Canım Allah sana da hayırlı bir bebek nasip etsin. Daha benim kan testlerim filan yapılmadı ama eczane testinden sonra heycanlandım, sevindim, endişelendim çünkü bir sorumluluk oluyor. Düşünceli bir durumdayım mesela bu aralar. Eşim askere gidecek, hala öğrenciyim de, çalışıyorum aynı zamanda. Zor bir dönem bekliyor beni. Ben tutmaz diye öylesine denemek istemiştim, büyük konuştum heralde. İnş. bir sorun olmaz. Hamileyken dualar kabul olur diye biliyorum Allah uzun süredir isteyip de bekleyenlere güzel bir bebek versin.[/QUOTE
evet sorumluluğu farklı bi sorumluluk ama ne olursa olsun güzel benim arkadaşımda senin durumunda hamile kaldı çalışıyordu işyeri iyi bi yerdi bırakmayı göze alamadı,hatta o da muhasebeci eşininde askerlik problemi vardı, hamile kaldı şimdi kızı 10 aylık oldu doya doya yaşıyor mutluluğunu bakıcısı da yakınında farklı bi mutlulukları var yani eşi de hala gidecek askere şimdide ben kızımdan nasıl ayrılırda askere giderim diyor.diyeceğim hayatta herşeyimizi planlayamayız bazen rüzgarın estiği yöne dönmek gerek ayrıca allah verir kolayını stres yapıp da meleğini üzme:))) ailenden yada eşinin ailesinden kimse yokmu yakınında maddi olmasada manen arkanda görebileceğin çok kolay değil durumun ama insan kendini hazırlıyor önünü görünce üzülme bence işini daha sağlama al yeter:))))))))