En erken başlayan belirtiler

meraba arkadaşlar nasılsınız ?
aslında belirtilerin bir çoğu bende var.içimde şüphe var ama kendi kendime yok yaa değilimdir diyorumm.var diye inandırırsam kendimi olmazsa çok üzülürüm diye galiba, yoktur diyorum kendi kendime..... mafoldumben
sağ kasık bölgeme saplanma gibi aniden giren bi ağrı, karnımda şişlik, bel ağrısı, sabahları kalktığımda midemde yanma oluyor, kokulara karşı da hassasiyet oluştu.aslında bu kadar erken belirtiler oluşurmu acaba ondan emin olamadım. :sinifsinif:
regl günüm 14 eylül. myom ve kist var bende onun ameliyat diyor doktorum bebeğin olmaz, hamile kalamazsın diyo. doktor bunları söylerken ben hamilemiyim acaba diyorum . umut dünyası işte. insan ne olsa da umudunu yitirmiyor. olabilir mi acaba kızlar CADIARZU mafoldumben

Yine alt karın bölgem sıkışınca kan akışını sanki damar atıyormuş gibi hissedebildiğim durumlarla karşılaştım.
kızlar bunu ben de hissediyorum...garip bir şekilde damar atar gibi kasılmalar yaşadım 3 gündür
adetime daha 1 hafta var
acaba olabilir mi dersiniz.?

arkadaşlar bende 4 haftalık hamileyim ama bel ağrısı dışında herhangi bir belirti yok
bide bugün kasıkta ağrı başladı aynı zamanda sık idrara çıkma bazen hamile olmadığımdan şüpheleniyorum:)))

canım her hamılede aynı belırtıler olmayabılır bazılarında hıcbırsey olmaz :)))
sen ıcını farah tut bebısın buyuyecek merak etme :))

meraba arkadaşlar nasılsınız ?
aslında belirtilerin bir çoğu bende var.içimde şüphe var ama kendi kendime yok yaa değilimdir diyorumm.var diye inandırırsam kendimi olmazsa çok üzülürüm diye galiba, yoktur diyorum kendi kendime..... mafoldumben
sağ kasık bölgeme saplanma gibi aniden giren bi ağrı, karnımda şişlik, bel ağrısı, sabahları kalktığımda midemde yanma oluyor, kokulara karşı da hassasiyet oluştu.aslında bu kadar erken belirtiler oluşurmu acaba ondan emin olamadım. :sinifsinif:
regl günüm 14 eylül. myom ve kist var bende onun ameliyat diyor doktorum bebeğin olmaz, hamile kalamazsın diyo. doktor bunları söylerken ben hamilemiyim acaba diyorum . umut dünyası işte. insan ne olsa da umudunu yitirmiyor. olabilir mi acaba kızlar CADIARZU mafoldumben

ahhh canım benım umarım hamılesındır bende de kıst vardı prolaktın yuksektı bır ara ve dogum kontrol hapını yenı bırakmıstım hıc olmaz dıyordum relax gezınıyordum bır baktım bır gun gunum gecmıs hoppala bebek heyecanı oldu :))) allah sana da yasatsın canım canı gonulden soyluyorum bunu umarım hamılesındır tabıı en dogru ve hayırlı zamnda olması da onemlı umarım oyledır senın ıcın...

olabılr tabıı canım eger ıstıyorsan ınsallah hamılesındır :)))

aslında düşünmüyordum ama bu olasılık beni heeycanlandırdı ve zamanın geldiğini düşündüm. yumurtlama günümde ilişki yaşadık ve içime boşaldı ben de şüphelenmeye başladım..dün test yaptordım ama pazartesiye kaldı sonuç.
eğer hamileysem çalışma tempomu düzenlemem gerekecek, reglime kadar sabredemedim.
evet anne olmak istiyorum ya..

aslında düşünmüyordum ama bu olasılık beni heeycanlandırdı ve zamanın geldiğini düşündüm. yumurtlama günümde ilişki yaşadık ve içime boşaldı ben de şüphelenmeye başladım..dün test yaptordım ama pazartesiye kaldı sonuç.
eğer hamileysem çalışma tempomu düzenlemem gerekecek, reglime kadar sabredemedim.
evet anne olmak istiyorum ya..

canım eger zamnının geldıgını dusunuyorsan super...
benım de senın gıbı oldu hıc dusunmezken ama sımdı cok mutluyuz hele ultrasonda gorunce cok guzel bırsey.. ınsallah sızı mutlu edr bebısınız hamıleysen canım... kan testı daha erken sonuc verıyo ıstersen ve ımkanın varsa hıc durma yaptır derım ben :)))

zaten yaptırmıssın :))) eczaneden de test al canım sılık te olsa cıkar kac gun oldu pekıı son adetın ne zamn.?

