kesinlikle cok haklısın yaa saglıklı olsunlar da! benım de tahmını 8-12 ocak arası :) bulantıların var mı ben berbat durumdayım suan.
Ve bol gaz çıkarma olayı ..Hem de alttan....benneyaptımkikafamçokkarıştı
canım benım bulantı var biraz ama daha çok iştahsızlık ve tiksinme var ve çok acıkıyorum mıgdem agrıyor resmen acıkınca normal zamanlardakı gıbı degıl bu acıkma senınde oylemı
arkadaşlar daha adetime 12 gün var yumurtlama zamanımda geçti benden dün iki damla kahverengi akıntı geldi hiç böle olmazdı acaba ne olabilir yerleşme kanaması olamaz dimi daha çok erken offf yaa nezamn gelcek benim bebişim
Merhaba arkadaşlar benimde hamile arkadaşlara bir sorum olacak cevaplayan olursa mutlu olurum..Aranızda hiç adetinize 15 gün kala adet belirtisi gibi kasıklarınızda ağrı oldumu özellikle ayağa kalktığınız zaman ? 15 gündür adet olacakmışım gibi kasıklarımda ayağa kalktığımda sancı hissediyorum adetime 2 gün var bu gün extradan bir iki damlada kahverengi leke oldu cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
:CüvCüv:Ben dün aksam hamile olduğumu öğrendim. Allah isteyen herkese versin sağlıklı ve hayırlısıyla.
Son iki haftadır en erken belirtileri araştırıyorum ve kendim yaşadım gördüm.
Benim gibi araştıranlar için yazacaklarım var.
- İdrarımın rengi değişti. Bazen koyu bazen açık ve zaman zaman bulanıktı. Aynı zamanda kokusunda farklılık vardı.
- Kilomda değişiklik olmamasına rağmen karnımda şişlik vardı.
- Göğüslerim adet döneminden daha az şişti ama şişlik yinede belirgindi.
- Bağırsaklarımın düzeninde değişiklik oldu.
- Alt karın bölgemde eğilip kalkarken vs. ince ince sızı şeklinde batmalar oldu birkaç kez zorlayınca. Sanırım rahimde olusan değişimlerden kasların yaptığı baskıdan oluyormus bu.
- Yine alt karın bölgem sıkışınca kan akışını sanki damar atıyormuş gibi hissedebildiğim durumlarla karşılaştım.
:CüvCüv: Ama en belirgin idrarımdı. ilk haftadan kokusu değişti.Bu hafta sızıları hissettim şuan 3-5 haftalık değerler arasında çıktı ama benim bildiğim ve hesapladığım yumurtlamamdan itibaren 3. haftadayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?