En erken başlayan belirtiler

teşekkürler zeynocannn
soruma bırtek sen cevap verdin.mutlu oldum.adetimin rengi hala tam değil belirtiler aynı devam ediyo.ancak benım hastane vs gitmem biraz zor.ben şırnağın bi köyündeyim (görev nedeniyle) ulaşım çok zorrr.ondan istediğim anda test yapamam zaten. adetim bitince hastaneye gitmeyi düşünüyorum.dikkat ediyorum ilaç falan kullanmıyorum hayırlısıyla inşallah vardır rabbim sanada hayırlısıyla nasip etsin canım dualarımdasınız.

Son düzenleme:
Kızlar adet gunum 3 gun gectı pazar gunu test yaptım ama bısey cıkmadı ve ara ara agrım oluyor ozellıkle sol tarafımda ayaklarım bıle agrıyor sızce hamıle olabılırmıyım ? Yoksa psıkolojık mı

kızlar meraba ben doğum kontrol hapını geçen ay bıraktım yani bu ilk denememiz yumurtlama günlerine denk getirdiğimizi düşünüyorum. 7 ekimde adet olmam gerekiyor ama 4-5 gümdür kasıklarımda acaip sancılanmalar ve ara ara belimde uyuşukluk ve ağrı oluyor adet belirtilerim gibi ama bu kadar erken başlamazdı belirtiler. ilk aydan hamile kalacağımı da ummuyorum ama olsa çok sevinirim. idrar tahlili yapmamak için kendimi zor tutuyorum acaba 1 hafta önceden yapsam çok mu erken yapmış olurum.

Evet canım pek olumlu sonuc alamazsın normal adetının baslamısı gereken tarıhten en az 5 gun sonra fılan gorursun testte yanı 11 veya 12 ekımde

canım bence erken olur çünkü enaz 10 geçmesi gerekiyo adetinden bildiğim bu ayrıca hemşiresin senin gaha iyi bilmen lazım:))inşallah vardır bebeğin

ne testi yaptın canım kansa erken cıkıyo,idrarda gec cıkıyo bildiğim kadarıyla en az 10 gün gecmesi lazım inşallah hamilesindir :))

Bayanlar eczanelerde erken gebelik testi var. fiyatı 20 tl ilişkiden 7 sonra sonucu öğrenebiliyorsunuz. bekleye gerek yok. çünkü ben geçen ay yaptım hamile değilmişim (

hyırlı akşamlaar herkese nasılsınız arkadaşlar size bi sorum olacak sorum şu ben normalde çok ateşli bi insanımdır kışın en çetin soguklarında bile ellrim ayaklarım hep yanardı sırtımın ortasında hep bi ateş olurdu ama son 10 gündür donuyorum patik çorap yelek hırka ne varsa giyiniyorum ama yine de ısınamıyorum ve adetime 4 gün var sizce idrar testi yapsam çıkarmı ve böyle hamilelik belirtisi olan varmı şimdi,den teşekkür ederim cevaplarınız için biraz uzun oldu ama ...

canım sanada hayırlı akşamlar ben böyle bi belirti duymadım aksine sıcaklık belırtısı ayakta falan yanma duydum.idrar testinde en az adetinden 1 hafta 10 gün geçmesi lazım acele etme bence.hayırlısı olsun inşallah olur bebeğin:))

selam arkadaşlar bişey soracam....
normalde adetime 6 gün. genelde adete bir hafta kala akıntım olmazdı. hep kuru olurdu. ama şuan kokusuz açık renk akıntım var. bu hamilelik belirtisi mi sizce??? teşekkürler..

