Kızlar ben en son iki adetimi 10 temmuz ve 5 ağustosta oldum, bugün 9 agustos hala regl olmadım. iki gün önce certain gebelik testini yaptım negatif, bugün biraz aralıklarla 3 test daha yaptım, markalar sırasıyla certain, miratech ve medismart. medismart da erken gebelik testi beklenen adet gününden dört gün önce çıkar deniyor bnm bugün 35. günümdü ama bütün testler negatif. Gögüslerimde büyüme ve sızlama var, ne dersiniz sizce hamile miyim? Erken gebelik testi de negatif
kibelesr, adetime yaklaşık olarak 1 hafta var ama bende de aynen senin bahsettiğin belirtilerden var..
hiç umudum yoktu ama senin hamile olduğunu öğrenince birden heyecanlandım hihoyyyt
Allah sana ve eşine sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah, tabi banada isteyen herkeze de inşallah Allah'ım
mrb kızlar bende bişey danışmak istiyorum. 3 aydır yasmin kullanıyorum. geçen ayın 7 günlük hapa ara verme zamanında 3-4 gün antibiyotik kullandım. ayrıca o dönemde adetliydim. antibiyotiğin doğum kontrol hapının etkisini azalttığını bilmiyordum malesef. ve bu aralar mide bulantısı ve kasık ağrılarım var, sizce hamilemiyimdir?
bılmıyorum canım bunu ılerıde testın soyleyecek..
ben de yasmın kullanıyordum ve bırakır bırakmaz hamıle kaldım ne desem kı!!
istiyorsan olsun ıstemıyorsan olmasın canım
hakkımda hayırlısı artık. henüz erken hem yeni evliyim hemde girmem gereken bi sınav var ondan tereddüt ettim.
çok istiyorum canım 25 aydır deniyoruz bu ayda olmazsa 26 aydır tık yok olcak ama mesala bugün bi sızım bi sancım falan yok böyle olması normalmi yoksa hergün bi yerlerin ağrımak zorundamı 4 gün var adetime gün sayıyorum inş hamileyimdir.
"Kim erdemine inanarak ve sevabını umarak Kadir Gecesini ihya ederse Allah onun bütün geçmiş günahlarını bağışlar" HADİS
kadir geceniz mübarek olsun. dualarınız kabul olunan dualardan olsun arkadaşlar
a.s. a.s. a.s. a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?