Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah kucağına almayıda nasip eder inşallah canım :Saruboceq:
Soğan kürüne geçen dönem adetimin adetimin ilk gününden sayınca 7. gününde başladım 15 gün süreyle sabah öğle akşam yemeklerden 15 dk önce içtim canım ...Normal orta boy kuru soğanı hani şu sarı renkte olanlardan 2 bardak kaynamış suda 4e bölüp atıyorum 3 dk kaynatıp altını kapatıyorum ağzı kağalı bir kapta ılıyana kadar bekliyorum ve içiyorum hepsi bu yanlız her öğün taze kaynatmak icap ediyor canım ...doğumdan sonra inşallah gerek kalmaz ama gerekirse bu şekilde yaparsın bir yere not al kalsın cidden çok faydalı :1hug:
arkadaşlar bısde bebek yapma çalışmalarındayıs ve inş.da tez vakıtte rabbim isteyen herkese nasip etsin nese bende daha çok yeni olmasına rağman midemde garip olaylar olmaya başladı bulanıo ama çok afedersınız istifra etmiyorum ayrıcada hamıleysen sabahları mıden bulanır derler benım sabah olmuo akşam gece gibi oluo bıde belim çok arıo acaba normalmi yada bu belirtiler hemen başlarmı yoksa biraz müddetmi geçmesi lazım gerçi piskolojikte olabılır bılmıorum psikolojıkmıdırkii hem ılla midemin sabahmı bulanması lasım bilgi verirseniz çok sevinirim ...:bbo:
Arkadaslar tÜrkeyİ de adet gelmeden gebelİĞİ bellİ eden testler yok mu? YurtdıŞından bİ arkadas 3 gÜn kala ÖĞrendİĞİnİ yazmıŞ. Bende yaptım ama negatİf Çıktı. Yardım lÜtfen
arkadaslar , bende bı tauflık var ama ne oldugunu bılıyorum asırı derecede kasık ve alt karın bolgesınde agrı var.. regl olacakmısım gıbı hıssedıyorum bunlar normalmı ? cok istiyorum pozıtıf olmasını ve reglme bır hafta var.. lutfen cevap yazın[[/B]