En erken başlayan belirtiler

öffff arkadaşlar ne diyeyim ya allah sabır versin hepimize benim kayınvalidemin iki lafı var derki 'kadın olmak zor zanaat' diğer lafı da 'zamet olmadan rahmet olmaz' ben bu iki lafın haklılığını gün geçtikçe daha iyi anlıyorum. o yüzden ne yapalım ağrılı filmler,her ay bekleyiş ümitlenme,sonra moral bozukluğu derken zahmeti çekiyoruz emeği veriyoruz rabbim inşallah rahmetimizide tez verir

Son düzenleme:
Mrb arkadaşlar, uzun zamandır forumu takip ediyorum, tüm yazdıklarınızı defalarca okudum.Benim de reglim 2 gün geçti ama ben ne reglime ait ne de hamileliğe ait hiç bişey hissetmiyorum.Bu arada reglim hiç gecikmezdi.Sadece dikkatimi çeken birkaç bişey oldu.Göğüslerim çok şişti,uçları koyulaştı ama acıma veya hassasiyet yok.Bel ağrım sürekli var ve 5 dk.da bir wc'ye gidiyorum.Bir de dün gece sol kasığımda bir anda (çok kısa bir süre) batma oldu.Normalde çok fazla uyurum ama 4-5 gündür çok sık uyanıyorum...Yorumunuz nedir?
Veya hamile olan arkadaşlar siz de böyle şeyler yaşadınız mı???

Mrb arkadaşlar, uzun zamandır forumu takip ediyorum, tüm yazdıklarınızı defalarca okudum.Benim de reglim 2 gün geçti ama ben ne reglime ait ne de hamileliğe ait hiç bişey hissetmiyorum.Bu arada reglim hiç gecikmezdi.Sadece dikkatimi çeken birkaç bişey oldu.Göğüslerim çok şişti,uçları koyulaştı ama acıma veya hassasiyet yok.Bel ağrım sürekli var ve 5 dk.da bir wc'ye gidiyorum.Bir de dün gece sol kasığımda bir anda (çok kısa bir süre) batma oldu.Normalde çok fazla uyurum ama 4-5 gündür çok sık uyanıyorum...Yorumunuz nedir?
Veya hamile olan arkadaşlar siz de böyle şeyler yaşadınız mı???

benimde adet günüme 1 gün var. ama belirti hissetmiyorum yalnız dedigin gibi kasıgıma (benim sag kasıgım) aniden bıçak saplanır gibi oldu. çok canım yandı ve biranda da geçti.
acaba hamilelik belirtisi mi bilmiyorum.
ama sık idrar hissi, gögüs uçlarının renk degişimi en erken görülen hamilelik belirtileri.
umarım hamilesindir. ve bebişini alırsın kucagına bence birkaç gün içinde test yap. günüm 1 hafta geçerse bende eczaneye koşucam:))

Selam arkadaşlar
Benimde adet günüm 26 hazirandı ama hala olmadım ve testte yapmadım
Çünkü heray test yapmaktan ve negatif sonucu görmekten sıkıldım artık
Hem benim adetlerim aşırı düzensiz onun için bayağı daha beklemem gerekiyor
Bu arada sık idrara çıkma ve kasık sancısı yaşıyorum
Ya birde çok gaz oldum ben , 1 sene önce de hamile kalmıştım ama 9. haftada bebişim karnımda öldü ve kürtajla alındı.
O zamanda gaz problemim vardı
inşallah hepimiz en kısa zamanda meleklerimize kavuşuruz

berrakcım, sağol canım ama işte ben de 1 hafta geçsin bakalım öyle yapacağım testi.Bir de hamilelerde akıntı oluyormuş galiba ama bende hiç ama hiç akıntı yok.Şaşırdım çünkü normalde benim akıntım olur ama bu ay hiç olmadı.Aslında bende daha öncede dediğim gibi bariz bir belirti yok Sadece belim çok ağrıyoo ve kronik geçmiyoo hiç.Ayrıca kasıklarım falan da şişmedi hiç:((Üzüleyim mi sevineyim mi bilmiyorum...

