En erken başlayan belirtiler

çoook sevindiiimmm sudembebis ve deppo saglıkla kucağımıza alalım insallah hepimiz :) tahmini doğum tarihleriniz ne zaman ?

yaaa inan çok sevindim.tebrik ederim.dilerim sorunsuz bir hamilelik geçirir ve bebişini kucağına alırsın.bu arada belirtilerinden bahseder misin? gerçi adetinin gecikmesinden belliymiş. benim pazar günü beklediğim gün.bakalım ne olacak.ama bende adet belirtileri var gibi görünüyor.Hayırlısı artık

çok tesekkur ederım canım allah herkese tattırsın bu8 duyguyu benım adetım 8 9 gun gecmıstı ve ılk adetımın olmasına yakın hep gogus agrım olurdu ama busefer oyle olmadı agrı oldu ama cok az daha cok gogus uçlarım agrıyordu.adet tarıhımden 2 gun sonra gogus agrımda gectı goguslerımde dolgunluk olustu ve sanki damarlar cıktı .karnımda adet agrısı oluyordu arada sırada ama bu agrıda farklıydı boyle ınce ınce sankı bıcakla kesılıyormus gıbı bır agrıydı...

pazar gününü beklerken perşembe günü regl oldum.hayret bişey yaaa...normalde tam gününde hadi bilemedin bir gün önce gelirdi.bir arkadaşım da rahim hazırlanıyor derler böyle erken adet görmeler için dedi.amaaaaan herşeyden ümitleniyorum işte.ya olacak bu iş ya da olmayacak.olucaksa da Allah ın uygun bulduğu vakitte olacak.biz istediğimiz kadar paralayalım kendimizi.

selam herkese, hamile arkadaşları tebrik ediyorum, inşallah Allah olmayanlara ve bana da verir.
benim 2 gün kaldı pazartesi adet olamam gerekiyor, diğer aylara göre yaşadığım farklılıkları yazayım istedim belki yorum yapan olur aranızda ;
- ellerim ve ayaklarım çok terliyor
- beyaz ve az akıntım var ( adetime bu kadar yakınken sarıya dönük gelirdi )
- ve iki arkadaşım beni hamile görmüş rüyasında, biri çok istedğimi biliyor ama diğerinin haberi yoktu
- göğüs uçlarım ve göğüslerim 4-5 gün kala acımaya başladı
öle işte kızlar inşallah bu ay tutmuştur 11. ayımızdayız ....

slm arkadaşlar.ben bişey öğrenmek istiyorum.
beta hcg ile en erken nezaman öğrenilebilir?
örneğin döllenmeden sonraki iki - üç gün içinde öğrenilebilirmi?

Evet beta nın sonucu ilişkiden ortalama 10 gün sonra belli olabiliyormuş.Ama kan testinde negatif çıktığı halde şu anda hamiş olanlarda var.

bende yeniiyim bebis istiyorum bu belirtilerin birkaci var bendede...gögüs sisligi bagirsak düzensizligi..insallah vardir..

selam kızlar, en erken belirtileri yazayım size :)
bende hamile oldugumu 2 gün önce öğrendim.
inşallah bu defa sağlıklı bir hamilelik olucak allahımın izniyle...
bana dua edin olurmu?

belirtilerim şunlar...
* sık sık idrara çıkma
* sürekli miğde bulantısı
* ağızda tatsızlık
* kokulardan rahatsız olma ( tiksinme )
* kasık ve göbekte batmalar
* akıntının azalmadan devam etmesi
* adete yakın sinirlilik piskolojisine girmedim ve sivilce çıkartmadım
* göğüslerde damarların belirgin olması ve hassasiyet
* idrarda tortu...

aklıma gelenler bunlar kızlar. umarım yararlı olmuştur...
allahım isteyen herkeze meleklerini versin inşallah...

paylaşımın için teşekkür ederiz tubilossh bu arada gözün aydın Allah kucağına almayı nasip etsin canım.Darısı başımıza.:Saruboceq:

paylaşımın için teşekkür ederiz tubilossh bu arada gözün aydın Allah kucağına almayı nasip etsin canım.Darısı başımıza.:Saruboceq:

ben teşekkür ederim bitanem opuyorumnanaktan
allahım isteyen herkeze versin inşallah :Saruboceq:
duaların için allah razı olsun...

