arkadaşlar merhaba,
hamile olan arkadaşların adına çok mutlu oldum.ben 1 yıllık evliyim bu ay çocuk yapmaya karar verdik ilk denemede hemen çocuk olurmu hamileilik belirtileri nelerdir ve en erken ne zaman öğrenebilirim çok sabırsızım .daha adetime 15 gün var 5 gün sonra test yaptırsam çıkarmı acil cevap bekliyorum yardım lütfen
beklenen adet tarihim benim 28'i cnm sunun surasinda 3 gun var,,
cnm yumurtlama gunumden beri goguslerim hergun giderek hassaslasti , 3 gundur de miedm bulaniyor, alt karin bolgemde de kasilmalar oluyor hatta bugun daha da siklasti..gozbebeklerim koskocaman, kirpiklerim de karmakarisik, asiri halsizlik hep uyuma istegi var ben de cnm..
insallah pozitif cevabini alalaim da cnm haber vermez miyim hic. senin ne kadar kaldi adte zamanina?
canım benım adetım gecelı bugun 7 gun oldu gözbebeklerın falan kocamanmı oluyormus hamıleysen ınsallah canım vardır bebıslerımız sımdı esımı eczaneye yolladım daha fazla dayanamıycam ve test yapacagım bakalım ne sonuc cıkacak ama cookk korkuyorujmmm
inşallah iyi hayırlı haberler verirsin bize
merhaba canım :) ben iki haftaya yakınken idrarımdakı değişiklikleri farkettim. yani son adet tarihim 7 nisandı yumurtlamam da yaklaşık 20si gibi düşünüyorum adet döngüm kısa cünkü. Ben mayısın 6 sında ogrendiğime göre yumurtlamadan 3-4 gün sonra idrarımı farkettim ama ben hamileliğe yormadım acaba böbrek sorunum mu var dıye takıp ettim hiç ihtimal vermedim bazen bulanık oluyordu. rengi kokusu değişikti. sonra adet tarıhıme 3-4 gun kala eğilip kalkarken sızlama vs oldu. goguslerımde de hafıf sıslık oldu bır hafta kala.
hatırlayabildiklerim bu kadar suan 7 haftadayım muthis bulantım var ne yapacağımı şaşırıyorum.
malesef şansıma kuseyım eczaneler kapalınmıs bulamamıs acık kocişim ama zaten bende kararsızdım ıyı oldu durabılırsem 10 gunu tamamlıycam daha oncede boyle bır gecıkmem olmustuda sonu husrandı ondanda korkuyorum bazılarında kahverengı lekelenme gelıyormus bende hıc bır sey gelmedı sadece bol bol akıntım var sankı regl olmusum gıbı hayırlısı ınsallah burdakı ve ısteyen herkese nasıp eder ve kucaklarımızı doldurur mevlam
merhaba kızlar
içim çok acayip...anlatıp rahatlamam lazım...bu ayın 24-27'si arası adet görmem gerekiyor ama hala olmadım...hatta 2 kere lekelenmem oldu 1-2 gün önce ben de hastalığım başaldı sandım ama devamı gelmedi...tüm hastalık belirtilerini yaşadım bu son hafta ama yavaş yavaş azalıyor gibi ama hala gelen giden yok. Meraklandım test aldım bugün 2 tane. İlkini yaptım ve 2. çizgi silik çıktı. Yok dedim beceremedim heralde ve 2. sini de yaptım bu sefer de tek çizgi çıktı!! Kafayı yicem ne olur yardım edin, hamile miyiim ben şimdi?
arkadaşlar regl oldum biraz önce.. :-((
çok moralim bozukk
en hayırlı zamanda kucagına alırsın ınsallahkızlar benim kan tahlilim negatif çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?