En erken başlayan belirtiler

kızlar gunaydın adetıme 1 hafta kadar var belımde agrı, kasıklarımda batmalar var bırde dun aksamdan berı ol bacagımın tam dız kapagımın arkasından sankı bır damar cekıyor sızce bu nolabılır, artık her adet donemımde acaba demekten bıktım yakında aa nefes alıyorım acabamı demekten korkuyorum..............

kesinlikle cok haklısın yaa saglıklı olsunlar da! benım de tahmını 8-12 ocak arası :) bulantıların var mı ben berbat durumdayım suan.

canım benım bulantı var biraz ama daha çok iştahsızlık ve tiksinme var ve çok acıkıyorum mıgdem agrıyor resmen acıkınca normal zamanlardakı gıbı degıl bu acıkma senınde oylemı

canım benım bulantı var biraz ama daha çok iştahsızlık ve tiksinme var ve çok acıkıyorum mıgdem agrıyor resmen acıkınca normal zamanlardakı gıbı degıl bu acıkma senınde oylemı

evet aynıları bende de var ve berbat oluyor bazen kokulardan tıksınıyorum cok. mıgrenım de var benım hap ıcemedıgımden bazen berbat agrıyor ve mıde bulantısı yapıyor ama dayanılacak gıbı olmuyor gecende ıkı gun aralıksız surdu ve ıse bıle gıdemedım. nasıl bır care bulacagım bılmıyorum :( su 3 aylık donem bıtse de agrı kesıcı alabılsem en azından :(

arkadaşlar daha adetime 12 gün var yumurtlama zamanımda geçti benden dün iki damla kahverengi akıntı geldi hiç böle olmazdı acaba ne olabilir yerleşme kanaması olamaz dimi daha çok erken offf yaa nezamn gelcek benim bebişim

arkadaşlar daha adetime 12 gün var yumurtlama zamanımda geçti benden dün iki damla kahverengi akıntı geldi hiç böle olmazdı acaba ne olabilir yerleşme kanaması olamaz dimi daha çok erken offf yaa nezamn gelcek benim bebişim

neden olmasın canım adetınde hemen sonra dollenmede olabılır inş yerlesme kanamasıdır

bu belirtiler hamile kalır kalmaz adet zamanını bulmadan başlar mı sizce? hem sağ hem de sol tarafımda belimin arkasına doğru hafif sızılar oluyor. biraz mide bulantısı var ama bu gripten olabilir. onu saymıyorum. adetten önce benim ağrım falan da olmaz ki zaten daha 10-15 gün var adet günüme.

kızlar ilişkiye girdikten kaç gün sonra kan testinde gebelik gözükür.en erken gözükme süresi nedir?i

güzel bir konu acilmis....bende böyle bir konu ariyordum zaten tskler arkadaslar

bende cok sabirsiz oldugum icin gecen ay bi test aldim adet gününden 3 gün önce positiv gösteriyormus test...bir baska belirtide bir alman sitesinde okudum adet gününden bi kac gün önce serviks yani rahim agzi yukariya cekiliyormus...eller iyice yikandiktan sonra bakilmasi lazimmis mikrop kapmasin diye..:utangac:

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar benimde hamile arkadaşlara bir sorum olacak cevaplayan olursa mutlu olurum..Aranızda hiç adetinize 15 gün kala adet belirtisi gibi kasıklarınızda ağrı oldumu özellikle ayağa kalktığınız zaman ? 15 gündür adet olacakmışım gibi kasıklarımda ayağa kalktığımda sancı hissediyorum adetime 2 gün var bu gün extradan bir iki damlada kahverengi leke oldu cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

slm arkadaşlar benimde reglime 9 gün felan var ama bi kaç gündür sanki heran regl olucakmış gibi ağrı oluyo regl olduğum zamandaki gibi bide karnımın altında pıt pıt damar atıyo arada acaba hamilemiyimdir?birde sabun deterjan kokuları tiksindiryor

Son düzenleme:
slm kızlar benim sık idrar olayım herzaman vardı o yüzden farkettiğim şey göğüslerimin şişmesi ve göğüs uçlarımın pütür pütür olmasıydı.

