En erken başlayan belirtiler

hayırlısı canım. ama 10 gün var regle bu kadar erken belirtiler olur mu CADIARZU CADIARZU
bende prolaktin regl dönemimde yükseliyormuş ilaç kullanıyorum. doktor ameliyat olmalısın derken bi taraftan da bu belirtiler acaba psikolojikmi diye düşünüyorum. Allah hakkımızda hayırlısını versin canım .opuyorumnanaktan

canım ılk mesajımda altta yalel arkadasımın anlattıklarına gore olur o cok tecrubelı bu konuda ben bellı belırsız tesadufen anlamıstım umarım hamılesındır..
canım hakkında hayırlısı ınsllah..

ben az önce sonucumu aldım hamile değilim :(
0,100 çıktı, çalışmalara başlayacağım ama bebek istediğimi anladım

:Saruboceq:

Valla hergün gün sayıyorum ayın 11 i bi gelsede test yapsam diyorum..inşallah hayırlısıyla güzel haberleri isteyen herkes alsın diyorum..:Saruboceq:

canım eğer bu günlerde kan testi yaptırırsan çıkar 5 in üzeri çıkarsa kesin hamililelik vardırrr hayırlısı olsun

benimde gecen ay 8gün geçmisti adet günüm ve test yaptırdım malesef negatif çıktı.adet günüme 10gün var ve çok agrılı oluyorum önceden başlar agrılarım.ama şimdi kasıklarım ve sol bacagımda agrı var karnımda agrıyor sizce hamile olabilirmiyimmmm....

canım eğer bu günlerde kan testi yaptırırsan çıkar 5 in üzeri çıkarsa kesin hamililelik vardırrr hayırlısı olsun

canım o kadar çok ta umutlanmak istemiyorum..ben bir senedir o kadar çok şey yaşadımkiiii..daha yeni geçen ay dr um artık denememizi söyledi..anlıyacağın bunca şeylerden sonra ve sadece geçen ayki iki denememizde hamile kalabilmemin biraz zor olacağını düşünüyorum..tek umutlanma nedenim ise; ben bu yaşıma kadar herzaman bir önceki aydan yaklaşık 1 hafta kadar önce regl olurum..geçen ayki adet tarihim 11 ağustostu..anlıyacağın normalde bugüne kadar olmam gerekiyordu..tek umudum buradan geliyor yanii..neyse dediğim gibi adet tarihimi ben yinede bekleyeyim belli olmaz belki adet düzenim değişmiş olabilir..hakkımızda hayırlısı artıkk...:Saruboceq:

canım o kadar çok ta umutlanmak istemiyorum..ben bir senedir o kadar çok şey yaşadımkiiii..daha yeni geçen ay dr um artık denememizi söyledi..anlıyacağın bunca şeylerden sonra ve sadece geçen ayki iki denememizde hamile kalabilmemin biraz zor olacağını düşünüyorum..tek umutlanma nedenim ise; ben bu yaşıma kadar herzaman bir önceki aydan yaklaşık 1 hafta kadar önce regl olurum..geçen ayki adet tarihim 11 ağustostu..anlıyacağın normalde bugüne kadar olmam gerekiyordu..tek umudum buradan geliyor yanii..neyse dediğim gibi adet tarihimi ben yinede bekleyeyim belli olmaz belki adet düzenim değişmiş olabilir..hakkımızda hayırlısı artıkk...:Saruboceq:

amin canım benım dualarımız senınle küçüçük minicik bir bebeişin olur inşallah:ecrin_bebek:

arkadaşlar gebelik testi yaptım bugün ama 2.çizgi silik cıktı.ayrıca adetimede daha 4 gün var acaba hamile miyim cevap yazarsanız sevinirim

çizgi silik te olsa hamılesın bence bırtane daha test al canım sabah yap onu da :)) farklı bır marka olsun ben oyle yapmıstım ))

adetime 4 gün var ama akıntılarım arttı kasıklarımda ağrı var özellikle iftardan sonra bişeyler yedikten sonra sık sık idrara gidiyorum ve hiç uyuyamıyorum hamile olabilir miyim kızlar

kızlar merhaba bişey sorcam benim reglime 3 gün var ve aşırı bacak ağrım var sağ bacağım öyle böyle değil belirti olabilirmii acabaa duydunuzmu hiç kaydirigubbakcemile3 ay kafayı yedim sanırım belirti diyee ne bilim tek farklı olan şu çektiğim ağrı sabah beri feci yada hava yağmurlu ondanmı aceppp

Kızlar ben en son iki adetimi 10 temmuz ve 5 ağustosta oldum, bugün 9 agustos hala regl olmadım. iki gün önce certain gebelik testini yaptım negatif, bugün biraz aralıklarla 3 test daha yaptım, markalar sırasıyla certain, miratech ve medismart. medismart da erken gebelik testi beklenen adet gününden dört gün önce çıkar deniyor bnm bugün 35. günümdü ama bütün testler negatif. Gögüslerimde büyüme ve sızlama var, ne dersiniz sizce hamile miyim? Erken gebelik testi de negatif :(

kibelesr, adetime yaklaşık olarak 1 hafta var ama bende de aynen senin bahsettiğin belirtilerden var..
hiç umudum yoktu ama senin hamile olduğunu öğrenince birden heyecanlandım hihoyyyt
Allah sana ve eşine sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah, tabi banada isteyen herkeze de inşallah Allah'ım

mrb kızlar bende bişey danışmak istiyorum. 3 aydır yasmin kullanıyorum. geçen ayın 7 günlük hapa ara verme zamanında 3-4 gün antibiyotik kullandım. ayrıca o dönemde adetliydim. antibiyotiğin doğum kontrol hapının etkisini azalttığını bilmiyordum malesef. ve bu aralar mide bulantısı ve kasık ağrılarım var, sizce hamilemiyimdir?

a.s.selam kızlar benim reglime 10 gün var bu ay belirtilerim biraz farklı burda paylaşmak bilgilenmek istedim ishal-göğüslerde şişlik(adet öncesi olandan biraz sert)- göğüs ucunda hafif koyulaşma- arada sırada kasıkta batma-baş dönmesi-ve yüzümde inanılmaz sivilce çıktı normalda bende hiç sivilce çıkmaz bazen regli öncesi olurdu...bu belirtilere bakarak.. ya bebiş geliyo yada reglim erken geliyo siz ne dersiniz..

Back