Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayşecim turşuyu bende çok yiyorum:)))
nrgss canım bir kere daha kan testi yaptır 2ye katlıyorsa sorun yoktur...belki yumurtlama fraklı zamanda olmuştur....
Kıslar naber?
ayşecim merhabalar..iyiyim sen nasılsın?
valla aynı bi değişiklik yok....kasık batması,sık idrara çıkma sık acıkma başka bişey yok....((
sen de ne var ne yok..?
burada yzan arkadaşların belirtilerine çok benziyor. belirtilerin bu kadar erken çıkmaya başlamışsa idrar testinde çıkabilir. inşallah hamişsindir. bebişin bayramda seninledir.
ama 6 aydır eşime keçi boynuzu kürü içiriyorum ve değerleri %200 arttı.dr dormal hamile kalabilirsin dedi.olursa mucize gibi bişey olacak.
arkadaslar adetime daha 8 gün var, ama bendede bir halsizlik idrarda fena bir koku ayaklarda bir agri cekilme var, ve karnim cok sis... sizce test yapsam olurmu, yoksa adetimin gecmesini mi bekleyim, en erken ne zaman idrar testi yapilir? cok heyecanliyim sanki icime dogdu, cok ümitlendim.
mrhb beta hcg 283 ama sata göre 5 haftalık çıkıyo sat 15 ağustos be nedir bi terslikmidir bilen varsa lütfen yardımcı olurmusunuz??
slm ben yeniyim.benimde adetim5 gün geçti idrar testi yapsam çıkarmı acaba cesaret edip yapamadım çok korkuyorum(negatif çıkar diye)
arkadaşlar size bişey sormak istiyorum benim 2 haftadır miğdem bulanıyor kasık tarafımda hafif bir çıkıntı var şişlik gibi sağlık ocağı bana gebelik testi yaptı çıkmadı adettede gecikme yok normal sizce hamilemiyimdir?