En erken başlayan belirtiler

görev nedeniyle şırnağın bi köyünde sınıra 15 km.benım tarifini verdiğim kür biraz ilginç ama gerçektenişe yarıyor.1su bardağı süt 1 su bardağından az zeytinyağı yarım demet maydonoz ve un.un hariç tüm malzemeleri kat( maydonozu doğra)kaynadıktan sonra içine yavaş yavaş unu ekle kıvamı un helvası kıvamında olcak ocağın altını kapat.bu karışımı adetinin 3.gününden itibaren 3 gün boyunca akşam yatarken kasıklarına ılık bi şekide poşetle sar tekrar üzerinede bi bez geçir yani sar.poset kullanmadaki amaç ılık tutması yani ısıyı koruması.yaptığın hamuru 3 e böl üc gün kullanabilirsin.kullandığını atıyosun.kullanırken hafif ılıtıp kullanabiliyosun.buzdolabında muhafaza edebilirsin.hiç korkulacak bi durum yok.denemeni tavsiye ederim.bikaç ay dene işe yarıycak emin ol.merak ettiğin bişey olursa sor canım.kullanırsan sabah kalktığında akıntın olacağını göreceksin iltihap akıntısı yani.gerçekten samimi bi şekilde yapmanı çok isterim canım.allah şifa versin inşallah:1hug:

iki gündür bağlantıda arıza vardı cevap yazamadım canım kusura bakma.
Allah yardımcın olsun gerçekten zor şartlarda yaşıyormuşsun.
bir çok kür duydum ve denediklerim oldu ama bu kürü ilk defa duydum. neye iyi geliyor bu kür

iki gündür bağlantıda arıza vardı cevap yazamadım canım kusura bakma.
Allah yardımcın olsun gerçekten zor şartlarda yaşıyormuşsun.
bir çok kür duydum ve denediklerim oldu ama bu kürü ilk defa duydum. neye iyi geliyor bu kür

sağol canım allah razı olsun.bu kür yumurta gelişimine,iltihaba.yumurtalık sorunlarına iyi geliyo mutlaka dene canım.bende denedim.duyduğumda bende şaşırdım senin gibi ama yaptım işte deneyim dedim.zararı olmuyo.ben adetimin 6. gününde denedim az bi iltihap geldi.arkadaşın ablası yapıyomuş bunu.onunda 8 yıldır olmuyormuş bebeği.doktora kontrole gittiğinde dr şaşırıyormuş yumurtaların gelişip düzene girdiğini ve tertemiz olduğunu görüyormuş.tabi söylememiş dr bunu yaptığını.bende bunu duyunca cesaret aldım ve yaptım.iyi sonuç için adetin 3 günü başlamalısın ve adetin 14 16 18. günlerinde ilişkiye girmelisin.

sağol canım allah razı olsun.bu kür yumurta gelişimine,iltihaba.yumurtalık sorunlarına iyi geliyo mutlaka dene canım.bende denedim.duyduğumda bende şaşırdım senin gibi ama yaptım işte deneyim dedim.zararı olmuyo.ben adetimin 6. gününde denedim az bi iltihap geldi.arkadaşın ablası yapıyomuş bunu.onunda 8 yıldır olmuyormuş bebeği.doktora kontrole gittiğinde dr şaşırıyormuş yumurtaların gelişip düzene girdiğini ve tertemiz olduğunu görüyormuş.tabi söylememiş dr bunu yaptığını.bende bunu duyunca cesaret aldım ve yaptım.iyi sonuç için adetin 3 günü başlamalısın ve adetin 14 16 18. günlerinde ilişkiye girmelisin.

ben bu hala regl olmadım.4 gün geçti.
yarın kan testi yaptıracağım inş.
inşallah hamileyimdir :Saruboceq:

selam arkadaşlar bugün 2 gün geçti adet günümden adetten önce kanda pozitif çıktıda doktor adet gününü bekleyelımdedı yarın gıdıcem işallah hamileyımdır sizce...

selam arkadaşlar bugün 2 gün geçti adet günümden adetten önce kanda pozitif çıktıda doktor adet gününü bekleyelımdedı yarın gıdıcem işallah hamileyımdır sizce...

tebrıklerhihoyyyt :teytey:kan da pozitif çıkmışsa hamilesindir kesin kan değerin kaç canım
belirtiler nasıl peki

bende aranıza yeni katıldım 1 yıllık evliyim ve 3-4 gündür kafayı yemek üzereyim kasıklarımda adet görecekmişim gibi ağrı var ama mide bulantımda var göğüslerim ağrıyor ve şişkinlik var bazı şeylerden tiksiniyorum normalde adetimin bugün gelmesi gerekiyor bekliyorum kasığım bi sağına i soluna sancılar giriyor sırtüstü yattığımda karın bölgemde gerginlik hissediyorum testi ne zaman yapmalıyım 1 kaç gün daha beklemelimiyim?Allah herkesin gönlüne göre versin

arkadaşlar benim bildiğim istisnai durumlar hariç(erken döllenme, üstüne görme vs...) idrar testinde4- 5 günlük bir gecikmeden sonra doğru sonucu alırsınız

Back