En erken başlayan belirtiler

Kızlar banada yardım edin delireceğim artık.

3 aydır bebek düşünüyoruz ama en son adet tarihim 5 Mayıs bugün 52 gün oldu yani 10 gün önce doktora gittim tahlil ve ultrasonda hamile çıkmadım adet söktürücü farlutal verdi hap biteli 4 gün oldu ama ben adet olmadım dün sabah yine test yaptım negatif.Yumurtalıklarımda devamlı bir sızı var, ara ara ateş basıyor, idrarım koyu renkte, akıntım normalden baya azaldı, 4 gündür ara ara başım ağrıyor, yaklaşık 1 haftadır elim kolum kalkmıyor halsizim ve adet olacak gibi bi belirtim yok ama testlerde negatif çıkıyor şaşırdım kaldım geç yumurtlama olmuş olabilir diyorlar ama sizlerde bişey söyleyin bunları yaşayan oldumu aranızda bide 3 gün önce ovülasyon testi yaptım çift çıktı çok koyu değil çizgi ama 3 gündür çift çizgi çıkıyor yumurtlama testinde.

Son düzenleme:

Canım geçmiş olsun.Benimde reglimde sıkıntı olmuştu geçen ay.Doktor farlutal verdi.10 gün içinde regl olursun merak etme Allahın izniyle.Ama çok takılma olurmu?Strestende geciktiriyoruz biraz bu regl zamanlarını.Bende farlutal içip bitince ve olmayınca hiç olmayacağım sanmıştım ama oldum çok şükür.Dikkatini başka şeylere ver olurmu?Farlutal söktürüyor seninkide olur inş.

insallah hamisindir lekelenme hala devam edıyomu kırmızılara donduyse adet oldun demektır yok bı kere gelıp bıttıyse gozunaydın hamıssın canım kız ıdrar testoı yap cıkar rabbım herkesın gonlune gore versın haber ver olurmu merak ettımmm:)

yok canım kesildi lekelenme ama kasık ağrılarım şiddetlendi sanki iğne batırıyorlar bugün de adet tarihim bakalım ne olacak ya idrar rengimde koyulaştı ama bakalım hayırlısı ya benim umudum yok ama allahtan ümit kesilmez caım ya herkesin kalbindeki dilek inşallah en kısa zamanda gerçekleşir:Saruboceq:

kızlarr yarın regli olmam gerekiyorrrr oof oof çok heyecanlıyım görcemmi acep yine kırmızı kartıı arkası yarın artıkınnn mafoldumben

inşallah canım hamişsindirr inşallahhhhhh:Saruboceq:

inşallah dileyen ve bekleyen herkes hamiledir kızlar ya dün akşam saatlerce dua ettim dileyen herkese bebişini gönder yarabbim diye rabbim nsesimizi duyacak kızlar bize meleklerimizi gönderecek eminim biraz daha sabır kızlar

6.ayımız sizler kaç aydır deniyorsunuz..

canım ben 1 yıldır deniyorum bakalım ne olacak ama sanırım bu ay da meleğim bana uzaklardan göz kırpacak gibime geliyor ama hayırlısı ya umudum gitgide tükeniyor bakalım hayırlısı ben de prolaktin sorunu vardı onu aştık ama bakalım şimdi ne çıkacak anam ne zormuş ya millet çatır çatır doğuruyor biz uğraşıyoz ama çok kıymetli olacaklar sanırım bizim için özlenen ve beklenen oldukları için

bizim 8.ayımız ama ilk ay ben gizli gizli çalışma yürüttüm olmadı 9. ay diyebiliriz arada iki aya operasyon olduğum için ilişki yasaktı amaaa((((

gülen yüz çıkanlardan... gülen yüz çıktı ama bakalım bebiş geldi mi :)

kızlar merhaba,
allah isteyen herkese yaşatsın bu mutluluğu..
öncelikle, benim bu 3. gebeliğim... şu ana kadar sonuna kadar götüremedim, bu sefer tamamına erdirmeyi tüm kalbimle diliyorum. en az bunu dilediğim kadar, bekleyip çabalayanlar için de meleklerinin göbüşlerine gelmesini diliyorum..
allahım herkesin hasretini dindirsin inşallah..

aylarca test yaptım hep. günümde, 1 gün geçince. 3 gün kala.. 5 gün kala.. kan testleri.. idrar testleri... boş boş baktım hep sonuçlara, ağladım zırladım..
şimdi çok kolay gibi yazıyorum ama, ne kadar sinir bozucu ve zor olduğnu çok iyi biliyorum tüm bu bekleyiş sürecinin.
Nerde hata yapıyorumlarla dolu birsürü ay... geçip giden.. birsürü ay.... dilekolay...

