En erken başlayan belirtiler

günaydın arkadaşlar benim son adetim 8 ağustos ben hala adet olmadım dün test yaptım markası miratech negatif çıktı ama benim de kasıklarım ağrıyo bu geçen hafta daha çoktu şimdi o kadar değil bacaklarım ağrıyo yorgunluk va bide akşam yemeğinden sonra biraz midem bulandı göğüslerim de şiş ve uç kısımları dokununca acıyo sizce ne yapmalıyım

amin inş hepimiz için versin bakalım bir iki gün daha beklim ya birde sizde bu idrar teslerinde en güvenilir test markası ne bilginiz varmı birde onla deniyeyim

Canım markalar hakkında hiç bi bilgim yok ama neden kan testi yaptırmıyosun arkadaşım..kan da kesin ve net olarak çıkar..inşallah hamilesindir ve müjdeni verrirsin bizlerede..

cok sagol canım ıyı dıleklerın ıcın hepimize insallah..
darısı basına umarım hamılesındır :)))opuyorumnanaktan

bılmıyorum canım bunu ılerıde testın soyleyecek..
ben de yasmın kullanıyordum ve bırakır bırakmaz hamıle kaldım ne desem kı!!
istiyorsan olsun ıstemıyorsan olmasın canım

bılmıyorum canım bunu ılerıde testın soyleyecek..
ben de yasmın kullanıyordum ve bırakır bırakmaz hamıle kaldım ne desem kı!!
istiyorsan olsun ıstemıyorsan olmasın canım

hakkımda hayırlısı artık. henüz erken hem yeni evliyim hemde girmem gereken bi sınav var ondan tereddüt ettim.

Son düzenleme:
hakkımda hayırlısı artık. henüz erken hem yeni evliyim hemde girmem gereken bi sınav var ondan tereddüt ettim.

oyle canım hayırlısı ama benım de aynı durumum senden farkım yok gırmem gereken bır sınavım ve cok yenı bır evlılıgım var ama bebıs bıze cok nese kattı umarım sana da oyle olur hakkında hayırlısı sonucu paylasırsan sevınırım :))

merhaba güzel bayanlar ya bende gebelik belirtilerine benzer şeyler yaşıyorum ama bir türlü kalamadım ya konduramıyorum kendime
kibelesr cim sen anlarsın belki adetime 1 hafta kala belimde ağrı başladı ve gögüslerim şişti tabi ağrı sızı yapmaya başladı 2 gün midem bulandı işte klasik yorgunluk başağrısı falan onlar var dünde kasıklarımda ağrı vardı böyle inceden inceye sızlama şimdide karnım sırtım yan ve gögüslerimde kaşıntı var düne kadar kilomda bir değişiklik olmamasına rağmen inanılmaz şişkinliğim vardı gece yatarken nefes alamıyordum.idrarımın rengide çok açık ancak bugün gögüslerimin indiğini hissettim halen acısı sızısı var ama şişlik gitti diğer belirtilerimde yok sadece hiçbirşey yapmak istemiyorum ve başım ağrıyor bu da oruçtan olabilir benim sana sorum 1 gün öyle 1 gün böyle oldunmu hiç yoksa hergün aynımıydı yaşadıkların.

canım hergunun farklı gecıyor öncelıkle onu soyleyeyım :))))
eger ıstıyorsan bunlar hamılelık belırtılerı ama ıstemıyorsan hakkında hayırlısı olsun canım :))
eger sonucunu bıldırırsen cok sevınırım..

çok istiyorum canım 25 aydır deniyoruz bu ayda olmazsa 26 aydır tık yok olcak ama mesala bugün bi sızım bi sancım falan yok böyle olması normalmi yoksa hergün bi yerlerin ağrımak zorundamı 4 gün var adetime gün sayıyorum inş hamileyimdir.

enn erken belirti olarak ilk hatırladığım bacak ağrılarım,
herzaman heryerde uyukluyor olmam, hafif sızılarım ve de o korkunç karın şişliğim

yooo canımm hergun aynı olmuyor :))
hatta bazen cok ıyı oluyorsun bazen hersey ust uste oluyo.
mesela benım hergun ıdrarım farklı renk oluyordu acık sarı koyu sarı renksız..keskin kokusu vardı..
ınsallah oyledır canım Allah ısteyen herkese versın ınsallah..

"Kim erdemine inanarak ve sevabını umarak Kadir Gecesini ihya ederse Allah onun bütün geçmiş günahlarını bağışlar" HADıS

kadir geceniz mübarek olsun. dualarınız kabul olunan dualardan olsun arkadaşlar
a.s. a.s. a.s. a.s.

senın de mubarek olsun canım
herkesın mubarek olsun
bu ozel gecede dualarımız kabul olur inşallah :))

Arkadaşlar tam yumurtlama gününde hamile kalıpta erkek çocuğu olan varmı aranızda? Sorum yanlış anlaşılmasın. Allah sağlıklı evlat versinde kız yada erkek kesinlikle farketmez . Sadece merakımdan soruyorum?

Arkadaşlar tam yumurtlama gününde hamile kalıp erkek bebeği olan var mı aranızda ? Yanlış anlaşılmasın sorum. Allah sağlıklı evlat versinde kız yada erkek kesinlikle farketmez. Sadece merakımdan soruyorum. cevaplarınızı bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…