merhaba kızlar.2 gece yatarken arka arkaya kasığıma sanki bıçak sapladılar. ben de sevindirik oldum hamilelik belirtisi diye. ama sonra piskolojik de olabilir diye düşündüm. ama daha önce hiç öyle birşey yaşamamıştım. ama bir daha arkası gelmedi.
bugün de az önce okuldan gelince ovulasyon testi yaptım çift çizgi
ama yine de sevinmek için çok erken diye düşünüyorum. çünkü daha geçen pazartesi yumurtlama günümdü. bu kadar kısa sürede belli olmaz herhalde.
ayrıca bebeği olan bir arkadaşıma sordum kasık batması olayını. o da bende de oldu dedi. bebek yerleşirken olurmuş ve sadece bir kaç defa. devamlı olmaz dedi içime su serpti. ben de saplamalar kesilince umudumu yitirmiştim.
ama yine de günüm 2-3 gün yaklaşmadan net belli olmaz herhalde.bekleyeceğiz 9 temmuza kadar. 4-5 temmuz gibi bir test yaparım belki ama burda okudklarıma göre çoğu kişi gününde yapsa bile negatif görüyormuş baştan. elimde iki test var. birini dayanamam yaparım gibime geliyor. ama şu an çok erken.
şimdi merakla günlerin geçmesini bekliyorum.

Selam arkadaşlar
Benimde adet günüm 26 hazirandı ama hala olmadım ve testte yapmadım
Çünkü heray test yapmaktan ve negatif sonucu görmekten sıkıldım artık
Hem benim adetlerim aşırı düzensiz onun için bayağı daha beklemem gerekiyor
Bu arada sık idrara çıkma ve kasık sancısı yaşıyorum
Ya birde çok gaz oldum ben , 1 sene önce de hamile kalmıştım ama 9. haftada bebişim karnımda öldü ve kürtajla alındı.
O zamanda gaz problemim vardı
inşallah hepimiz en kısa zamanda meleklerimize kavuşuruz

evet aynı şikayetler bendede var,o kadar sık idrara çıkyorum ki son bir haftadır 2-3 kez uykum bölünüyo idrara çıkmaktan,ilk defa bu ay kasığımıda hiç geçmeyen yani hergün ara ara sızlamalar var sadece sol tarafta yumuttanın çatladığı gün bende bu ince sızlama olur geçer ve 16. güne denk gelir bu ay 13. gün başladı hala devam ediyor,birde yemek yedikten sonra mide bulantısı oluyo şiddetli değil yani açken olsa iştahı kesecek kadar anlamadım biişiiy benim bazen bulantılar olur psikolojik olarak acaba hamilemiyim diye düşününce ama kasık ağrısı ve idrara çıkma pisikolojik değil ondan eminim ayrıca geçen adetim bitiminde 8-10 gün kadar baş ağrısı oldu bu gün yinne ağrıyo başım bakalım günüme 2 gün kaldı dua edin kızlar

merhaba kızlar.2 gece yatarken arka arkaya kasığıma sanki bıçak sapladılar. ben de sevindirik oldum hamilelik belirtisi diye. ama sonra piskolojik de olabilir diye düşündüm. ama daha önce hiç öyle birşey yaşamamıştım. ama bir daha arkası gelmedi.
bugün de az önce okuldan gelince ovulasyon testi yaptım çift çizgi
ama yine de sevinmek için çok erken diye düşünüyorum. çünkü daha geçen pazartesi yumurtlama günümdü. bu kadar kısa sürede belli olmaz herhalde.
ayrıca bebeği olan bir arkadaşıma sordum kasık batması olayını. o da bende de oldu dedi. bebek yerleşirken olurmuş ve sadece bir kaç defa. devamlı olmaz dedi içime su serpti. ben de saplamalar kesilince umudumu yitirmiştim.
ama yine de günüm 2-3 gün yaklaşmadan net belli olmaz herhalde.bekleyeceğiz 9 temmuza kadar. 4-5 temmuz gibi bir test yaparım belki ama burda okudklarıma göre çoğu kişi gününde yapsa bile negatif görüyormuş baştan. elimde iki test var. birini dayanamam yaparım gibime geliyor. ama şu an çok erken.
şimdi merakla günlerin geçmesini bekliyorum.

