En erken başlayan belirtiler

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 14 aylık evliyim ve 9 aydır bebek istiyoruz olmuyor.bu ayda kasıklarımda belimde aralıklı sancılar oldu ve göğüslerimde şişme,ara ara bişey batıyomuş gibi sancı,damarlar belirgin ve uçlarda beyaz beyaz sivilce gibi çıkıntılar oldu.şişkinlik,sık idrara çıkmada var ve ben bu gün adet oldum.bu belirtiler yakalşık 2 haftadan beri vardı,ve halada geçmedi.ben üstüne adet olma diye bişey okudum bi siteden bu konuda bilgisi ve tecrübesi olan varmı? bana tavsiyeniz nedir ? şimdiden teşekkürler bu arada adetimin rengi tam kan rengi degil biraz soluk(nasıl anlatılır bılmıyorum ama özür dilerm)

ne güzel belirtileri felan yazmışsınız rabbim acaba banada veriirmi çok istiyorum inşallah sizin yerinizde olurum bendee

Merhaba;şükür bu saatte birini bulabildim :) canım ben eylül ayı aşılama yaptıranlar forumundayım aslında!19 eylülde aşılamam yapıldı;5 ekim regl günümü bekliyorum yani daha bir haftam var;bugün arkadaşımda oturuyordum;sigara içiyorduk aniden midem bulanınca fazla sigaradan sandım;kötüyüm diye eve gelip yattım ;yatmamla kalkmam bir oldu;istifra ettim;yazdığın belirtileri yaşıyorum aslında;özelliklede sağ tarafımda kasılma ve sanki pinpon topu gbi birşey varmışçasına kasılma oluyor;acaba yarın hassas gebelik testi alsam sence sonuç verirmi?

canım regl donemıne bıraz daha var belkı cıkmayabılır ıstersen bıraz sabret en azından ekımın ılk haftasına kadar ama ben dayanamıyorum dersen hassas testten al canım..
ben asılama durumunu bılemıyorum sadece sata gore tahmın yurutuyorum hah bu arada kan testı de erken sonuc verır ıstersen onu da yaptırabılırsın ınsallah hamılesındır ve gonlune gore olur..

Çok teşekkür ederim canım;senide rahatsız ettim bu saatte daha doğrusu sizi:):)artık 2 kişisin sonuçta..Hayırlısı olsun arkadaşım:CüvCüv:

Çok teşekkür ederim canım;senide rahatsız ettim bu saatte daha doğrusu sizi:):)artık 2 kişisin sonuçta..Hayırlısı olsun arkadaşım:CüvCüv:

sagol canım zemuszemusne demek cok yardım edemedım ama hassas testı sabah ılk ıdrarınla yapman gerekıyor daha erken bır donemde oldugun ıcın gun ıcınde cıkmayabılır bu arada ınsallah hamılesındır bana da haber ver olur mu sonucu :)) iyi geceler..

Mutlaka haber vereceğim canım;sanada pardon sizede iyiygeceler :)

:CüvCüv::CüvCüv:

güzelim öncelikle hoşgeldin;yazdıkların birçok hamilede görülen belirtiler ama adette oldum diyorsun bence biraz bekle kan tahlilleri de yanıltıcı olabiliyor bazen çok az bir ihtimal ama 4-5 gün sabret ondan sonra tam adet dahi olsan kan tahlilini yaptır bence bende henüz bebek sahibi olabilmiş değilim ama kardeşim yaşamıştı aynı şeyi çok bi belirtiside yoktu onun senin gibi sadece karnında göbek yapmış gibi bi toparlanma olmuştu ve ağızına 1-2 kez acı su geldi kan tahlili de negatif çıkmıştı ve normal adet gördü lekelenme falan da değil ama her ihtimale karşı halimi beğenmiyorum ağrım var ağrı kesici dahi kullanmadım demişti iyiki de kullanmamış adeti bittikten 15 gün sonra falandı doktora gitti anlattı durumunu ve ultrasonda 1.5 aylık hamile olduğu çıktı o yüzden günün geçsin sen ondan sonra kan tahlili yap ve ilaç içmemeye dikkat et inşallah hamilesindir:CüvCüv:

