En erken başlayan belirtiler

yaaa bendede aynı sorun var çok sık idrara çıkıyorum önceki msj larda yazdığım gibi kasık ta batma ve günden güne artıyor canım günün ne zaman benim 30 u meraklanıp duruyorum ya :çok üzgünüm:

canım 1 gün var aramızda benim 29 u..o zamana kadar çatlıcam valla.....inşallah hamişizdir...:CüvCüv:

kızlar bir teyzeden duydum cok garibime gitti bn hamileyi gözünden tanırım dedi oda annesinden ögrenmiş annsi zamanında ebeymiş hamile kadının kiprikleri ikiser ikiser yapısık olurmus karısık olumus kiprikleri gidin bir aynaya bakın bnce

kızlar bir teyzeden duydum cok garibime gitti bn hamileyi gözünden tanırım dedi oda annesinden ögrenmiş annsi zamanında ebeymiş hamile kadının kiprikleri ikiser ikiser yapısık olurmus karısık olumus kiprikleri gidin bir aynaya bakın bnce

ben baktım ama bende kirpik kaş sayıyla nasıl birbirlerine gircekler yadelikafadulden

ne bileyim kardes bn diyenin yalancısıyım yani oda hani birlesik gibisine demek istemistir :) bide bana dediki hamile kalmak istiyosan ilişkiye girerken besmele cek dedi bide sonrasında ayaklarını duvara daya dedi doktorları dinledik bişey olmadı bide kocakarıları dinleyelim

ne bileyim kardes bn diyenin yalancısıyım yani oda hani birlesik gibisine demek istemistir :) bide bana dediki hamile kalmak istiyosan ilişkiye girerken besmele cek dedi bide sonrasında ayaklarını duvara daya dedi doktorları dinledik bişey olmadı bide kocakarıları dinleyelim

valla ben çok inanıyorum öye şeylere. hurafe diyolar ama bende o yöntemle hamile kaldım. daha 4+4 günlük:CüvCüv:

kız valla üşenmedim kalkıp baktım ama benim kirpiklerim çok sık o yüzden belli olmuyo yani hep karışıklar maskarayla anca ayrılıyo:))) ama bu ara kirpik diplerim çok kaşınıyo bu arada ben dayanamıycam yarın kalkıp tahlil yaptırmaya gidicem inş.sağlık ocağı yapıyordur kan testi yapmıyorsa özele gidemem hani kesin olsa gideyim de bide negatif çıkarsa yine bu sefer verdiğim paraya da üzülücem :))))

merhaba arkadaslar adetıme 8 gun var ve dunden berı sol kasıgımda arada cekılme gıbı bı acı oluyo acaba hamılelık belırtısı olabılırmıkı benım oncekı hamılelıgımde kasık batması cok olmust yerlesme asamasında ama sımdıkınden emın olamıyorum yoksa usutmus olabılırmıyım?

sağlık ocağında yapılan kan testi değildi idrar testi yaptılar

canım kan testlerı erken haber verır aslında saglık ocagındakı kan testıydı dı mı? eger cıkmadıysa hamıle olmayabılırsın..[/QUOTE]

kibelesr ben inanmıyorum karbonat testine, en basitinden idrar testi yaparız yaaav :)

canım idrarda ph degerının dusmesınden kaynaklanan bır durum soz konusu oluyor..
asıtlı bır sıvıya karbonatı dokunce reaksıyona gırıyor. normal sarlarda ıdrar asıdık olmadıgından sadece cokelme oluyor.
ama su var canım bu asıtlı yapının ortaya cıkmasında sadece hamılelık sebep olmayabılır baska bır sebepten de ıdrar boyle olmus olabılır o zaman yanıltıcı olur dıye dusunuyorum..
yınede baska bır etken yoksa hamılelerın kopurmesı gereklı..

kızlar mrb aranıza yeni katıldım.gebelik bulantısı nasıl oluyor, sabah olur diye biliyorum ama benim sabah değil de gun içinde bulantım oluyor. bide idrarımın rengi önceden su gibi olurdu yada az su içince turuncu gibi olurdu ama simdi sapsarı ve kokulu. bunlar sizce belirti olabilir mi?

ark. merhaba benim bir sorum olacaktı.adetimin 13. ve 15. yani yumurtlama günlerinde eşimle beraber oldum 16.ve17. günlerinde kahve rengi leke geldi ve kasıklarım yoğun şekilde hareketlendi...aranızda böyle olan var mı* şimdiden teşekkürler....

kızlar mrb aranıza yeni katıldım.gebelik bulantısı nasıl oluyor, sabah olur diye biliyorum ama benim sabah değil de gun içinde bulantım oluyor. bide idrarımın rengi önceden su gibi olurdu yada az su içince turuncu gibi olurdu ama simdi sapsarı ve kokulu. bunlar sizce belirti olabilir mi?

olabılır canım benım de oyle olmustu :))

kızlar ben geç giriyorum diyemi kimse olmuyo neyse yazayım yine dün gece geç uyudum bugün sağlık ocağına erken gidemedim 3 ten sonrada kapanıyo en iyisi eczaneden test alayım dedim 2 tane aldım birini hemen yaptım negatif çıktı ama daha 5 günüm var zaten bide 1-2 saat önce idrarımı yapmıştım varsada negatif çıkması normal yani diğer test için bekliycem ayın 30 una kadar ne yapim. ama dışarı çıkıp yürüdüm ya eve gelince kasığımdaki ağrı iyice arttı bilmiyorum artık inş.ümidim boşa çıkmaz :((((((

Back