En erken başlayan belirtiler

ya bu saydiklariniz regliye kac gun kala basladi acaba??bende oluoyr ya ama ben umitlenmek istemiyor yaw belkide artik psikolojik bana oyle geliyor??

nezocum baş ağrısı ve mide bulantısı yumurtlama döneminde de olabiliyo bence bu günleri kaçırma bide arkadaşlar yumurtanızın nerde olduğunu biliyorsanız ilişkiden sonra o yöne dönüpte yatın 3 arkadaşım tarafından denendi ve o ay hamişler :)))

kızlar merhaba benim reglime 4 günüm var çok bir belirtim yokda biraz hafiften akıntım var son saatlerde de kasık ve bel ağrısı başladı sanki regli olcakmışım gibi erkenden uuf yaaa

kızlar merhaba benim reglime 4 günüm var çok bir belirtim yokda biraz hafiften akıntım var son saatlerde de kasık ve bel ağrısı başladı sanki regli olcakmışım gibi erkenden uuf yaaa

aynen canım benimde 4 gün var sayı olarak ama gecikebilir poc var çünkü.çokta umutlanmak istemiyorum...bende de akıntı falan var ama ağrılarım psikolojik geliyo bana..

aynen canım benimde 4 gün var sayı olarak ama gecikebilir poc var çünkü.çokta umutlanmak istemiyorum...bende de akıntı falan var ama ağrılarım psikolojik geliyo bana..

evet psikolojik zaten geçen ayda daha beter belirtilerim vardı :))))) ama regli oldum sonuçta bakalım bu ay nolcak ama sanki regli olcakmışım gibi
benim reglim düzenlidir bazen bir iki gün oynar iler yada geri ama genelde tutar bu ay incir kürü yaptıydım acaba ondan erken falan olmuyum bilmiyorum işte
allah sonumu hayıretsin valla inşallah hayırlı haberler alırız 4 güne :Saruboceq: :Saruboceq:

zeynocann senin belirtilerin neydi??

canım klomen kullanırken olan belirtileri soruyorsun herhalde, belirti çoktu da ilaçtan mıydı onlar bilmiyorum çünkü aşırı deecede şartlıyordum kendimi hamilemiyim bu ay olur mu? olmaz mı? diye o yüzden kesin bişey söyleyemem ama ilacın reçetesinde yazan yan etkilerin tümünü gördüm göğüslerde şişkinlik ve hassasiyet,vücutta su tutulması ayrıca o dönemde bir anda kilo aldım aşırı acıkıyordum ben ilaca bağladım doktor kilo yapmaz dedi sonra 3 aylık tedavi bitince belli bi zaman ara verdik doktorumu değiştirdim belli testlerden sonra tekrar klomene başladım +estrofem daoktoruma klomen kullandımmı vücudumda aşırı ödem oluyo dedim ganofen yazdı yerine onuda ilk ay kullandım sonraki iki ayda onu bulamadım yine klomen aldım ama yine bu süre içinde 1-2 kilo aldım anlayacağın doktor olmaz diyor ama ben bana kilo yaptı diyorum çünkü ben hep 57-58 kilo arasında sabittim yıllardır aynı kilodoydı ama ilaçlar döneminde 64 e çıktım ve hiç hoşuma gitmiyor.. benimle aynı şikayette olanlar varsa yazarsanız seviinirim..

Benimde bu ay idrarım çok kokuyor ama sanmıyorum daha reglime 12 gün var.Hem daha 2 ay önce düşük olayım oldu hemen hamile kalabileceğimi sanmıyorum.Zaten umutsuzum iyice bu konuda.Hem ben hamilelik belirtilerini pek takip edemiyorum.Mide bulanması,baş dönmesi her yıl bu sıcaklarda rahatsız eder beni burnum her kokuyu net alır.Her yemeği yiyemem falan.Yani bende ekstradan bir şeyler olacakki fark edebileyim.Sık idrara çıkma olayını ise hep yaşarım zaten.Su içerim hemen wc de alırım soluğu.Yani pek anlaşılmıyor bende belirtiler.