Allah razı olsun, topic süper, özellikle yukarıdaki gibi madde madde yazmanız ve bir araya toplamanız süper olmuş.
Benim gibi sürekli acaba hamilemiyim diye sağına soluna sürekli bakanlara birebir bir topic olmuş.
Umarım yakın zamanda hamiş olurumda bende yazarım maddelerimi opuyorumnanaktan

kibelesr ve yalel allah sizden razı olsun yazdıklarınızı okudum sanırım bunlar daha önce yazılmış ama ben o günlerde topike girmemişim; şu an heyecandan titriyorum ve sulu gözlülüğüm tuttu aptal aptal ağlıyorum durduramıyorum kendimi yazdıklarınızı harfiyen yaşıyorum ve 2 gün kaldı günüme aynen dediğiniz gibi hatta aynı günlerde aynı şeyleri yaşadım ve yaşıyorum kasığımdaki ağrı sadece bi ağrı değil bi kitle var ve oturuş ve yatış şeklime göre rahatsızlık veriyo ayakta durduğum sürece rahatsız etmiyor ama çok ayakta durmuşsam oturunca daha çok ağırıyor ve yüz ifademe bile yansıyo idrar aynı şekilde yazdığınız gibi bulantım 5-6 gün önce kesildi zeten 3-5 gün oldu ama göğüslerim hassas kahve rengi kısımda hafif bi genişleme var ama koyulaşma yok uçlar az daha belirginleşti bu gün kan tahlili yaptırdım dayanamayıp ama çarşamba alıcakmışım sonucu şu an yaşadıklarımı bi ifade edebilsem elim ayağım buz gibi olduanlamsız gi şekilde hıçkıra hıçkıra ağlıyorum ama aynı zamanda gülüyorum aptallaştım offff çok tuhaf bişiy eşimde yok işte ben sabahı zor yaparım bide kasıktaki ağrıdan dolayı eşimle bir haftadır yakınlaşmıyorduk en sonuncuda kırampa dönmüştü ağrı dün sabah birlikte olduk ağrı olmadı ama kalkınca idrar kaçırmış gibi açık pembe bir su geldi eyvah adet mi dedim ardı gelmedi ve onulla birlikte akıntıda kesildi offf ya çok zor ne yapıcam allahım inş.bu ay dularımı kabul etmiştir allah cümlemize yardım etsin belki yine hayal kırıklığına uğruycam ama şu anki sevincim hayatımda hiç yaşamadığım bi tat verdi bana ifade bile :lepi: edemiyorum

Son düzenleme:

slm sadece ikimiz varız galiba şu belirtileri sen toparladın bi araya galiba valla iyi yapmışsın yoksa okuyamayacaktım inş. halayallerim suya düşmez((

slm kıslar yazıların bir çoğunu okudum. ben 2 yıllık evliyim. eşimle ben bebek istemiyoruduk ama benim fikirlerim değişti ve 2 aya yakın acayip bebek istiyorum eşimle prezervatif veya dışaı boşalarak korunuyorduk gebe kalma ihtimalim düşük ama bu ay bende baya bir değişiklklik var ve gebelikten şüpeleniyorum. gögüslerim hayatımda hiç bukadar şişmemişti ve çokta sızlıyo okadarki gece yatarken bile gögüslerim beni rahatsız ediyoo. yumurtalıklarımda sağlı soollu ağrı var ve ayagı kalkerken kasıklarıma kramp giriyo. ve ayaklarım çook üşüyo iştahımda çok açıldı ve bu sabahtan beri midem bulanıyo. mide bulantım psikolojik olabilir diye düşünüyorum çünkü kendmi hamile olarak hayal etmeye başladım bile :kedi: en önemlisi geçen ay ayın 23 de adet oldum ve bgn ayın 29 hala kanamam olmadım sürekli adet olacakmışım gibi bi his var ama olmuyorum. bide çok faza gazım var :kedi: birazdan eczaneden test alalcam sonucu size yazarım. bu kadar belirtiden sonra ben kesin hamileyimdir yada herşeyi psikolojik yaşıyorummm :gitme:

test yaptın mı canım

hamile kalmaya çalışıyorsunuz ama sigara içiyorsunuz. lmaz:lmaz: hamile kalınca bırakmak yetmiyor, yumurta gelişirken bile içmemek lazım.
ben anlamıyorum cidden, bu nasıl bir bağımlılık, bebek isterken ve tedavi olurken bile bencillik... kötükedihüso

kusura bakmayın ama kızmamak mümkün değil..

kıslar kötü haber test: tek çizgi. senağlama ya nasıl olur ya yaşadığım herşey psikolojik mi yani hala inanamıyorum. adet olana kadar hala ümidim var bu benim normal halim değil bu değişikliklerin bi sebebi olmalı offf offff senağlama

üzülme canım...
elbet bizim de olur birgün inş..
duamdasın...

canım moralını bozma bılıyosun testler her zamanda dogru sonucu vermıyor bı kac gun bekle adetın gelmezse kan testı yaptırırsın bende 2 senelık evlıyım korunmayı bıraktım ve adetım gelmedı bazı belırtıler var ama bende psıkolojık oldugunu dusunuyorum ve hamıle kalma donemımın cok dusuk oldugu bı zamandı ama hersey kısmet dıyorum

çok saolun kızlar. ama adet olmayana kadar inanmayacağım galiba. adetim10 günü geçerse kan testi yaparım. gelişmeleri yazarım size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…