• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken başlayan belirtiler

bana yardımcı olun lütfen adetim 8 gün geçti sık idrara çıkma ve aşırı iştah artışı yaşıyorum ama ilk bebeğimide kaybettiğim için test yapmaya korkuyorum ya çıkmazsa diye sizce bu belirtilerle hamile olabilirmiyim?

Elbette olabilirsin :) kan testi yaptır varsa çıkar zaten ;) Hadi bakalım bu dünyaya bir melek daha gelsin inş. ve bir kadını daha meleğe çevirsin Allah :)

kızlar ben aranıza yeni katıldım:utangac:
ne olur bana yardımcı olun 4 yıldır bebek özlemi çekiyorum burada okuduklarım beni rahatlatıyor bilmediğim şeyleri öğreniyorum umutlanıyorum vs.lütfen kızlarrrrrrr benide aranıza laın dertleşelim buna çok ihtiyacım var.mafoldumben

adetim bittikten sonraki hafta gögüslerim şişti ve çok ağrımaya başladı ve devam ediyor nerdeyse 20 gün olacak karnımda şişlik ve ağrı var adet olacakmışım gibi neden acaba tahmini olan varmı:bbo:

adetim bittikten sonraki hafta gögüslerim şişti ve çok ağrımaya başladı ve devam ediyor nerdeyse 20 gün olacak karnımda şişlik ve ağrı var adet olacakmışım gibi neden acaba tahmini olan varmı:bbo:

cnim mutlaka test yaptir eger hamile degilsen Allah korusun baska bi problemde olabilir.(gaz,kist vs gbi

ayyy çok mutlu oldum cevap geldiğini görünce teşekkür ederimkaydirigubbakcemile5 inşallah canım ya ben bu konuda çok yıprandım çooook psikolojim bozuldu resmenkafamçokkarıştı

kızlar ben aranıza yeni katıldım:utangac:
ne olur bana yardımcı olun 4 yıldır bebek özlemi çekiyorum burada okuduklarım beni rahatlatıyor bilmediğim şeyleri öğreniyorum umutlanıyorum vs.lütfen kızlarrrrrrr benide aranıza laın dertleşelim buna çok ihtiyacım var.mafoldumben

hosgeldiiiiin.dr gttin mi hc.

adetim bitti temizlendim eşimle ilişkide bulundum ertesi gün gögüslerim bu şekilde uyandım ve aynı şekilde devam etti artık hamilemiyim acaba diyemiyorum ama gögüslerimin neden bu kadar ağrıdığınıda merak ediyorum aynı zamanda kasık ağrım ve gaz şikayetimde var

bana yardımcı olun lütfen adetim 8 gün geçti sık idrara çıkma ve aşırı iştah artışı yaşıyorum ama ilk bebeğimide kaybettiğim için test yapmaya korkuyorum ya çıkmazsa diye sizce bu belirtilerle hamile olabilirmiyim?

arkadaşım korkunun bir faydası yok testlerini yap yaptır öğren gerçeği.bir de hamile olduğunu düşün bebeğini durup dururken ihmal etmiş olacaksın.bekleme daha fazla.8 gün çok bile.

adetim bitti temizlendim eşimle ilişkide bulundum ertesi gün gögüslerim bu şekilde uyandım ve aynı şekilde devam etti artık hamilemiyim acaba diyemiyorum ama gögüslerimin neden bu kadar ağrıdığınıda merak ediyorum aynı zamanda kasık ağrım ve gaz şikayetimde var

senin durumun psikolojik biraz canım.belirttiler hemen ertesi günü başlamaz ki.inş.hamiş kalırsın.

günaydın bodrumbodrum ordamısın.dün aniden çıkmam gerekti cevap yazamadım.
hiçbir sorun olmasada tüp bebek yapıyorlar.o senin isteğine bağlı.ben aşılama istemedim direkt tüp bebek istedim kabul ettiler yapıldı fakat tutmadı neden tutmadığıda belli değil :sinifsinif:şu an beklemedeyim 5 ay önce yaptırmıştım tüp bebeği şimdi aşılama yaptırmayı düşünüyorum.ALLAHTAN ümit kesilmez :Saruboceq:

Back