Ama bu ay ilk defa düzensizde olsa ateşimi ölçtüm.7 haziran reglimdi ve o tarih itibariyle ölçtüm bir süre ateşimi.Reglime yakın ateşim 36 lardaydı sonra 34 lere kadar düştü.Dün ölçtüm bu ay ilk defa 36.7 yi gördüm.Yumurtlama dönemim olamaz değilmi?Çoktan geçmiş olmalıyım 7 haziran reglimin ilk günü olduğu için... Pek hesaplamayı bilmiyorum yumurtlama dönemlerini...

bağırsak düzenim bozuldu döllenme olduğu gün müthiş gaz sancıları oldu ben de en belirgin belirtiler bunlardı

Benimde bu ay idrarım çok kokuyor ama sanmıyorum daha reglime 12 gün var.Hem daha 2 ay önce düşük olayım oldu hemen hamile kalabileceğimi sanmıyorum.Zaten umutsuzum iyice bu konuda.Hem ben hamilelik belirtilerini pek takip edemiyorum.Mide bulanması,baş dönmesi her yıl bu sıcaklarda rahatsız eder beni burnum her kokuyu net alır.Her yemeği yiyemem falan.Yani bende ekstradan bir şeyler olacakki fark edebileyim.Sık idrara çıkma olayını ise hep yaşarım zaten.Su içerim hemen wc de alırım soluğu.Yani pek anlaşılmıyor bende belirtiler.

canım geçmiş olsun ama hamile kalabildiğini biliyorsun en azından
aynen benim içinde ayırdedici hiçbirşey yok çünkü bende aynı senin gibi midemden kokulardan her zaman rahatsızlık duyarım kasıklarım belim hep ağrır regli öncesi göğüsler şişer ağrır :))))) valla benim 2 günüm kaldı regliye iki gündürde o kadar şiddetli kasık ve bel ağrıları yaşıyorumki bir tek pedim eksik o kadar yani ama bu geçen ayda olmuştu bende o yüzden umudum yok yalnız bu sabah ateşim yükselmişti onu anlamadım hayırlısı yani arkadaşım hakkımızda inşallah sende tez zamanda kavuşursun bebişine :Saruboceq:

canım ınsallah hamıssındır dusuk yapanlar daha cabuk hamıle kallır senı umıtlendırmek ıstemem ama cunku hayal kırkılıgı ne demek bılırımm ıns guzel haberlerle gelırınn......

canım geçmiş olsun ama hamile kalabildiğini biliyorsun en azından
aynen benim içinde ayırdedici hiçbirşey yok çünkü bende aynı senin gibi midemden kokulardan her zaman rahatsızlık duyarım kasıklarım belim hep ağrır regli öncesi göğüsler şişer ağrır :))))) valla benim 2 günüm kaldı regliye iki gündürde o kadar şiddetli kasık ve bel ağrıları yaşıyorumki bir tek pedim eksik o kadar yani ama bu geçen ayda olmuştu bende o yüzden umudum yok yalnız bu sabah ateşim yükselmişti onu anlamadım hayırlısı yani arkadaşım hakkımızda inşallah sende tez zamanda kavuşursun bebişine :Saruboceq:

İnşAllah canım Rabbim bebek isteyen herkese nasip etsin... vereliniortak

canım ınsallah hamıssındır dusuk yapanlar daha cabuk hamıle kallır senı umıtlendırmek ıstemem ama cunku hayal kırkılıgı ne demek bılırımm ıns guzel haberlerle gelırınn......