sağol canım iyi dileklerin için
kan testi yaptırdım cuma günü ama öğleden sonra gittiğim için pazartesi çıkacağını söyledi drum. devlet hastanesi olduğu için öyle...
yıllardır gittiğim drdan başkasına da gitmek istemedim
inşallah hayırlısı olur..olmazsa zaten olana kadar çabalamak istiyorum :)

son adetim 12 ağustos idi..idrar testi için erken diyorlar o yüzden
az kalmıs zaten canım pzartesıye neyse ıdrar testı de alsan cıkmayabılır dedıgın gıbı.. erken sonuc verenler var ama ne bıleyımm gerek yok pazartesıyı bekle sen
ama varya beklemek o kadar zordur kı sımdı dı mı :)) bız ıkı test yaptık gecenın bır yarısı nobetcı eczane bulduk :)))

az kalmıs zaten canım pzartesıye neyse ıdrar testı de alsan cıkmayabılır dedıgın gıbı.. erken sonuc verenler var ama ne bıleyımm gerek yok pazartesıyı bekle sen
ama varya beklemek o kadar zordur kı sımdı dı mı :)) bız ıkı test yaptık gecenın bır yarısı nobetcı eczane bulduk :)))

evet gerçekten yaşamasam bu kadar sabırsızlığı manasız bulabilirdim. şimdi eğer negatif çıkarsa zaten üzülürüm gibime geliyor..
pazartesi kan testi sonucunu alacağım için sakinleştim biraz neyse ki :)

kızlar bende gun sayıyorum cok heyecanlıyım.sat 11 agustos.test yapsammı adet gormeyımı beklsem karar veremedım.bu arada 18 aydır beklıyorum bu bebegı

kızlar bende gun sayıyorum cok heyecanlıyım.sat 11 agustos.test yapsammı adet gormeyımı beklsem karar veremedım.bu arada 18 aydır beklıyorum bu bebegı

aynı zamanlarda öğreneceğiz demek sonuçları benimde sat12siydi

ahhh canım benım umarım hamılesındır bende de kıst vardı prolaktın yuksektı bır ara ve dogum kontrol hapını yenı bırakmıstım hıc olmaz dıyordum relax gezınıyordum bır baktım bır gun gunum gecmıs hoppala bebek heyecanı oldu :))) allah sana da yasatsın canım canı gonulden soyluyorum bunu umarım hamılesındır tabıı en dogru ve hayırlı zamnda olması da onemlı umarım oyledır senın ıcın...
hayırlısı canım. ama 10 gün var regle bu kadar erken belirtiler olur mu CADIARZU CADIARZU
bende prolaktin regl dönemimde yükseliyormuş ilaç kullanıyorum. doktor ameliyat olmalısın derken bi taraftan da bu belirtiler acaba psikolojikmi diye düşünüyorum. Allah hakkımızda hayırlısını versin canım .opuyorumnanaktan

slm ben de gün sayıyorum benim de 11 ağusts tu sat bilemiyorum ama inşallaha sen de ben de hamilyizdir.psikolojikmidir ne dir bilemem ama sabahları bir bulantı ile uyanyorum ne görsem özeniyorum ben haytta turşu yemem gözümün önüne turşu geliyor diyorum ki acaba
ama ben hep hüsrana uğradım artık test yapmıcam bu ay baya beklicem
sabır ne kadar sabradebilirim ki senin için de inşallah hayırlısı

slm ben de gün sayıyorum benim de 11 ağusts tu sat bilemiyorum ama inşallaha sen de ben de hamilyizdir.psikolojikmidir ne dir bilemem ama sabahları bir bulantı ile uyanyorum ne görsem özeniyorum ben haytta turşu yemem gözümün önüne turşu geliyor diyorum ki acaba
ama ben hep hüsrana uğradım artık test yapmıcam bu ay baya beklicem
sabır ne kadar sabradebilirim ki senin için de inşallah hayırlısı

canım bende hep husrana ugradım ama bu ya nedense cok umutluyum.ama uzulmekte ıstemıyorum kendımı olmamasınada alıstırmam gerek ınsallah ıkımızde guzel haberle gelırız bu sayfaya

Merhabalar ben yeni katıldım aranıza öncelikle Allah isteyen herkese hayırlı bir evlat versin diyorum, Aranızda yumurtlama ignelerinden kullanan varmı ? İşe yarıyormu çok merak ediyorum

Merhabalar..benim son adet tarihim 11 ağustos.fakat benim herzaman bi önceki adetten yaklaşık 1 hafta önce gelir.cuma günü tam 1 hafta kala yani 4 eylülde eczaneden test aldım yaptım negatif çıktı..fakat beliritler devam ediyo..ve halende adet olmadım..dediğim gibi normalde bugüne kadar çoktan olmam gerekiyodu..siz ne diyonuz arkadaşlar bu duruma..acaba halen bi umut varmıdır benim için..eğer adet olmazsam tam adet günüm bi daha test yapayım diyorum..off bu belirsizlik çokk kötü yaa..

Merhabalar..benim son adet tarihim 11 ağustos.fakat benim herzaman bi önceki adetten yaklaşık 1 hafta önce gelir.cuma günü tam 1 hafta kala yani 4 eylülde eczaneden test aldım yaptım negatif çıktı..fakat beliritler devam ediyo..ve halende adet olmadım..dediğim gibi normalde bugüne kadar çoktan olmam gerekiyodu..siz ne diyonuz arkadaşlar bu duruma..acaba halen bi umut varmıdır benim için..eğer adet olmazsam tam adet günüm bi daha test yapayım diyorum..off bu belirsizlik çokk kötü yaa..

Bence adet tarihini bekle ve kan testi yaptır. Umut herzaman vardır. En dogru sonucu kan testi veriyor %100 emin olursun :Saruboceq:

:Saruboceq:
Bence adet tarihini bekle ve kan testi yaptır. Umut herzaman vardır. En dogru sonucu kan testi veriyor %100 emin olursun :Saruboceq:

Valla hergün gün sayıyorum ayın 11 i bi gelsede test yapsam diyorum..inşallah hayırlısıyla güzel haberleri isteyen herkes alsın diyorum..:Saruboceq:

Back