En erken başlayan belirtiler

kıslar bua yın sonunda regli tarihim 5 günüm kaldı ben kanda baktrmak istiyorum acele etmemin sebebi ayın 2de almanya yolcusuyum kardeşimin doğumuna gidicem eğer hamişsem eşim göndermicek benim herşey hazır uçak biletleri vss 5 yıldr bebiş yolu gözlüyoruz devlet hastanesinde yaptrcam ama nasıl yaptrcam ne grekiyo bilmiyorum sağlık karnesiylemi gidicem aydınlatrsanız sevinirim

cnm ben dun idrar testi yaptim ve 2. cizgi belli belirsiz bir sekilde vardi. beklenen adet tarihi 28'i benim..senin 5 gun gecmis evde test yaparsan cikabilir..

cnm ben dun idrar testi yaptim ve 2. cizgi belli belirsiz bir sekilde vardi. beklenen adet tarihi 28'i benim..senin 5 gun gecmis evde test yaparsan cikabilir..

cnm kana gitsene 2. çizgiyi görmüşsün git kana da kesinleştir

canım çok güzel kan testi yaptırdınmı kesinmi inşallah vardır bebişin valla bilmiyorum ben korkuyorum biraz daha bekleyeyim diyorum ama içim içimide yemiyor degil meraktan napsam bılemıyorum....

sultancım hayırlı olsun tatlım,çok sevindimmm

tesekur ederim cnm insallah kesinlesir..darisi butun isteyenlerin basina.

hangi marka testi kullandın. Bilgi verir misin?
Tebrik ederim canım bu arada.

cnm ben first response markasini kullandim.yurt disinda yasiyorum ben..burdaki en iyi marka bu burda.

canım çok güzel kan testi yaptırdınmı kesinmi inşallah vardır bebişin valla bilmiyorum ben korkuyorum biraz daha bekleyeyim diyorum ama içim içimide yemiyor degil meraktan napsam bılemıyorum....

ayy cnm sorma kkorkum kan testi zaten. ne zaman yaptirsam diye dusunuyorum..ayni sekildeyim bende dun 2. cizgi varla yok arasinda cikti ilk defa.. burda hormonlarin 50yi gecmedikce hamilesin demiyolar. oyuzden bilemiyorum napicagimi..28'i adet tarihim..caba hormonm 50 yi gecmismidir ki kanimda, idrarimda ciktigina gore diyorum?

ayy cnm sorma kkorkum kan testi zaten. ne zaman yaptirsam diye dusunuyorum..ayni sekildeyim bende dun 2. cizgi varla yok arasinda cikti ilk defa.. burda hormonlarin 50yi gecmedikce hamilesin demiyolar. oyuzden bilemiyorum napicagimi..28'i adet tarihim..caba hormonm 50 yi gecmismidir ki kanimda, idrarimda ciktigina gore diyorum?[/QUOTE]

inşallahh vardır bebişin dua et bol bol sen neden okadar erken yaptın testı belırtılerın falan varmıydı yoksa içinde öyle bir hismi oluştu belirtilerin varsa yazarmısın banada inşallah ısteyen herkese nasıp etsın allahım bebişlerii bizedeeee inşallah hamişizdir hebrlerini bekliycem hamiş sen bende verırım ama bırkac gundaha beklıycem ben

beklenen adet tarihim benim 28'i cnm sunun surasinda 3 gun var,,

cnm yumurtlama gunumden beri goguslerim hergun giderek hassaslasti , 3 gundur de miedm bulaniyor, alt karin bolgemde de kasilmalar oluyor hatta bugun daha da siklasti..gozbebeklerim koskocaman, kirpiklerim de karmakarisik, asiri halsizlik hep uyuma istegi var ben de cnm..

insallah pozitif cevabini alalaim da cnm haber vermez miyim hic. senin ne kadar kaldi adte zamanina?

Slm arkadaşlar benim arkadaşımda hamiş kaldı bu ay ve belirtileri söyleyeyim size karnı sürekli kaşınmış ve vajinasıda sürekli kaşınmış ve adet olcak gibi ağrılar karında ,göğüslerde ondan duyduğumda bu.Eğer ben de bu ay hamiş kalırsam size belirtileri yazarımAma benimki biraz farklı olur.İnşallah kalırım:CüvCüv:yoruldum her ay günleri beklemekten.:roflol:

Kibelesr merhaba bu belirtiler adet gününden kaçgün önce başladı canımmm...

merhaba canım :) ben iki haftaya yakınken idrarımdakı değişiklikleri farkettim. yani son adet tarihim 7 nisandı yumurtlamam da yaklaşık 20si gibi düşünüyorum adet döngüm kısa cünkü. Ben mayısın 6 sında ogrendiğime göre yumurtlamadan 3-4 gün sonra idrarımı farkettim ama ben hamileliğe yormadım acaba böbrek sorunum mu var dıye takıp ettim hiç ihtimal vermedim bazen bulanık oluyordu. rengi kokusu değişikti. sonra adet tarıhıme 3-4 gun kala eğilip kalkarken sızlama vs oldu. goguslerımde de hafıf sıslık oldu bır hafta kala.
hatırlayabildiklerim bu kadar suan 7 haftadayım muthis bulantım var ne yapacağımı şaşırıyorum.

arkadaşlar benim de 2 gün gecti adetim gecen ay24 unde olmusdum göğüslerim zaten şiş ama bugun karnımın alt kısmına ağkrı giriyor nedir bu sizce

bir kaç gün daha geçsin diye bekliyorum 1 hafta geçtikten sonra yapın diyorlar ya .. Ama bu bugun başladı karnımın altına ağrı giriyor arada

canım benim 2 gün gecti .. Ya korkuyorum panik atak da var bende karnımın altınada agrı gırınce ya dış gebelikse falan dedimm off bir sürü şey geliyor aklıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…