- 2 Ekim 2009
- 1.170
- 980
- 323
alooo bilen yok mu![]()
slm bende adeti geçip 2 gündür bekleyenlerdenim mide bulantıs ve kasık ağrısından ölüyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
alooo bilen yok mu![]()
adetim bittikten sonraki hafta gögüslerim şişti ve çok ağrımaya başladı ve devam ediyor nerdeyse 20 gün olacak karnımda şişlik ve ağrı var adet olacakmışım gibi neden acaba tahmini olan varmı:bbo:
adetim bittikten sonraki hafta gögüslerim şişti ve çok ağrımaya başladı ve devam ediyor nerdeyse 20 gün olacak karnımda şişlik ve ağrı var adet olacakmışım gibi neden acaba tahmini olan varmı:bbo:
kızlar ben aranıza yeni katıldım
ne olur bana yardımcı olun 4 yıldır bebek özlemi çekiyorum burada okuduklarım beni rahatlatıyor bilmediğim şeyleri öğreniyorum umutlanıyorum vs.lütfen kızlarrrrrrr benide aranıza laın dertleşelim buna çok ihtiyacım var.mafoldumben
bana yardımcı olun lütfen adetim 8 gün geçti sık idrara çıkma ve aşırı iştah artışı yaşıyorum ama ilk bebeğimide kaybettiğim için test yapmaya korkuyorum ya çıkmazsa diye sizce bu belirtilerle hamile olabilirmiyim?
adetim bitti temizlendim eşimle ilişkide bulundum ertesi gün gögüslerim bu şekilde uyandım ve aynı şekilde devam etti artık hamilemiyim acaba diyemiyorum ama gögüslerimin neden bu kadar ağrıdığınıda merak ediyorum aynı zamanda kasık ağrım ve gaz şikayetimde var