Kızlar banada yardım edin delireceğim artık.
3 aydır bebek düşünüyoruz ama en son adet tarihim 5 Mayıs bugün 52 gün oldu yani 10 gün önce doktora gittim tahlil ve ultrasonda hamile çıkmadım adet söktürücü farlutal verdi hap biteli 4 gün oldu ama ben adet olmadım dün sabah yine test yaptım negatif.Yumurtalıklarımda devamlı bir sızı var, ara ara ateş basıyor, idrarım koyu renkte, akıntım normalden baya azaldı, 4 gündür ara ara başım ağrıyor, yaklaşık 1 haftadır elim kolum kalkmıyor halsizim ve adet olacak gibi bi belirtim yok ama testlerde negatif çıkıyor şaşırdım kaldım geç yumurtlama olmuş olabilir diyorlar ama sizlerde bişey söyleyin bunları yaşayan oldumu aranızda bide 3 gün önce ovülasyon testi yaptım çift çıktı çok koyu değil çizgi ama 3 gündür çift çizgi çıkıyor yumurtlama testinde.
kızlar bişey soracam size ben de 2 gündür kahverengi lekeler geliyor ama günde 1 kere ve böyle çok koyu değil yarın da adet tarihim adet mi oluyorum kızlar bu konuda bir bilgisi olan varsa yardımcı olabilir misiniz çünkü daha önce hiç böyle olmazdı ilk günden kırmızıları görürdüm şimdiden tşkler
insallah hamisindir lekelenme hala devam edıyomu kırmızılara donduyse adet oldun demektır yok bı kere gelıp bıttıyse gozunaydın hamıssın canım kız ıdrar testoı yap cıkar rabbım herkesın gonlune gore versın haber ver olurmu merak ettımmm:)
yok canım kesildi lekelenme ama kasık ağrılarım şiddetlendi sanki iğne batırıyorlar bugün de adet tarihim bakalım ne olacak ya idrar rengimde koyulaştı ama bakalım hayırlısı ya benim umudum yok ama allahtan ümit kesilmez caım ya herkesin kalbindeki dilek inşallah en kısa zamanda gerçekleşir:Saruboceq:
6.ayımız sizler kaç aydır deniyorsunuz..
ben bu ay clear blue digital ovulasyon testi kullandım
bende duyuyorumda alsammı almasammıı kararsız kaldım biraz daha deneyip öylemi alsamm kafam karıştı ama inşallah sana hayırlı olur canımm
gülen yüz çıkanlardan... gülen yüz çıktı ama bakalım bebiş geldi mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?