9. haftamıza girdik biz teyzeleri..
artık tam da ümidimi kestiğim bir zamanda geldi kuzum..
tam artık, ''biz tüp bebek müp bebek. bakalım başımızın çaresine'' demiştik... kendimizi salıvermiştik... gün takibi, iki günde bir ilişki, vajinal akıntı takibi, vb.. birsürü şeyi atmıştık kafamızdan..
ben daha doğrusu, ben atmıştım kafamdan. eşimde zaten yoktu bu gibi takıntılar. ben uğraşıp duruyordum.. amuda kalkıp yatıyordum 1 saat ilişkiden sonra.
ne incir kürleri, ne soğan kürleri, ne keçiboynuzları.. neler neler yaptım... hiçbiri bi işe yaramadı.
her şeyi kafamdan attığımda, artık olmuyor bu iş, tüp bebek merkezlerine yönlenelim bari dediğimizde... kendimi rahat bıraktığımda, öylesine geliverdi meleğim.
üstelik geldiğini anlamak için, adet günümü beklemedim, bilmemkaçıncı gün gidip kan testi de yapmadım.

hissettim. sadece hissettim.

belki yardımı dokunur diye, bu başlığı görünce, sizinle paylaşmak istedim.

- döllenme gününden 3-4 gün sonra, kasıkta hafif batmalar
- döllenme gününden 6-7 gün sonra, ara sıra şiddetlice oluşan, kasıkta sancımalar.
- karnın sol tarafında bilyemsi bir şeyin varlığını hissetmek. (bu adet gününden 3-4 gün önce başladı)
- döllenme gününden 7-8-9 gün kadar sonra, göğüslerde şişme, içi su dolu balon gibi. uçlarında hassasiyet. ayrıca üzerinde damarlanmalar olması. uçlarının kahverengilerinin büyümesi.
- döllenmeden 6-8 gün sonra, gece uykularında düzensizlik. gece uyanmalar falan.... ayakta yanma olması.
- döllenmeden 10 gün kadar sonra, idrarda tortular... kokuda değişme.. renginde ani değişiklikler. (bi seferinde sarı, bi seferinde turuncu, bi seferinde beyaz)
- sık idrara çıkma
-
-benim akıntım, normal sanki regl olacakmışım gibi, kesildi. adet günümden 3-4 gün önce kurudum.
2 gün geçti günüm... o sabah yeniden akıntım başladı. takriben 6 gün kadar bi kuru dönem geçirdim yani.

ve adet günüm 2-3 gün geçince... tüm sıkıntılarım yok oldu birden. kasıklarım hafifledi. göğüslerim indi... hassasiyet var her tarafımda ama, çok rahatsız etmez hale geldi.

bende duyuyorumda alsammı almasammıı kararsız kaldım biraz daha deneyip öylemi alsamm kafam karıştı ama inşallah sana hayırlı olur canımm

alma canım benim.
eğer doktorun, 'her şey normal' diyorsa.. bırak o takipleri.
kafanı meşgul etmek için bişeyler bulmaya çalış bence.
o takipler zaten insanı strese sokuyor.

kızlar bugun günüm bende bişey yok ama akıntım çok hep ha şimdi hastalandım diyorum bakıyorum akıntıymış böyle kasıklarıma iğne batırıyorlar gibi bir ağrı var eğilip kalkarken kızlar ne bu ya hastalanayım artık hastalanayım da doktora gidecem çünkü

ha bir de unutmadan ben dün sabah test yapmıştım sabah ilk idrarla 3-5 dk bekledim sonra işe geç kalıyorum diye tahlili masanın üstüne koydum akşam eve bir geldim ikinci çizgi böyle belli belirsizdi ama 30 dk sonra test geçersiz diyor ya benim ki kesin 30 dk geçince çıkmıştır hadi hastalanayım ya

döllenme gününden 3-4 gün sonra, kasıkta hafif batmalar
- döllenme gününden 6-7 gün sonra, ara sıra şiddetlice oluşan, kasıkta sancımalar.
- karnın sol tarafında bilyemsi bir şeyin varlığını hissetmek. (bu adet gününden 3-4 gün önce başladı)
- döllenme gününden 7-8-9 gün kadar sonra, göğüslerde şişme, içi su dolu balon gibi. uçlarında hassasiyet. ayrıca üzerinde damarlanmalar olması. uçlarının kahverengilerinin büyümesi.
- döllenmeden 6-8 gün sonra, gece uykularında düzensizlik. gece uyanmalar falan.... ayakta yanma olması.
- döllenmeden 10 gün kadar sonra, idrarda tortular... kokuda değişme.. renginde ani değişiklikler. (bi seferinde sarı, bi seferinde turuncu, bi seferinde beyaz)
- sık idrara çıkma

CADIARZUtuhaf bendede yumurtlamadan 5 - 6 gün sonra kasik agrisi oldu ama cok sancili sonra öyle devam etti halada kasiklarim agriyo ama o günlerdeki gibi sancili degil. ve geceleri uyuyamiyorum cok sIk uyaniyorum bende. bide ilgimi ceken benimde hep sol tarafim agriyo böyle arada bi sizliyo gibi. heycan basti bak yine beni.. ayy 3 günüm kaldi hadi bakalim hayirlisi insallah bebisim benimledir:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…