rahatsızlıklarım var hamilelik testi de alamıyorum biri tanır eder diye off lütfen yardım edin bu arada ilk birliktelik 2 ay önce oldu bi kaç gün sonra adet oldum sonraki ay adet oldugumda o bahsettiğim küçük et parcaları geldi acill yardım lütfennnn şimdiden Allah razı olsun
arkadaşlar ben forma beni katıldım nişanlıyım we bi kaç defa birlikte olduk ama hep dışa boşaldı we ne olur ne olmaz diye ben hep oramı yıkadık çünkü nasıl oldu bizde anlamadık ilkini bi anda oldu sonra bida olmucak böyle birsey o kadar sene bekledik evlenene kadar mı bekleyemicez dedim nişanlım tamam dedi beni üzmemek için ama onun üstüne 3 kere daha oldu doktora da gidemiyorum ikimizin aileside cok tanınmıs aileler hamile olursam biterim nişanlım şuan askerde ne olur bana yardım edin... fazla bilgim yok hep netten okuduklarım var şimdi şüphelendiklerimi yazıyorum...
-Adetimin ilk 2 gününde (birlikte olduktan sonra) et parcaları gibi küçük küçük şeylerin geldiğini gördüm (bu ayrıca kızlıgın gittiginden de olabilir mi)
-İştahsızlık
-Yorgunluk,sürekli uyuma isteği
-Karnımda az bi şişkinlik
-Belimde ve başımda agrılar gibi rahatsızlıklarım var hamilelik testi de alamıyorum biri tanır eder diye off lütfen yardım edin bu arada ilk birliktelik 2 ay önce oldu bi kaç gün sonra adet oldum sonraki ay adet oldugumda o bahsettiğim küçük et parcaları geldi acill yardım lütfennnn şimdiden Allah razı olsun
merhaba arkadaslar bende 1 yıla yakın oldu ıkıncı cocuk ıcın cabalayanlardanım fakat olmuyor doktor nasıp dedı beklıyeceksın veya asılama yapılacak dedı bende her ay umıtle beklıyorum fakat buay adet donemıne ıkı gunum var goguslerım bu ay hıc sısmedı ve acımıyor hıc adet olacakmısım gıbı de bır belırtı yok dıger aylara gore cok farklıyım sadece ıdrar rengı cok sarı acaba ıdrar rengı gebe kalındıgında nasıl degısıyor bılgı verırsenız sevınırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?