En erken başlayan belirtiler

bağırsak düzenim bozuldu,ateşim vardı özellikle sabahları,halsizlik,uyku hali,yorgunluk,iştahımın kesilmesi,bel ağrısı,göğüslerimde dolgunluk ,dişlerimi fırçalarken kanaması benim belirtilerimdi ve adetim gecikince test yaptırdım,hamile olduğumu öğrendim,darısı hepinizin başına inşallah :Saruboceq:

merhaba arkadaşlar,
ben çeşitli nedenlerle maalesef hamile kalamıyorum 2 tüp bebek denemem oldu ama sonuç olumsuz.
doktorum artık kendi kendime hamile kalmamı denememi önerdi. Bu ay yumurta takibi yaptı yumurtam olması gerekenden daha küçüktü ama gelişti ve çatladı doktorum tabi yanlış hesaplamdıysa 25 i gibi regl olcağımı olmazsam hemen gelmemi söyledi.
ancak ben 15 inde regl oldum daha doğrusu tam regl denemez garip koyu renkli birkaç damlacık ama bugün bile tuvalete gidince geliyo diyebilirim işin garibi sadece tuvalete gidince oluyo
size sormak istediğim yerleşme kanaması olabilirmi çünkü adet kanamsı gibi değildi aynı zamanda akıntı da var şu malum sümüksü akıntı yerleşme kanamsı uzun sürermi??
belki doktorum yanlış hesapladı erken regl oldum diyorum ama ben oldukça fazla adet görenlerdenim bu sanki adet kanamamın son günlerindeki gibi diyebilirim
aynı şeyleri yaşayanlar varsa yardımcı olabilir mi
teşekkürler

prety_ancell yaa canım ne güzel sen rahatlamışsındır darısı başımıza ben en çok öğrendiğim zaman ki halimin ne olacağını merak ediyorum ama ben biraz sulu gözüm aşırı sevinince tutamam ağlarım hep o yüzden büyük ihtimal ağlarım diyorum ama bakalım yazdımı allah o sevinci 3,5 yıl oldu artık olsun bizimde ya canım sıkılıyo evde eşim de hep yanımda duramaz çalışmıyorumda şu an kendimi hobi elişlerine verdim durmadan çantalar yapıyorum kendime giysi modelleri üretiyorum bazısı oluyo bazısı yakışmıyo yakışana gönderiyorum anlayacağın bi zaman daha olmazsa zaten benim kollar pes edecek elişi yapmaktan:))))))))))))))

Canım Allah sana da hayırlı bir bebek nasip etsin. Daha benim kan testlerim filan yapılmadı ama eczane testinden sonra heycanlandım, sevindim, endişelendim çünkü bir sorumluluk oluyor. Düşünceli bir durumdayım mesela bu aralar. Eşim askere gidecek, hala öğrenciyim de, çalışıyorum aynı zamanda. Zor bir dönem bekliyor beni. Ben tutmaz diye öylesine denemek istemiştim, büyük konuştum heralde. ınş. bir sorun olmaz. Hamileyken dualar kabul olur diye biliyorum Allah uzun süredir isteyip de bekleyenlere güzel bir bebek versin.

Valla ilk deneme. Hesap ettim herşeyi. İlk önce doktora gidip muayene oldum testler yapıldı. Doğum için uygun olduğum görüldü. 5 aydır regli günlerimi kaydediyorum. Ovulasyon.Yumurtlama Hesaplama Gebe Kalmak İçin En Uygun Zamanı Hesaplama,Yumurtlama Dönemi Hesaplama,Yumurtlama Günü Hesaplama
sitesini kullandım 2 günde bir deneme, sonuç pozitif.
Bu arada 2, 3 aydır folic asit kullanıyorum.

canım çok tebrik ederim allah tamamına erdirsin darısı bizim başımıza inşallahh:)))))))

Kizlar 2.tup bebekte transfer donemindeyim bazen kasiklarimds damar atmasi gibi seyler hissediyorum bazen batma bazen aniden dolgunluk teste dort gun kaldi bu benim son sansim normsl yolls olms ihtimalide yok goguslerime baktim damarlasma var ama daha onceden varmiydi bilmiuorum birde akintim var ne diyosunuz birde bazen adet agrisi gibi oluyo

Kizlar 2.tup bebekte transfer donemindeyim bazen kasiklarimds damar atmasi gibi seyler hissediyorum bazen batma bazen aniden dolgunluk teste dort gun kaldi bu benim son sansim normsl yolls olms ihtimalide yok goguslerime baktim damarlasma var ama daha onceden varmiydi bilmiuorum birde akintim var ne diyosunuz birde bazen adet agrisi gibi oluyo

canım inşallah hamiş kalmışsındır.AMİNNN

kızlar ben hamile değilmişim. test yaptım evde tek çizgi. yanlız hala adet olmadım bu gün 38.günüm. demekki ilaç da fayda etmiyo bana artık. zaten bu ilaçtan umudumu kesmiştim. şimdi bir üst kademe tedaviye geçicez demekki. hayırlısı artık napalım.

bu sabah idrar testi yaptım negatif çıktı.27sinde adet tarihim.hamilelik belirtileri arasında karında seyirme şeklinde damar atışı olabilir mi?duydunuz mu acaba böyle bişey?

bu sabah idrar testi yaptım negatif çıktı.27sinde adet tarihim.hamilelik belirtileri arasında karında seyirme şeklinde damar atışı olabilir mi?duydunuz mu acaba böyle bişey?

canım ben adetime iki gün kala test yaptırmıştım ikinci çizgi dumanlı gibi belirmişti şüpheli dedi hemşire.Ama sonra adetim geçti 2 gün test yaptım daha dk olmadan ikici çizgide belirdi . Benimde kanımın altında ara ara pıt pıt damar atıyomuş gibi oluyodu hamile olabilirsin.

