Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun, topic süper, özellikle yukarıdaki gibi madde madde yazmanız ve bir araya toplamanız süper olmuş.
Benim gibi sürekli acaba hamilemiyim diye sağına soluna sürekli bakanlara birebir bir topic olmuş.
Umarım yakın zamanda hamiş olurumda bende yazarım maddelerimi opuyorumnanaktan
kibelesr ve yalel allah sizden razı olsun yazdıklarınızı okudum sanırım bunlar daha önce yazılmış ama ben o günlerde topike girmemişim; şu an heyecandan titriyorum ve sulu gözlülüğüm tuttu aptal aptal ağlıyorum durduramıyorum kendimi yazdıklarınızı harfiyen yaşıyorum ve 2 gün kaldı günüme aynen dediğiniz gibi hatta aynı günlerde aynı şeyleri yaşadım ve yaşıyorum kasığımdaki ağrı sadece bi ağrı değil bi kitle var ve oturuş ve yatış şeklime göre rahatsızlık veriyo ayakta durduğum sürece rahatsız etmiyor ama çok ayakta durmuşsam oturunca daha çok ağırıyor ve yüz ifademe bile yansıyo idrar aynı şekilde yazdığınız gibi bulantım 5-6 gün önce kesildi zeten 3-5 gün oldu ama göğüslerim hassas kahve rengi kısımda hafif bi genişleme var ama koyulaşma yok uçlar az daha belirginleşti bu gün kan tahlili yaptırdım dayanamayıp ama çarşamba alıcakmışım sonucu şu an yaşadıklarımı bi ifade edebilsem elim ayağım buz gibi olduanlamsız gi şekilde hıçkıra hıçkıra ağlıyorum ama aynı zamanda gülüyorum aptallaştım offff çok tuhaf bişiy eşimde yok işte ben sabahı zor yaparım bide kasıktaki ağrıdan dolayı eşimle bir haftadır yakınlaşmıyorduk en sonuncuda kırampa dönmüştü ağrı dün sabah birlikte olduk ağrı olmadı ama kalkınca idrar kaçırmış gibi açık pembe bir su geldi eyvah adet mi dedim ardı gelmedi ve onulla birlikte akıntıda kesildi offf ya çok zor ne yapıcam allahım inş.bu ay dularımı kabul etmiştir allah cümlemize yardım etsin belki yine hayal kırıklığına uğruycam ama şu anki sevincim hayatımda hiç yaşamadığım bi tat verdi bana ifade bile :lepi: edemiyorum
kıslar kötü haber test: tek çizgi. senağlama ya nasıl olur ya yaşadığım herşey psikolojik mi yani hala inanamıyorum. adet olana kadar hala ümidim var bu benim normal halim değil bu değişikliklerin bi sebebi olmalı offf offff senağlama
Bişey değil Kibele'cim :)
kızlar ya bu ay kesin demiştim belirtilerden dolayı ama adet oldum 2.gün ve kasığımdaki şeyi hala hissediyorum ilaca başlayacaktım yarın ama ultrasona girmeden başlamıycam kasığımdakini bilmem lazım inş.kist değildir.((((((((
herkese iyi akşamlar kızlar,ben daha önce hem adet olup hemde bazı hamilelik belirtilerini yaşadığımı yazmıştım üstüne olma diye bir durum olduğunu sölemiştim.yazdığım o günden sonra adetim normalde 10 gün olur 7 gün falan sürdü tam kan değildi ve ve oşekilde sonlandı. kasıklarımda belimde sancılar oluyodu ve sürekli bi şişlik gaz falan vs kısaca tüm belirtileri yaşadım adetin dışında ve bunlar beni idrar testine yönlendirdi.kaldığım yer türkiye nin en ucra köşesi test bulmam zordu neyse ben şırnaktan testi getirttim:))eşimin yapma sonuç olumsuz olunca üzülüyosun demesine rağmen ben testi gizli gizli yaptım(ayrıca eşimn ve benim aynı rüyayı görmüş olmamız etki yaptı testi yapmamda hamile oldugumu görmüştük...uzun lafın kısası testi yaptım sonuç tek çizgi.bekledim belki ikinci çizgi solukta olsa çıkar diye ama yok
((çok büyük bi üzüntü benim için tek cizgiyi görmek. beni bunları yaşayanlar cok iyi anlar...niye bunları yazdım bilmiyorum içimden geldi dertleşmek istedim belki .inanın cok büyük yıkım oldu benim için cok umutlanmıştımmm.neyse allah tüm isteyenlere bebk versin inşallah.
canım üzme kendini.. bidahaki ay'a inşallah..!! moralini bozma.. belki rahim hazırlık yapmıştır ve adetindeki değişikler ondandır.. az kanama,lekelenme ve gününden kısa, olunca rahmin gebelik için hazırlandığını okumuştum... ki doktorlarda genelde öyle söyler..inşallah en kısa zamanda hamiş olursun!!
kibelesr ve yalel allah sizden razı olsun yazdıklarınızı okudum sanırım bunlar daha önce yazılmış ama ben o günlerde topike girmemişim;
:))
ahhhh yalelcımmm cok sevındım senı gorunce bu topicte senı kocamannnn optuk sekercım :))) muckksssss
senın sayende topic şenlendı verdıgın bılgıler zaten super...
