En erken başlayan belirtiler

29 eylül reglim beklemek çok zor yaaaaaaa...ümitlenmemek için elimden geleni yapıyorum..:S
senin ne zaman???

slm ben yeniyim.benimde adetim5 gün geçti idrar testi yapsam çıkarmı acaba cesaret edip yapamadım çok korkuyorum(negatif çıkar diye)

Hımmm varmış daha kısss :) Benim 26 eylül gibi, kasık ağrılarım var 1 haftadır, hasta olucam galiba, hoş hamile olduğum zaman da anlamıyom ben :(

oooo mervecim burda regline 1 hafta kala test yapmaya başlıyor insanlar sen hala ne duruyon? :) Şaka bi yana çıkar tabi. Hadi yap da coşalım biras.

ciddimisin anjelik. ben 1 gün kala yaptım negatifdi.çok erken yapmışsın dediler.
aslında benim hikayem karışık.ilk çocuğum mikro enjeksiyon

ama 6 aydır eşime keçi boynuzu kürü içiriyorum ve değerleri %200 arttı.dr dormal hamile kalabilirsin dedi.olursa mucize gibi bişey olacak.

sende sorun yoksa ve eşindeki sorun düzeldiyse hamile kalma olasılığın bence çok yüksek, neden olmasın? Bir idrar testi daha dene, negatif çıkar ve regl gecikmen devam ederse kan testi yaptırırsın, inşallah hamilesindir canım.

aynı belirtiler sizdede varmı bilmiyorum kızlar ama benim karnımda bir şişkinlik ve hassasiyet var .hiç adet olacakmış gibi hissetmiyorum kendimi.ama ne uyku hali nede baş dönmesi var.sadece bildiğim tek şey bu zamana kadar adetim hiç bu kadar gecikmemişti.bu arada keçi boynuzu kürünü herkeze tavsiye ederim .işinizi kolaylaştırır.

yarın sabah ilk iş testi yapıcam ama gece nasıl uyurum bilmiyorum.inşaallah hamileyimdir.ve sizde inşaallah hamilesinizdir.rabbim isteyen herkeze versin kimseyi eli boş bırakmasın.ama gerçekten isteyince ve bolca dua ederse yöntemi nasıl olursa olsun rabbim veriyo.senin ilk gebeliğinmi olacak anjelic

idyl sağol canım ya valla gün geçtikçe umudum artıyor inş.psikolojik değildir yaşadıklarım ağrı psikolojik değil ondan eminimçünkü bebekten 1-2 aydır soyutladım kendimi ama bulantım oluyo ve bazen çok dinç bazen de bezgin ve yorgun hissediyorum son 2 haftadır işte bunlar psikolojik olabilir diyorum bazen ama bu belirtiler 'acaba midem mi bulanıyo değil' gerçekten bariz şekilde oluyo umutlanmıycam diyorum ama elimde değil kasık ağrımda gün geçtikçe artıyor ve vücudumda kilo artışı yada ödem ikisinden biri tam emin değilim ama oda son günlerde oluştu uyku düzenim berbat hala geldi ya hiç uyuyamıyorum yada uyudummu yataktan kalkamıyorum bi gün başka bi gün başka bulantıda hergün yok bayramın 1.günü acayip bi bulantım vardı hatta namaz kılarken kalkarsam kusucam diye secdede kaldım 2. günü hiç olmadı.bugün de gündüz yoktu akşam yemekten sonra arda yoklayıp gidiyo 1-2 kez acı su geldi ama kusmadım ne bileyim bende kan testi yaptırsam yarın diyorum da cesaretim yok negatif çıkarsa biliyorum kendimi adete kadar bekle dicem kendime erken belki o yüzden çıkmadı falan eşime daha bişiy demedim eğer varsa ona tam süpriz olacak bide kasık ağrım aynı şakilde uzun oturunca,yatarken ayağımı tam uzatınca ve dar giyince daha çok ağtıyo bugünde sanki az daha yukarda gibi offfff daha 7 gün var günüme oda bazen 2 gün aşağı veya yukarı olabiliyor sabır allah demekten başka çare yok yani:sinifsinif:

ayşecim merhabalar..iyiyim sen nasılsın?
valla aynı bi değişiklik yok....kasık batması,sık idrara çıkma sık acıkma başka bişey yok....:(((
sen de ne var ne yok..?

yaaa bendede aynı sorun var çok sık idrara çıkıyorum önceki msj larda yazdığım gibi kasık ta batma ve günden güne artıyor canım günün ne zaman benim 30 u meraklanıp duruyorum ya :çok üzgünüm:

burada yzan arkadaşların belirtilerine çok benziyor. belirtilerin bu kadar erken çıkmaya başlamışsa idrar testinde çıkabilir. inşallah hamişsindir. bebişin bayramda seninledir.

canım ağzından bal damlamış varya bende hep öyle dua ettim halada ediyorum hayırlısı olsun inşaallah beklemekten başka çarem yok 7 gün kaldı:sinifsinif:

arkadaşlar size bişey sormak istiyorum benim 2 haftadır miğdem bulanıyor kasık tarafımda hafif bir çıkıntı var şişlik gibi sağlık ocağı bana gebelik testi yaptı çıkmadı adettede gecikme yok normal sizce hamilemiyimdir?

arkadaslar adetime daha 8 gün var, ama bendede bir halsizlik idrarda fena bir koku ayaklarda bir agri cekilme var, ve karnim cok sis... sizce test yapsam olurmu, yoksa adetimin gecmesini mi bekleyim, en erken ne zaman idrar testi yapilir? cok heyecanliyim sanki icime dogdu, cok ümitlendim.

insallah canım hakkında hayırlısı sabredeceksın bıraz..

mrhb beta hcg 283 ama sata göre 5 haftalık çıkıyo sat 15 ağustos be nedir bi terslikmidir bilen varsa lütfen yardımcı olurmusunuz??

canım olabılır dra gıt zaten sen artık :)) hamılelık var sonucta bu sekılde olanları duymustum hıc sorun etme canım..
hayırlısı olsun.. saglıkla kucagına al ınsallah :))

slm ben yeniyim.benimde adetim5 gün geçti idrar testi yapsam çıkarmı acaba cesaret edip yapamadım çok korkuyorum(negatif çıkar diye)

ah canım yap bıran once cıkar cok rahat varsa hamılelık..

arkadaşlar size bişey sormak istiyorum benim 2 haftadır miğdem bulanıyor kasık tarafımda hafif bir çıkıntı var şişlik gibi sağlık ocağı bana gebelik testi yaptı çıkmadı adettede gecikme yok normal sizce hamilemiyimdir?

canım kan testlerı erken haber verır aslında saglık ocagındakı kan testıydı dı mı? eger cıkmadıysa hamıle olmayabılırsın..

Back