Canım evet hep öyle söylerler düşük yapanlar çabuk hamile kalır diye ama ben bu ay hiç beklemiyorum inan.Şimdiden regliye hazırladım kendimi o kadar eminim nerdeyse gebe olmayacağımdan...İsterdim ama zamanı değil herhalde korunmayıda bırakmıştım bu ay ama olmayacağını hissediyorum bu ay hep... Hayırlısı olsun yinede hepimiz için....senağlama

Bende merak ettim şimdi gözlerden nasıl anlaşılıyor.Evet iştahta bir artma oluyor ama.Yüzde bir solgunlukmu oluyor acaba?Çünkü ben düşük yaptığım gebeliğimde çok solgun ve yorgun bir yüzüm vardı.Hatta resimlerimde var çirkin solgunn ve yorgunum.Yorgunmu bakıyorki gözler?

kızlar bişey soracam size ben de 2 gündür kahverengi lekeler geliyor ama günde 1 kere ve böyle çok koyu değil yarın da adet tarihim adet mi oluyorum kızlar bu konuda bir bilgisi olan varsa yardımcı olabilir misiniz çünkü daha önce hiç böyle olmazdı ilk günden kırmızıları görürdüm şimdiden tşkler

Merhaba arkadaşlar, bende pko var, adetlerim düzensiz ve 2,5 yıldır glukofen kullanıyorum. 3 yıldır evliyim ve deniyoruz, 3 defa aşılama ve 1 tüp bebek denemem oldu. Geçen sene bu zamanlarda tüp bebek sonucumu bekliyordum ve dış gebelik oluştu. ardından tüpte kist oluştu ve ameliyat oldum. Tüm bunların sonucunda adetlerim düzeldi ve her ay düzenli olarak yumurtlamaya (16. gün çatlıyor) başladım. Artık normal yoldan hamile kalmaya çalışıyoruz. Bu ay gerektiği gibi çalıştık ve yumurtam 16. gün çatladı. Bugün 20. günüm ve 3 temmuzda regl olmam lazım. Su gibi akıntım var son 3 gündür ve bugün bel ağrısı ve ara ara kasıkta hafif batma/sancı hissediyorum. Göğüslerimde hassasiyet oldu ama zaten vücut progesteron salgıladığı için bu normal bir belirtidir. Döllenme olmazsa vücut progesteron salgılamayı durdurur ve adet başlar. Neyse 3 yıldır gün saymayı, umutlanmayı ve hayalkırıklığını çok yaşadım. Bu ay da olacağını sanmıyorum ama sizleri okuyunca ister istemez belirti arar oldum :))) Bekleyip göreceğiz.. Kendinize iyi bakın

Merhaba arkadaşlar, bende pko var, adetlerim düzensiz ve 2,5 yıldır glukofen kullanıyorum. 3 yıldır evliyim ve deniyoruz, 3 defa aşılama ve 1 tüp bebek denemem oldu. Geçen sene bu zamanlarda tüp bebek sonucumu bekliyordum ve dış gebelik oluştu. ardından tüpte kist oluştu ve ameliyat oldum. Tüm bunların sonucunda adetlerim düzeldi ve her ay düzenli olarak yumurtlamaya (16. gün çatlıyor) başladım. Artık normal yoldan hamile kalmaya çalışıyoruz. Bu ay gerektiği gibi çalıştık ve yumurtam 16. gün çatladı. Bugün 20. günüm ve 3 temmuzda regl olmam lazım. Su gibi akıntım var son 3 gündür ve bugün bel ağrısı ve ara ara kasıkta hafif batma/sancı hissediyorum. Göğüslerimde hassasiyet oldu ama zaten vücut progesteron salgıladığı için bu normal bir belirtidir. Döllenme olmazsa vücut progesteron salgılamayı durdurur ve adet başlar. Neyse 3 yıldır gün saymayı, umutlanmayı ve hayalkırıklığını çok yaşadım. Bu ay da olacağını sanmıyorum ama sizleri okuyunca ister istemez belirti arar oldum :))) Bekleyip göreceğiz.. Kendinize iyi bakın

Geçmiş olsun canım.İnşAllah hepimiz yavrularımıza kavuşuruz bir gün....:ecrin_bebek:

Back