En erken başlayan belirtiler

dr.a gittim arkadaşlar ağrılara dayanamadım çünkü son iki gündür çamurumsu birşeyler gelmeye başlamıştı ve bu gün adet oldum geçen ay soğan kürü uygulamıştım rahim içindeki kistim için ilginç olan kistim yok olmuş sanırım şu garip akıntı ve ağrılarım kistimin yok oluşunun belirtileydi..bu gün rahatım adetimle birlikte ağrılarımda gitti şükür

benımde 2 gun gecıktı canım dun ıdrar testı yaptım negatıf erken gebelıkte cıkmayabılıo hakkımızda hayırlısı umarım hamışsindşr:CüvCüv:

slm kızlaR..benim adetime daha 10 gün var ama akşamları sabahları ve gün boyu ara ara mide bulantım oluyo..bi de arada kasıklarımda batma var..hamilelik belirtisi dimi bunlar..10 gün önceden olur mu ki böle kızlar yaaa( Allahım karşı komşumun 5 aylık kızı var valla içim gidiyo..inş Allah isteyen herkese bebiş nasip etsin..

amin inşallah bize de nasip eder Allahım
bir şey soracam midenizde yanma oldu mu?
sol yan bel boşluğunuz varya orda bi ağrı hissettiniz mi? kasıklarınzda böyle damar atıyomuş gibi oldu mu arada sırada?
bende bunlar oluyor ama tabi benimki psikolojikte olabilir. :))))

1 gün geçti benimde.bikaç gündür ara ara adet olacakmışım gibi ağrım oluyo,kasıklarımda batma oluyo.az mitarda da açık sarı renkte akıntım var.bugün sabahtan bu yana elimde ayağımda derman yok,sanki tansiyonum düşük de bayılacakmışım gibi.anlam veremedim.

kızlar akıntım hiç geçmedi ve sarı yoğun..ne olabilir sizce zararlımıdır??adetime 1 hafta var..hayırlısı..

benimde adetime bir hafta var birazcık beyaz yoğun bi akıntı geldi. Allahım inşallah hamile kalırız hayırlısı ile...

benimde adetime az kaldı sağ yumurtalıklarımda tuhaf bişey hissediyorum inşallah hamileyimdir hayırlısı ile :)

[canım Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla alırsın kucağına yavrunu..
bişey sormak istiyorum belirtilerin ne zaman başladı?birliktelikten ne kadar sonra?benim reglime 5 gün var daha ama bahsettiğin belirtilerin çoğunu yaşıyorum da:)) bi umtlandım acaba mı dedim:))/B]

selam arkadaslar ben daha bıraz once uye oldum.. cok asırı kasık ve bel agrım var internette onu yazmıstım ve sizin siteniz ile tanıstım..hamilemiyim degilmiyim ne yapacagımı hic bilmiyorum..:uhm:

olabılır 10 gun onceden ıdrarımı farkettım dıyebılırım sanırım dollenme basladıktan sonra hıssedılır duruma gelıyor ınsallah hamılesındır :)))

cok sevındım kıstının gıtmesıne:) bende de var kıst bır yıldan fazladır yerlestı kaldı :) ılac kullnıyordum hep ıse yaramadı bırakır bırakmaz hamıle kaldım hala kıstım var o yuzden hamılelık surprız oldu bana beklemıyorduk duzensız adet kıst dogum kontrol hapı derken :) sogan kürü demıssın nasıl yaptın onu yazarsan cok sevınırım :)) tabıı hamıleyken yapamam da aklımda bulunsun :))

Allah kucağına almayıda nasip eder inşallah canım :Saruboceq:
Soğan kürüne geçen dönem adetimin adetimin ilk gününden sayınca 7. gününde başladım 15 gün süreyle sabah öğle akşam yemeklerden 15 dk önce içtim canım ...Normal orta boy kuru soğanı hani şu sarı renkte olanlardan 2 bardak kaynamış suda 4e bölüp atıyorum 3 dk kaynatıp altını kapatıyorum ağzı kağalı bir kapta ılıyana kadar bekliyorum ve içiyorum hepsi bu yanlız her öğün taze kaynatmak icap ediyor canım ...doğumdan sonra inşallah gerek kalmaz ama gerekirse bu şekilde yaparsın bir yere not al kalsın cidden çok faydalı :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…