Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hala regl olmadım. Acaip ağrılar var önceki adet ağrılarına da çok benzetemedim ben bunları. Kızlar test aldım ama eczacı bana sabah yap dedi, aç, tok, sabah, öğlen farkediyor mu?
arkadaşlar merhaba adetime bir hafta var.aşırı uyku,akıntı,göğüslerde hassasiyet gibi belirtilerim var ama bu arada iştahım da çok açık,normalde adet döneminde de aynı böyle aşırı yeme isteğim oluyor.sanırım bu ay da yok aslında biraz endişeliyim de çünkü bugün başka bir rahatsızlığım için 14 günlük bir tedaviye başladım.Günde 7 posta ilaç içicem.korkuyorum da eğer hamileysem etki eder diye.gerçi hamileysem de 1 hafta sonra çıkar ve bırakırım hemen ilaçları ama bir hafta içmiş olucam.birşey olurmu ki?
vallahi içime kurt düştü şimdi.bu sabah ve öğlen içmiştim ama herhalde pazartesi tahlil yaptırana dek içmem.inşallah içmediğime değer.gerçi ben hissediyorum hastalanacağım çünkü acayip iştahım açık.Ben kısa süreli bir hamilelik yaşadım.aşırı mide bulantısı yaşadım hiçbişey yiyememiştim.O açıdan hamile değilim bence.Bakalım hayırlısı olsun.canım bence kan tahlili yaptır sonra ilaç iç çünkü 1 günlük bile olsa ilaçlar bebişi çok etkiler umarım endişelerin seni haklı çıkarır da hamilesindir
ne güzeeeel.Dilerim sorunsuz bir hamilelik geçirir ve sağlıklı bebeğini kucağına alırsın.Darısı başımıza.Çok merak ettim şu an ne hissediyorsun?ınternetten araştırdım 4 saat idrarı tutmak yetiyormuş. Millet ondan sabahları yapın diyormuş. Dayanamadım yaptım zaten 2 tane almıştım, benim pozitif çıktı. Allah sizin de dualarınızı kabul etsin.
ne güzeeeel.Dilerim sorunsuz bir hamilelik geçirir ve sağlıklı bebeğini kucağına alırsın.Darısı başımıza.Çok merak ettim şu an ne hissediyorsun?
kızlar benim 36.günüm ve hala tık yok. hala akıntı ve uyku hali,şişkinlik,göğüslerde ağrısız büyüme,sık idrara çıkma, hafif baş dönmesi ve çok hafif mide bulantısına devam. bu gün test yapıcam dayanamıyorum artık. bir hafta daha bekliycektim ama sabredemiyorum. normalde benim adetlerim düzensizdi. 5 aydır glucophace kullanıyorum ve en fazla 33 günde bir 4 ay düzenli adet oldum. bakalım bu seferki bebik mi yoksa ilaç artık bana yetersizmi geliyo öğrenicez. dua edin arkadaşlarım. Allah hayırlısı neyse onu versin.
pretty angel tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin. çok sevindim senin adına.
inş hamilesindir benimde adet düzenszliğim vardı testler sonucunda ilaç kullanıyorum progestan diye doktorum bunu 3 ay kullan hamile kalmazsan tekrar gel demişti ilacım bbugün bitiyor ve bende çok şiddetli belirtiler var inş...umutluyumm
inşallah canım sende hamilesindir.