kızlar,
benim her ay hiç bozulmayan 28 gunluk bir adet döngüm vardı.yıllardır hiç aksamazdı.Denemelere başladığımızda ilk defa geçen ay 34.gunde adet oldum.bu ay da hala adet olmadım.Ve 30. gundeyim.Şimdi hafif bir basdönmesi(ama bu etrafın dönmesi değilde,sersemlik gibi birşey),mide bulantısı(dun gece kustum mesela ama sadece 1 kere kustum,kusmadan sadece bulanıyor),halsizlik ve kasık ağrıları çekiyorum.Sanki adet görecek gibi bir sancı bu.Dun gece de felaket başağrım oldu.Ne dersiniz,gebelik belirtisi olabilir mi???

canım ben adetime iki gün kala test yaptırmıştım ikinci çizgi dumanlı gibi belirmişti şüpheli dedi hemşire.Ama sonra adetim geçti 2 gün test yaptım daha dk olmadan ikici çizgide belirdi . Benimde kanımın altında ara ara pıt pıt damar atıyomuş gibi oluyodu hamile olabilirsin.

son iki kelimene bayıldım.ağzından bal damlıyor:)inşallah inşallah inşallah....

arkadaşlar merhaba benimde reglim üzerinde 2 gün geçti ancak ağrı mide bulantısı vs yok sadece gögüslerim bir haftadır çok şiş bide midemde gaz var iştahsızlık yaşıyorum başka bi şey yok hamile olabilir miyuim kllomen kullandım

dilek38 üzülme arkadasım Rabbim sanada verir insallah.. bende cok beklıyorum bu hafta regl olursam herhalde hayata kuserım gıbı .. cok kotuyum .. bende kayseriden eger dr den memnunsan banada soylermısın .. benım daha oyle süreklı gıttıgım bır dr yok ..

dilek38 üzülme arkadasım Rabbim sanada verir insallah.. bende cok beklıyorum bu hafta regl olursam herhalde hayata kuserım gıbı .. cok kotuyum .. bende kayseriden eger dr den memnunsan banada soylermısın .. benım daha oyle süreklı gıttıgım bır dr yok ..

ben sadece 1 kere gittim doktora o da herşeyin normal dedi kis falan yok yumurtalıkların iyi dedi. kızılaydaki bayan doktor.

Canım Allah sana da hayırlı bir bebek nasip etsin. Daha benim kan testlerim filan yapılmadı ama eczane testinden sonra heycanlandım, sevindim, endişelendim çünkü bir sorumluluk oluyor. Düşünceli bir durumdayım mesela bu aralar. Eşim askere gidecek, hala öğrenciyim de, çalışıyorum aynı zamanda. Zor bir dönem bekliyor beni. Ben tutmaz diye öylesine denemek istemiştim, büyük konuştum heralde. İnş. bir sorun olmaz. Hamileyken dualar kabul olur diye biliyorum Allah uzun süredir isteyip de bekleyenlere güzel bir bebek versin.[/QUOTE

evet sorumluluğu farklı bi sorumluluk ama ne olursa olsun güzel benim arkadaşımda senin durumunda hamile kaldı çalışıyordu işyeri iyi bi yerdi bırakmayı göze alamadı,hatta o da muhasebeci eşininde askerlik problemi vardı, hamile kaldı şimdi kızı 10 aylık oldu doya doya yaşıyor mutluluğunu bakıcısı da yakınında farklı bi mutlulukları var yani eşi de hala gidecek askere şimdide ben kızımdan nasıl ayrılırda askere giderim diyor.diyeceğim hayatta herşeyimizi planlayamayız bazen rüzgarın estiği yöne dönmek gerek ayrıca allah verir kolayını stres yapıp da meleğini üzme:))) ailenden yada eşinin ailesinden kimse yokmu yakınında maddi olmasada manen arkanda görebileceğin çok kolay değil durumun ama insan kendini hazırlıyor önünü görünce üzülme bence işini daha sağlama al yeter:))))))))

kızlar ben hamile değilmişim. test yaptım evde tek çizgi. yanlız hala adet olmadım bu gün 38.günüm. demekki ilaç da fayda etmiyo bana artık. zaten bu ilaçtan umudumu kesmiştim. şimdi bir üst kademe tedaviye geçicez demekki. hayırlısı artık napalım.

özlemcim üzüldüm hamilesindir demiştim bende ama olsun demekki seninde hamile kalmak için hakınnda hayırlı zaman gelmemiş allah hepimizin hakkındaki o hayırlı saati tez getirir inş. neyse durmak yok denemeye devam:))))))))

arkadaşlar merhaba benimde reglim üzerinde 2 gün geçti ancak ağrı mide bulantısı vs yok sadece gögüslerim bir haftadır çok şiş bide midemde gaz var iştahsızlık yaşıyorum başka bi şey yok hamile olabilir miyuim kllomen kullandım

bende klomen kullandım klomen normalde 3 ay kullanılıyor ben 2 kez 3er ay klomen tedavisi gördüm farklı zamanlarda kullandığım sürece her ay 1-4 gün arası değişti adet düzenim yani 1ila 4 gün arası erken veya geç oldum hatta 1 defaya mahsus 1 hafta geçmişti her ay da ümide kapılıyordum geçince sonrası malum o yüzden relax ol ümitlendirme kendini varsa zaten sevincini yaşayacaksın yoksa boşa üzülmüş olma canım hayırlısı inş.

adetim yeni bitti bugun 18.gunun acayip bir bas agrisi ve migde bulantisi var bende acaba diyorum ama degildir sanirim bas zaten migdeye vuruyor demi:(

Back