hadi bakalım hayırlısı bak şimdi benim içimede su serptinbatmalar bendede oluyor ama seninki yumurtlama günün değildi inş. yumurtlama gününde de batma olur sonra olmaz ama yine pozitif düşünelim,birde ben şu ovulasyon testini hiç yapmadım gebelik testinden farkı ne yani çift veya tek çıkması neyi ifade ediyor yazarsan sevinirim. bu arada günüm senden 7 gün önce yani olmazsam sende umutlan :))))) allah hepimize tattırsın inş.bu duyguyu.......

kızlaR BIRSEY SORCM EN SON ADET TARIHIM 30 MAYISTI GECD OVULASYON OLDUM BU AY KANDIL GUNUYDU ....YANI AYIN 25 DI YUMURTLAMA TARIHIMM... SIMDI BEKLEMEDEYIMMMM NE YAPIIM ERKEN GEBELIK TESTI ALDIM FORTEL YAPSAMMMI ACABA BELIM MACAIP AGRIYO BIDE KASIKLARIMDA HAFI FHAIF SANCILAR MEVCUT GOGUS UCLARIM HASSASLASTI COK MERAK EIDYORUM

merhaba kızlar biri bana cvp versin lütfen aynı şeyleri yaşayan varmı.adetim31.gün oldu ama idrarımın kokusunda degişme var ve sol tarafımda iğne batması gigi ağrılar oluyo acaba hamile olabilirmiyim lütfen yardım edin

eğer adetin her zaman ki gibiyse hamile değilsin bu durumda ama renginde ve miktarında değişiklik varsA o zaman umutlanabilirsin... hayırlısı hakkında...

merhaba kızlar biri bana cvp versin lütfen aynı şeyleri yaşayan varmı.adetim31.gün oldu ama idrarımın kokusunda degişme var ve sol tarafımda iğne batması gigi ağrılar oluyo acaba hamile olabilirmiyim lütfen yardım edin

ya aynı sorun bende de var benim 30. gün yarın adet olmam lazım son iki gündür idrar rengi koyu birazda tortulu batmalar sol tarafta ve son bir kaç gündür arttı çok merak ediyorum bu gün test aldım dayanamadım olsada çıkmaz günüm geçmeden de belki varsa pembe falan olur çizgi dedim sonuç negatif ama bekliyorum sabır allah sabır çünkü günüme bir gün var daha, tecrübesi olan arkadaşlar lütfen yardım edin, kardeşim hamile kaldığında aynı bu şekil batmalar olduğunu söyledi kafam çokm karıştı bu karışık kafayla eşimede belli etmemeye çalışıyorum sonra hayal kırıklığına uğramasın diye keşke olsa yakında tatile çıkıcaz meleğimizle üç kişi giderdik :ecrin_bebek:

merhabalar arkadaşlar benim size bir sorum olacak bu ay adet dönemim bittiğinin ertesi günü eşimle birlikte olduk biz korunmuyoruz eşim dışarı boşalıyor ancak bu sefer içime kaçtı azcık ve adetim çok düznsiz tarih tutamıyorum yani olmam gereken tarihten 15 gün adar geçtikten sonra regl oluyorum diyebilirim sizce hamile kalmış olabilir miyim?adet dönemime daha çok var eğer hamile kaldıysam bunu ilk nasıl anlarım test yapmalımıyım yoksa adetim eni sonu yine gelicek die beklemelimiyim yeni evliyim pek bilgim yok aydınlatırsanız sevinirim arkadaşlar ail cvp bekliyorum.

Back