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
herkese iyi akşamlar kızlar,ben daha önce hem adet olup hemde bazı hamilelik belirtilerini yaşadığımı yazmıştım üstüne olma diye bir durum olduğunu sölemiştim.yazdığım o günden sonra adetim normalde 10 gün olur 7 gün falan sürdü tam kan değildi ve ve oşekilde sonlandı. kasıklarımda belimde sancılar oluyodu ve sürekli bi şişlik gaz falan vs kısaca tüm belirtileri yaşadım adetin dışında ve bunlar beni idrar testine yönlendirdi.kaldığım yer türkiye nin en ucra köşesi test bulmam zordu neyse ben şırnaktan testi getirttim:))eşimin yapma sonuç olumsuz olunca üzülüyosun demesine rağmen ben testi gizli gizli yaptım(ayrıca eşimn ve benim aynı rüyayı görmüş olmamız etki yaptı testi yapmamda hamile oldugumu görmüştük...uzun lafın kısası testi yaptım sonuç tek çizgi.bekledim belki ikinci çizgi solukta olsa çıkar diye ama yok
((çok büyük bi üzüntü benim için tek cizgiyi görmek. beni bunları yaşayanlar cok iyi anlar...niye bunları yazdım bilmiyorum içimden geldi dertleşmek istedim belki .inanın cok büyük yıkım oldu benim için cok umutlanmıştımmm.neyse allah tüm isteyenlere bebk versin inşallah.
canım o tek çizgiyi görmekten bende yoruldum artık. galiba bizim belirtilerimiz psikolojik. üç gün geciktim bu ay bütün belirtilerim de var. üç kere test yaptım hepside negatif ama teste verdiğim paralarla kendime neler alırdım kaydirigubbakcemile3
hayırlısı canım Rabbim hayırlı ve sağlıklı versin. bizleri de hayırlı anne babalar eylesin. evlat yetiştirmek çok zor iş. Rabbim bizlere evlatlarımızı güzel yetiştirmeyi nasip eylesin (amin)
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
sağol canım allah razı olsun amin canım ya o gün cok kötü oldum şimdi toparlandım iyiyim hayırlısı olsun ne yapalım kısmet vardur bunda da bir hayır.sen ne kadarlık evliydin?ne zamandır istiyosun bebek?:1hug:
1 yıllık evliyim canım 6 aydır istiyoruz. biz çok üstünde durmuyorduk vakti gelince olur dedik ama 4 ay önce rahatsızlandım doktora gittik tümör olma aşamasına gelmiş myomlarım olduğunu öğrendik zaten bende PCO da vardı. birde bunu öğrendik. ameliyat olmam gerekiyor. bizde ameliyatı erteledik eğer bebek olursa doğumda ikisi birlite olsun istedik ama hamile kalma şansın çok düşük dedi doktorum nasip bakalım hayırlısı
ayy canım geçmiş olsun inşllah en kısa zamanda düzelirsin hayırlı bebek alırsın kucağına:CüvCüv:canım bitkisel ilaçlar denedin mi inanırmısın böyle şeylere:))
ewet canım denedim ilaçların yanı sıra ek tedavi olarak
sen evleneli ne kadar oldu
soğan kürünü denedim canımbende 14 aylık evliyim 10 aydır istorum bebek ama olmuyo bi sorun yok şimdiilik eşim muayene olmadı doktor gerek yok şuanda dedi ondan olmadı bakalım beklıyoruz.temmuzda muayene oldum genel testler yapıldı dr sorun yok 2 3 ay bekle olmazsa eşinle birlikte tekrar muayene olursun dedi. şimdi 3 ay geçti fakat dr gidemiyorum bulunduğum yerde hem yol hemde hastane şartları uygun degıl tekrar memlekette muayene olmayı beklıycez seneye yani.işte böyle canım. allah yardımcımız olsun. ben bi bitkisel ilaç tarifi biliyorum yumurtalarıgüçlendirip catlatıyo ve iltihapları falan atıyo.kesin kanıtlanmış sonuçlar veriyo.denemek istermisin ben denedim.belki iyi gelir.
soğan kürünü denedim canım
çörekotu-tarçın-bal karışımı denedim
senin kürünü de deneyebirim :)
nerde yaşıyorsunuz