kızlar meraba ben doğum kontrol hapını geçen ay bıraktım yani bu ilk denememiz yumurtlama günlerine denk getirdiğimizi düşünüyorum. 7 ekimde adet olmam gerekiyor ama 4-5 gümdür kasıklarımda acaip sancılanmalar ve ara ara belimde uyuşukluk ve ağrı oluyor adet belirtilerim gibi ama bu kadar erken başlamazdı belirtiler. ilk aydan hamile kalacağımı da ummuyorum ama olsa çok sevinirim. idrar tahlili yapmamak için kendimi zor tutuyorum acaba 1 hafta önceden yapsam çok mu erken yapmış olurum.
Kızlar adet gunum 3 gun gectı pazar gunu test yaptım ama bısey cıkmadı ve ara ara agrım oluyor ozellıkle sol tarafımda ayaklarım bıle agrıyor sızce hamıle olabılırmıyım ? Yoksa psıkolojık mı
ne testi yaptın canım kansa erken cıkıyo,idrarda gec cıkıyo bildiğim kadarıyla en az 10 gün gecmesi lazım inşallah hamilesindir :))
ben ıdrar testı yaptım kan ıcın bu haftanında gecmesını beklıyorum :)
hyırlı akşamlaar herkese nasılsınız arkadaşlar size bi sorum olacak sorum şu ben normalde çok ateşli bi insanımdır kışın en çetin soguklarında bile ellrim ayaklarım hep yanardı sırtımın ortasında hep bi ateş olurdu ama son 10 gündür donuyorum patik çorap yelek hırka ne varsa giyiniyorum ama yine de ısınamıyorum ve adetime 4 gün var sizce idrar testi yapsam çıkarmı ve böyle hamilelik belirtisi olan varmı şimdi,den teşekkür ederim cevaplarınız için biraz uzun oldu ama ...
offff kızlar ya dün akşam ki heyecanım dan sonra bugün hayal kırıklığına uğradım adet oldum ama normalde belim kopar ağrıdan sadece karnımın alt kısmında ara ara şiddetli ağrı olup geçiyo ilaç içmedim ve tabiri caizse henüz sökülmedim yani yoğun değil kasığımdaki şeyi hala hissediyorum ve hala ağrı veriyor canım sıkıldı biraz ama dün gece topicte o belirtileeri okuyunca kesin hamileyim dedim harfi harfine tutuyordu ve adet olursam çok üzüleeğimi düşündüm çünkü anlatılmaz bir ifdeyle sevinmiştim aksine bugün adet oldum ama %50 hamileyim bu ay dediğim zaman da bile adet olunca moral bozukluğum hat safhada olurdu bu ay %98 hamileyim dediğim halde moral bozukluğum yok yani sadece tüh ya dedim bende bu ay bi aptallık mı var acaba :))) yoksa bunlar kafayı yeme belirtisimiydi aynı şeyleri yaşayanlar var mı ammmaaaannn demeye çok mu alıştım yoksa:))))) allah hayırlısını versin bu arada boşunada kan tahlili yaptırdım neyse yarın çıkacaktı sonuçlar zaten madem yapılıyo tam sayımda yaptırıyım demiştim yarın onların hatırına gider alırım sonuçları bariii!!!!!!!!!!! Noluyosa sanki bekle bir kaç gün daha yok erken tahlil yaptırırsam yoksa da olacak sanki hey ya rabbi:::))))))))))))))
sorgunlu66 arkadaşım haklısın :kedi:ama terzi kendi söküğünü dikemezmişya benimkide sabırsızlık ve bi umut erken gebelik testini de duydum ya ondan acele ediyorum yerimsenibenneyse en iyi ben sabrediim bikaç gün daha
Ben dün aksam hamile olduğumu öğrendim. Allah isteyen herkese versin sağlıklı ve hayırlısıyla.
Son iki haftadır en erken belirtileri araştırıyorum ve kendim yaşadım gördüm.
Benim gibi araştıranlar için yazacaklarım var.
- İdrarımın rengi değişti. Bazen koyu bazen açık ve zaman zaman bulanıktı. Aynı zamanda kokusunda farklılık vardı.
- Kilomda değişiklik olmamasına rağmen karnımda şişlik vardı.
- Göğüslerim adet döneminden daha az şişti ama şişlik yinede belirgindi.
- Bağırsaklarımın düzeninde değişiklik oldu.
- Alt karın bölgemde eğilip kalkarken vs. ince ince sızı şeklinde batmalar oldu birkaç kez zorlayınca. Sanırım rahimde olusan değişimlerden kasların yaptığı baskıdan oluyormus bu.
- Yine alt karın bölgem sıkışınca kan akışını sanki damar atıyormuş gibi hissedebildiğim durumlarla karşılaştım.
:CüvCüv: Ama en belirgin idrarımdı. ilk haftadan kokusu değişti.Bu hafta sızıları hissettim şuan 3-5 haftalık değerler arasında çıktı ama benim bildiğim ve hesapladığım yumurtlamamdan itibaren 3. haftadayım...
yeni birşey eklemek istiyorum Yalel arkadaşım o kadar guzel belirtilerini özetledi ki ondan izin alarak yazdıklarını sizle paylaşmak istedim.
eminim ki benim yazdıklarımdan daha cok işinize yarayacak
Evet işte aşağıdakiler Yalel'den süpeer bilgiler ...Teşekkürler yalelcim..
- döllenme gününden 3-4 gün sonra kasıkta hafif batmalar
- döllenme gününden 6-7 gün sonra ara sıra şiddetlice oluşan kasıkta sancımalar
- karnın sol tarafında bilyemsi bir şeyin varlığını hissetmek (bu adet gününden 3-4 gün önce başladı)
- döllenme gününden 7-8 gün sonra göğüslerde şişme, içi su dolu balon gibi hissetme, uçlarında hassasiyet, ayrıca üzerlerinde damarlanmalar olması. uçlardaki kahverengilerin büyümesi.
- döllenmeden 6-8 gün sonra gece uykularında düzensizlik, gece uyanmalar falan... ayaklarda yanmaların oluşması..
- döllenmeden 10 gün kadar sonra, idrarda tortular.. kokuda değişme.. renginde değişme..
- sık idrara çıkma
- benim akıntım adet günümden 3-4 gün önce kesildi.. kuru günler başladı yani adet olacakmışım gibi.. ama günüm geldi geçti, ertesi gün akıntım yeniden başladı. yani takriben 5-6 gün kuru geçirdim.
- adet günüm geçince, tüm sancı mancı o şeyler kayboldu. göğüslerim hafifledi, rahatladı. kasıklarımın gerginliği düzeldi. rahatladım.
canım sanada hayırlı akşamlar ben böyle bi belirti duymadım aksine sıcaklık belırtısı ayakta falan yanma duydum.idrar testinde en az adetinden 1 hafta 10 gün geçmesi lazım acele etme bence.hayırlısı olsun inşallah olur bebeğin:))
selam arkadaşlar bişey soracam....
normalde adetime 6 gün. genelde adete bir hafta kala akıntım olmazdı. hep kuru olurdu. ama şuan kokusuz açık renk akıntım var. bu hamilelik belirtisi mi sizce??? teşekkürler..
bende bebiş istiyorum bu ay inş olur arkadaşlar dua edin lütfenınşallah arkadaşlar.
Allah isteyen bütün herkese versin herkese..
ve sağlıkla herkesin bebeğini kucağına versin..
Çok dua ediyorum Allah olmayanlara da yaşatsın cok güzel bir duygu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?