Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar merhaba benim reglime 4 günüm var çok bir belirtim yokda biraz hafiften akıntım var son saatlerde de kasık ve bel ağrısı başladı sanki regli olcakmışım gibi erkenden uuf yaaa
aynen canım benimde 4 gün var sayı olarak ama gecikebilir poc var çünkü.çokta umutlanmak istemiyorum...bende de akıntı falan var ama ağrılarım psikolojik geliyo bana..
zeynocann senin belirtilerin neydi??
Benimde bu ay idrarım çok kokuyor ama sanmıyorum daha reglime 12 gün var.Hem daha 2 ay önce düşük olayım oldu hemen hamile kalabileceğimi sanmıyorum.Zaten umutsuzum iyice bu konuda.Hem ben hamilelik belirtilerini pek takip edemiyorum.Mide bulanması,baş dönmesi her yıl bu sıcaklarda rahatsız eder beni burnum her kokuyu net alır.Her yemeği yiyemem falan.Yani bende ekstradan bir şeyler olacakki fark edebileyim.Sık idrara çıkma olayını ise hep yaşarım zaten.Su içerim hemen wc de alırım soluğu.Yani pek anlaşılmıyor bende belirtiler.
Benimde bu ay idrarım çok kokuyor ama sanmıyorum daha reglime 12 gün var.Hem daha 2 ay önce düşük olayım oldu hemen hamile kalabileceğimi sanmıyorum.Zaten umutsuzum iyice bu konuda.Hem ben hamilelik belirtilerini pek takip edemiyorum.Mide bulanması,baş dönmesi her yıl bu sıcaklarda rahatsız eder beni burnum her kokuyu net alır.Her yemeği yiyemem falan.Yani bende ekstradan bir şeyler olacakki fark edebileyim.Sık idrara çıkma olayını ise hep yaşarım zaten.Su içerim hemen wc de alırım soluğu.Yani pek anlaşılmıyor bende belirtiler.
canım geçmiş olsun ama hamile kalabildiğini biliyorsun en azından
aynen benim içinde ayırdedici hiçbirşey yok çünkü bende aynı senin gibi midemden kokulardan her zaman rahatsızlık duyarım kasıklarım belim hep ağrır regli öncesi göğüsler şişer ağrır :))))) valla benim 2 günüm kaldı regliye iki gündürde o kadar şiddetli kasık ve bel ağrıları yaşıyorumki bir tek pedim eksik o kadar yani ama bu geçen ayda olmuştu bende o yüzden umudum yok yalnız bu sabah ateşim yükselmişti onu anlamadım hayırlısı yani arkadaşım hakkımızda inşallah sende tez zamanda kavuşursun bebişine :Saruboceq:
canım ınsallah hamıssındır dusuk yapanlar daha cabuk hamıle kallır senı umıtlendırmek ıstemem ama cunku hayal kırkılıgı ne demek bılırımm ıns guzel haberlerle gelırınn......
Merhaba arkadaşlar, bende pko var, adetlerim düzensiz ve 2,5 yıldır glukofen kullanıyorum. 3 yıldır evliyim ve deniyoruz, 3 defa aşılama ve 1 tüp bebek denemem oldu. Geçen sene bu zamanlarda tüp bebek sonucumu bekliyordum ve dış gebelik oluştu. ardından tüpte kist oluştu ve ameliyat oldum. Tüm bunların sonucunda adetlerim düzeldi ve her ay düzenli olarak yumurtlamaya (16. gün çatlıyor) başladım. Artık normal yoldan hamile kalmaya çalışıyoruz. Bu ay gerektiği gibi çalıştık ve yumurtam 16. gün çatladı. Bugün 20. günüm ve 3 temmuzda regl olmam lazım. Su gibi akıntım var son 3 gündür ve bugün bel ağrısı ve ara ara kasıkta hafif batma/sancı hissediyorum. Göğüslerimde hassasiyet oldu ama zaten vücut progesteron salgıladığı için bu normal bir belirtidir. Döllenme olmazsa vücut progesteron salgılamayı durdurur ve adet başlar. Neyse 3 yıldır gün saymayı, umutlanmayı ve hayalkırıklığını çok yaşadım. Bu ay da olacağını sanmıyorum ama sizleri okuyunca ister istemez belirti arar oldum :))) Bekleyip göreceğiz.. Kendinize iyi bakın