inşallah rabbim hepimize nasip etsin vaktini saatini nezaman verecegini o bilir yeterki hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin buarada benim adetim gecelı 5 gun oldu ara sıra adet olacakmısım gibi bir agrı oluyor sonra tekrar gecıyor ve birkaç gündürde çok akıntım var sanki regl olmusum gibi oluyor bakıyorum hiç birşey yok gögüslerimde çok hassastı zaten regl olmaya yakın agrısı olurdu ama bugun o agrılar hiç yok denilecek kadar az bilmiyorum işte hamilemiyim acaba diye kara kara düşünüyorum hemen eczaneden alınan testlerdende yapmak ıstemıyorum daha dogrusu kendımı engellıyorum hayl kırıklıgını cok yasadıgım ıcın 3-4 gün daha bekleyecegım olmazsam regl bakalım kısmet allah ısteyen herkese nasip etsin inş...
cnm ben dun idrar testi yaptim ve 2. cizgi belli belirsiz bir sekilde vardi. beklenen adet tarihi 28'i benim..senin 5 gun gecmis evde test yaparsan cikabilir..
cnm kana gitsene 2. çizgiyi görmüşsün git kana da kesinleştir
regl zamanimin gecmesini beklemeyeyim mi? cok sabirsizlaniyorum ama hayal kirikligina ugramak istemiyorum da
cnm ben dun idrar testi yaptim ve 2. cizgi belli belirsiz bir sekilde vardi. beklenen adet tarihi 28'i benim..senin 5 gun gecmis evde test yaparsan cikabilir..
sultancım hayırlı olsun tatlım,çok sevindimmm
hangi marka testi kullandın. Bilgi verir misin?
Tebrik ederim canım bu arada.
canım çok güzel kan testi yaptırdınmı kesinmi inşallah vardır bebişin valla bilmiyorum ben korkuyorum biraz daha bekleyeyim diyorum ama içim içimide yemiyor degil meraktan napsam bılemıyorum....
Kibelesr merhaba bu belirtiler adet gününden kaçgün önce başladı canımmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?