En erken başlayan belirtiler

kan testi yaptırsaydın canım yaa bekle bekle bir hafta sabredebilicenmi

napim güzelim ya. sabretmek çok zor ama negatif çıkarsa da çok üzülürüm. benim bide adet öncesi hamileliğin tüm belirtileri olur hemen hemen. ama bu ayli uyku, akıntı, göğüslerimin ağrımadam şişmesi ve idrar farklı. onun için acaba diyorum. kendimi de inandırmak istemiyorum çok fazla.

Kızlar bende halsizlik filan yok günümde derin temizlik yapıyorum yani o derece.. Bundan önceki günlerde paso uyuyordum ama hamile değilken de arada bir böyle uyuduğum için farklı bir yorgunluk gibi gelmedi bana. Sadece göğüslerim çok şişti, uçları koyu renk oldu acaba diyorum önceden de oluyordu da ben mi farketmiyordum. ınş. hamileyimdir, değilsem de önümüzdeki ay düşünmüyorum. Sabırla bugünün geçmesini beklemekten başka çok fazla çarem yok sanırım. Baş ağrısı oluyor arada bir ama geçiyor hemen. Rahim içinde bir haftadır ufak ağrılar var ama günüme yaklaşınca da oluyordu diye hatırlıyorum. ınş. dualarımız kabul olur..

Son düzenleme:
kızlar benimde adetime 2 gün var . ve çok sabırsızlanıyorum 2 gün önce test yaptım negatif çıktı bugün 2 tane daha test aldım yarın sabah deneyeceğim bakalım. 10 gün önce mide bulantıları yasadım ve kasaklarımda çok siddetli ağrılar vardı. ama simdi hiç ağrı yok adek ağrılarımda yok. sadece göğüslerim şişti ama acı yok ve aşırı gaz sancılarım oluyor onun dışında bi belirti yok :bbo: insallah vardır bişiler çok merak ediyorum böyle oluncada günler geçmek bilmiyor.rabbim artmasın ama niye ilk zaman korunduk ta düşünmüdik diye kızıyorum kendime. simdi istiyoruz artk ama...insallah olur

prety-angel aynı şeyleri bende yaşıyorum bu ay inanılmaz bi enerji var sanki vücudumda habire iş yapıyorum zannımca bel ağrım bundan kaynaklanıyor başım durduk yere ağırmaz hiç stresim falan yoksa yani ama bu ay sürekli başım ağırıyor kasıklarım sancıyor normalde yumurtlama günümde olur ağrı ama aynı ağrı 1 hafta dır yokluyor şu an bile ahhh keşke olsada aşkıma baba oluyosun diyebillsem allah aratmasın aramaya başlayınca böyle kuruyoruz kendimizi yinede yoktur diye düşünüyorum kendim için çünkü acabalar artıyor sonra arttıkça ümit te artıyor sonra hayal kırıklığı oldumu depresyona giriyorum ilk gün(( inşallah sende vardır ama duruma göre yazarsın cevabını merak ettirme bizi:)))))))

ayrıca arkadaşlar benimde adet yaklaşınca uyku problemin oluyor sık sık uyuya kalıyorum kısa kısa çekyatta sızıyorum yani her ne kadar sevmesemde sık idrara çıkıyorum göğüslerim şişiyor hatta hamilemiyim acaba dieye düşününce bilinç altına yerleşiyor ertesi gün midem bulanmaya başlıyor :))))))) ayy aşeriyorum galiba kesin hamileyim bu ay diyorum sonra adet günüm geliyor kötü süpriz adet olduğumu görünce anında midemin bulantısı gidiyor bu kısır döngü her ay tekrarlıyo eşime seöylemiyorum bende kendini kuruyosun diye kızıyor bana haklıda zaten bişiy diyim mi bizler kendimizi ççok şartlıyoruz o yüzden olmuyo yoksa problem yoksa neden olmasın ki değil mi??? ama işte bildiğim halde yine yapıyorum elimde değil (((((((((((

günaydın kızlar bugün sağlık ocağında test yaptırdım gene silik biçimde çıktı fisfisfis ama bu defa daha belirgin geçen sefergi dumalı gibiydi hemşireler olabilir ama çokta umutlanma dedi idrar testleri adetinden 10 gün geçince belli olur dedi.pazartesi artık doktora gidicem sağlık ocağına deil.

günaydın kızlar benimde reglime daha 9 gün var bakalım inşallah tutar bu ay kasıklarımda ara ara şimdiden regli olcakmışım gibi ağrı oluyor ama incir kürü yaptıydım kisttende şüpheleniyorum. bugün sersem gibiyim başımı tutamıyorum sanki ve yüzümde sivilceler çıktı normalde sivilcem pek yoktur regliden bi ki gün önce emaneten bi tane çıkar yağlıda yemiyorum yediğimden diycem ama hayırlısı valla herşeyi hamişliğe yoruyoruz ya korkulur bizden:))))))

cicekçik benimde öle oldu reglime 9 10 gün varken kasıklarım ağrımaya başladı hiç olmazdı öle bide uykum gelince direnirsem otururabilrdim ama şimdi uykum gelince hemen yatıyom dayanamıyom inş. senin belirtielerde hamilelik gibi geliyo hayırlısı kız

inşallah canım yaa inşallahhh

Arkadaslar bendede degısık bır enerjı var uzerımde normalde uykuyu seven bırıyım hayatta uykusuluğa dayanamam ama bu bır haftadır sabah 8 ben ayaktayım hatta gecen gun sabah 6da kalktım, hergun ıs yapıp duruyorum evde ıs kalmadı yapacak.. esımede bırsey demek ıstemıyorum sımdıden ümıtlenmesın dıye ama ben cok ümitliyim gıbı eger regl olursam sok gecırırım..tet yaptırdım ama negatıf cıktı..belırtılerımde %50 gibi.. Allah hepimize hayırlısını versin..

evet arkadaşlar benim reqlime daha 10 gün var sabırsızlıkla bekliyorum bakalım
bel ağrım var,uykum var,kasıklarımda ağrı hiss ediyorum.ınşallah hamişimdir

benim günüme 1 hafta var daha ama yakalaşık bir haftadır aşırı halsizlik,yorgunluk,uyku hali(günde yaklaşık 13 saat uyuyorum),ara ara başdönmesi,mide bulantısı yaşıyorum 2 gün önce idrar testi yaptım negatif çıktı ama benim hala umudum var acaaba hamile miyimdir ki....

benimde 7 gün var ama ben adet olmadan bir hafta önce hamillelik belirtileri zaten oluyordu ben olsada anlayamam heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…