offff kızlar ya dün akşam ki heyecanım dan sonra bugün hayal kırıklığına uğradım adet oldum ama normalde belim kopar ağrıdan sadece karnımın alt kısmında ara ara şiddetli ağrı olup geçiyo ilaç içmedim ve tabiri caizse henüz sökülmedim yani yoğun değil kasığımdaki şeyi hala hissediyorum ve hala ağrı veriyor canım sıkıldı biraz ama dün gece topicte o belirtileeri okuyunca kesin hamileyim dedim harfi harfine tutuyordu ve adet olursam çok üzüleeğimi düşündüm çünkü anlatılmaz bir ifdeyle sevinmiştim aksine bugün adet oldum ama %50 hamileyim bu ay dediğim zaman da bile adet olunca moral bozukluğum hat safhada olurdu bu ay %98 hamileyim dediğim halde moral bozukluğum yok yani sadece tüh ya dedim bende bu ay bi aptallık mı var acaba :))) yoksa bunlar kafayı yeme belirtisimiydi aynı şeyleri yaşayanlar var mı ammmaaaannn demeye çok mu alıştım yoksa:))))) allah hayırlısını versin bu arada boşunada kan tahlili yaptırdım neyse yarın çıkacaktı sonuçlar zaten madem yapılıyo tam sayımda yaptırıyım demiştim yarın onların hatırına gider alırım sonuçları bariii!!!!!!!!!!! noluyosa sanki bekle bir kaç gün daha yok erken tahlil yaptırırsam yoksa da olacak sanki hey ya rabbi:::))))))))))))))

Son düzenleme:

canım sen ıcını ferah tut belkı de hamılesındır bı al bakalım sonuclar bılıyosun adetın ustune kalma gıbı bı durumda var bu arada benımde adetımın gectıgı bugun 4. Gunum ama evde yaptıgım tahlılde bısey cıkmadı bu haftayı da beklıycem eger olmazsam haftaya kan tahlılı yaptıracagım

sorgunlu66 arkadaşım haklısın :kedi:ama terzi kendi söküğünü dikemezmişya benimkide sabırsızlık ve bi umut erken gebelik testini de duydum ya ondan acele ediyorum yerimsenibenneyse en iyi ben sabrediim bikaç gün daha

seni çok iyi anlıyorum canım ne kadar bılgılı olsanda bi umut diye soruyosun olabılır bende aynıyım bebk özlemi nedeniyle oluyo böyle şeyler ama acele etme hayırlısını iste alan da verende allah-ü teala sıkma canını.:teselli:

kimse bana cevap yazmamış.. sanırım kimsenin bu konuda bilgisi yok. sorumu tekrar etmek istiyorum...
adete yakın akıntı kesilir mi devam mı eder?? yani eğer hamileysem adete yakın kuru mu olur yoksa akıntı devam edermi???

Bişey değil Kibele'cim :)

yok yok, 1 hafta falan geçmesi lazım değil. eğer döllenme günü normalse, yani 13-15. günlerde gebelik oluşmuşsa, testi hemen yapabilirsiniz kızlar.
ben clearblue ile yapmıştım testimi, günüm 24 mayıs idi, 25 mayısta regl olmayınca yaptım valla evde. gayet belirgin çıktı çift çizgi.

selam arkadaşlar bişey soracam....
normalde adetime 6 gün. genelde adete bir hafta kala akıntım olmazdı. hep kuru olurdu. ama şuan kokusuz açık renk akıntım var. bu hamilelik belirtisi mi sizce??? teşekkürler..

:) ilk sayfadaki belirtilere bi baksana esmer'cim.
akıntısız belirti olur, bende de oldu. akıntın kurur, sonra yeniden başlar..

ınşallah arkadaşlar.
Allah isteyen bütün herkese versin herkese..
ve sağlıkla herkesin bebeğini kucağına versin..
Çok dua ediyorum Allah olmayanlara da yaşatsın cok güzel bir duygu..
bende bebiş istiyorum bu ay inş olur arkadaşlar dua edin lütfen

inşallah kızlar... inanın, dualarımın büyük bölümünü elbette bebeğim kaplıyor.. ama diğer bölümünde, isteyenler var... allahım isteyen herkese bebiş nasip etsin. ınşallah her isteyen kadının kollarında en az birer bebek olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…