canım hamile olabilirsin adet ağrısı gibi ağrı oluyor zaten benim bayağı sürmüştü o ağrı şimdi 4.5 aylığım hala ara sıra oluyor

cnm hayırlısı olur ınsallah bıde soyle anlayabılırsınız hamıle oldugunuzu adetın ılk gınunden ıtıbaren sabah uyandıgınız gıbı dılınızın altına derece koyun ve 4 dk bekletın yataktan hıc kalkmadan .sonra aynı uygulamayı hergun yapın adet gunune kadar adetınıze son bır hafta kala derece yuksek cıkıyorsa yanı 36.6 nın uzerı cıkıyorsa gebesınız zaten ama dusmeye basladımı umud etmeyın canlarım

Merhaba arkadaşlar benimde hamile arkadaşlara bir sorum olacak cevaplayan olursa mutlu olurum..Aranızda hiç adetinize 15 gün kala adet belirtisi gibi kasıklarınızda ağrı oldumu özellikle ayağa kalktığınız zaman ? 15 gündür adet olacakmışım gibi kasıklarımda ayağa kalktığımda sancı hissediyorum adetime 2 gün var bu gün extradan bir iki damlada kahverengi leke oldu cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

canım merhaba,ben hamile değilim ama bildiğim kadarını anlatayım.adetten 15 gün öncesi genelde yumurtlama dönemine denk gelir.kasık ağrısı karın ağrısı da olur bazen.ve implantasyon denilen yerleşme kanaması döllenmeden sonraki 1 hafta veya 10 gün içinde olur.herkes de olmaz ama.kahverengi açık pembe gibi renkleri olur..inş sen hamilesindir onun belirtisidir...:Saruboceq:

arkadaslar inşallah isteyen herkes hamile kalır. yazdıklarınız hamılelık belırtısı olabılır bence tabıı ne yapsak ne soylesekte regl gunu gecıkmeden tam anlamıyla anlayamıyoruz belkı sanslıysak 3-4 gun onceden kan testınde cıkabılır :) beklemek cok zor Allah sabır versın hepınıze..

:çok üzgünüm:
:CüvCüv:Ben dün aksam hamile olduğumu öğrendim. Allah isteyen herkese versin sağlıklı ve hayırlısıyla.
Son iki haftadır en erken belirtileri araştırıyorum ve kendim yaşadım gördüm.
Benim gibi araştıranlar için yazacaklarım var.

- İdrarımın rengi değişti. Bazen koyu bazen açık ve zaman zaman bulanıktı. Aynı zamanda kokusunda farklılık vardı.
- Kilomda değişiklik olmamasına rağmen karnımda şişlik vardı.
- Göğüslerim adet döneminden daha az şişti ama şişlik yinede belirgindi.
- Bağırsaklarımın düzeninde değişiklik oldu.
- Alt karın bölgemde eğilip kalkarken vs. ince ince sızı şeklinde batmalar oldu birkaç kez zorlayınca. Sanırım rahimde olusan değişimlerden kasların yaptığı baskıdan oluyormus bu.
- Yine alt karın bölgem sıkışınca kan akışını sanki damar atıyormuş gibi hissedebildiğim durumlarla karşılaştım.

:CüvCüv: Ama en belirgin idrarımdı. ilk haftadan kokusu değişti.Bu hafta sızıları hissettim şuan 3-5 haftalık değerler arasında çıktı ama benim bildiğim ve hesapladığım yumurtlamamdan itibaren 3. haftadayım...

aynı beliritiler bende de var ..bizde 7 yıldır bekliyoruz..adetim 2 gün gecikti gerçi ama pek gecikmez aslında ,hatta 2 gün erken bile olurum heray..umutlanmakda istemiyorum..eşimlede paylaşamıyorum eşimde umutlanmasın diyee..test yatım amaerkenden yapmışım çıkmayabilirmişşş..vallahi zor arkadaşlar ..rabbim herkese nasip etsin evlat sevgisinii

Back