derincim inşallah hayırlı haberi alırsın bende senin gibi aynı belirtileri yaşıyorum haberlerini dört gözle bekliyoruz cnm bende pazar veya pazartesi bat az kaldı yani dua et inşallah kızım olmasını çok istiyorum.senin bat(beklenmeyen adet tarihi) nezamandı cnm
benim son adet tarihim 13 ağustostu. 4 haftada bir düzenli reglim yani 10unda olması gerekiyordu ben de 12 sinde test yaptırdım poz çıktı.. bi daha da test yaptırmadım inşallah salı günü doktorda keseyi görürüz kalp atışını ne zaman duyarız ki.. yarın tam 5 haftalık olucam ben de oglum olsun çok istiyorum.. sen de testi yapınca haberdar et
benim son adet tarihim 13 ağustostu. 4 haftada bir düzenli reglim yani 10unda olması gerekiyordu ben de 12 sinde test yaptırdım poz çıktı.. bi daha da test yaptırmadım inşallah salı günü doktorda keseyi görürüz kalp atışını ne zaman duyarız ki.. yarın tam 5 haftalık olucam ben de oglum olsun çok istiyorum.. sen de testi yapınca haberdar et
kalp atışının yedinci-sekizinci haftada duyulabildiğini biliyorum, sat 6 ağustos, ben de en erken önümüzdeki ihafta duyabileceğim:)
tmm cnm haber veririm.benim şu anda acayipkasığım ağrıyor gerinmek istiyorum gerinemiyorum bıçak saplanıyor sanki.birde çocuklara kızınca ağrı oluyor hamile olabilirmiyim acaba bu ay çok değişik şeyler oluyor.heralde bildiğim kadarıyla 2- 2,5 aylıkken duyuluyor inşallah bebeğin rahmindedir ve onun minicik kalp atışını duyarsın
Yok canim daha cok erken sali gunune Verdi randevu bi de progesteron Verdi ilacini heyecanla beklemedeyim sizlerden de guzel haberler gelir umarim
derincim haberlerini bekliyorum .yarını dört gözle bekliyorum haber vermeyi unutma sakın.ALLAH gönlüne göre versin.
derincim dört gözle bekliyorum güzel haberlerini.hadi nerdesin gitmedinmi doktora çatlıycam
derincim dört gözle bekliyorum güzel haberlerini.hadi nerdesin gitmedinmi doktora çatlıycam
canım yazamadım evde diildim. salı günü gittim doktora. keseyi gordük normal düzgün dedi. verdigin tarihinle uyumlu boyutu dedi. embriyoyu göremeyiz henüz dedi haftaya gidicem tekrar hem embriyoyu görmemiz lazım hem de kalp atışı. bir sürü yasak verdi daha önceden 2 düşüğüm oldugu için..10 haftaya kadar ve 14. haftaya kadar çok önemli dedi. dinlen ıkındırıcak hareketler yapma dedi.. seni sık sık çağırıcam inşallah bu sefer problem yaşamıcaz falan deidi. . önemli olan haftaya bebeği görmek boş gebelik korkusu sardı biraz. sen naptın durumlar nedir
canım yazamadım evde diildim. salı günü gittim doktora. keseyi gordük normal düzgün dedi. verdigin tarihinle uyumlu boyutu dedi. embriyoyu göremeyiz henüz dedi haftaya gidicem tekrar hem embriyoyu görmemiz lazım hem de kalp atışı. bir sürü yasak verdi daha önceden 2 düşüğüm oldugu için..10 haftaya kadar ve 14. haftaya kadar çok önemli dedi. dinlen ıkındırıcak hareketler yapma dedi.. seni sık sık çağırıcam inşallah bu sefer problem yaşamıcaz falan deidi. . önemli olan haftaya bebeği görmek boş gebelik korkusu sardı biraz. sen naptın durumlar nedir
cnm bende evde test yaptım pozitif bende haftaya gidicem doktora yaşadığımız belirtiler aynıydı demekki doğruymuş inşallah kalp atışlarını duyarsın bebeğini görürsün efham yapma hakkında hayırlısını diliyorum
Aaa ben şok ilk kez duydum karbonat testinicanım bu arada karbonatı ıdrarının uzerıne dokuyormussun çökerse hamile değilsin köpürürse hamilesin.
köpürme asidik ve bazik özellikte iki maddenin karısmasından olacagından başka sebeple köpürebilir çok ta heveslenme ama yınede ön bilgi olur sana. eğer köpürürse nöbetçi eczane ararsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?