selam kızlar, en erken belirtileri yazayım size :)
bende hamile oldugumu 2 gün önce öğrendim.
inşallah bu defa sağlıklı bir hamilelik olucak allahımın izniyle...
bana dua edin olurmu?

belirtilerim şunlar...
* sık sık idrara çıkma
* sürekli miğde bulantısı
* ağızda tatsızlık
* kokulardan rahatsız olma ( tiksinme )
* kasık ve göbekte batmalar
* akıntının azalmadan devam etmesi
* adete yakın sinirlilik piskolojisine girmedim ve sivilce çıkartmadım
* göğüslerde damarların belirgin olması ve hassasiyet
* idrarda tortu...

aklıma gelenler bunlar kızlar. umarım yararlı olmuştur...
allahım isteyen herkeze meleklerini versin inşallah...

canım Allah tamamına erdırsın darısı tum ısteyenlere :) bırsey sormak ıstıyorum kasıklardakı batma oturup kalkarken daha belırgın bır sekılde batma acı hıssı verıyormuydu ??? bırde ozellıkle bacak kasarında agrı halsızlık yaşadınmı

kızlar benim de 3-4 gün oldu hamileliğim belli olalı benim adetimden önce bel ağrısı başladı hala da ağrıyor. bulantım olmuyo ama halsizlik uykusuzluk yapıyo bel ağrısından tedirginim normal midir?

canım Allah tamamına erdırsın darısı tum ısteyenlere :) bırsey sormak ıstıyorum kasıklardakı batma oturup kalkarken daha belırgın bır sekılde batma acı hıssı verıyormuydu ??? bırde ozellıkle bacak kasarında agrı halsızlık yaşadınmı

canımcım batlamar çok. hemde oldukça fazla benneyaptımki
oturup kalkarken daha belirgin evet. ama bacaklarımda çok sorunum yok. en fazla göbek ve kasık batmalarım var

kızlar benim de 3-4 gün oldu hamileliğim belli olalı benim adetimden önce bel ağrısı başladı hala da ağrıyor. bulantım olmuyo ama halsizlik uykusuzluk yapıyo bel ağrısından tedirginim normal midir?

canım bende hamileyım yenı benımkısıde benımde bel agrılarım ve yumurtalık yerlerınde sureklı agrılarım oluyor doktor ormal dedı dıkkat etmeye calısıyorum

arkadaşlar ben forma beni katıldım nişanlıyım we bi kaç defa birlikte olduk ama hep dışa boşaldı we ne olur ne olmaz diye ben hep oramı yıkadık çünkü nasıl oldu bizde anlamadık ilkini bi anda oldu sonra bida olmucak böyle birsey o kadar sene bekledik evlenene kadar mı bekleyemicez dedim nişanlım tamam dedi beni üzmemek için ama onun üstüne 3 kere daha oldu doktora da gidemiyorum ikimizin aileside cok tanınmıs aileler hamile olursam biterim nişanlım şuan askerde ne olur bana yardım edin... fazla bilgim yok hep netten okuduklarım var şimdi şüphelendiklerimi yazıyorum...

-Adetimin ilk 2 gününde (birlikte olduktan sonra) et parcaları gibi küçük küçük şeylerin geldiğini gördüm (bu ayrıca kızlıgın gittiginden de olabilir mi)
-İştahsızlık
-Yorgunluk,sürekli uyuma isteği
-Karnımda az bi şişkinlik
-Belimde ve başımda agrılar gibi rahatsızlıklarım var hamilelik testi de alamıyorum biri tanır eder diye off lütfen yardım edin bu arada ilk birliktelik 2 ay önce oldu bi kaç gün sonra adet oldum sonraki ay adet oldugumda o bahsettiğim küçük et parcaları geldi acill yardım lütfennnn şimdiden Allah razı olsun

Yapabileceğin en mantıklı şey bir tahlil laboratuvarına gitmek.Kanda gebelik testi beta hcg yaptırman.Sanırım herkeste tanımıyordsur seni canım bu kadarda korkma...

Back