En Eli Maşalı Yönetici

En Eli Maşalı Yönetici

• Ankete Katılan
    182
  • Anket Kapalı .
Kazen dedim valla yanii demişş oldum artık pılımı pırtımı toplasam mı :18:

Korkunun ecele faydası yok.. Ne kadar çekinsem de, ellerim titrese de Mune'ye verdim oyumu. :) Aslında "En eli cımbızlı yönetici" olsaydı kategorinin adı, eminim kimse düşünmezdi ama seneye artık. :)

Affedin Mune, azledin.. :)

sihirli güçlerim var bakın bana oy verenlerin kullanıcı isimleri 29 Aralık'ta griye dönecek : ) bir tür nirvanaya ulaşacaklar....

Son kara liste ;

19DisiKartaL03, A m o n r a, adra, agustos72, ameliepoulain, anglev, AngryPenguin, April09, Ausencia, aycaaaaaaa, azerinnn, bibiskremversem, BitterKuzucuk, bulutefe, cadikazani23, chloen, citos2903, cmrmduru, CoolKul, CuteMom, dansmarue, DatluCadu, db55, dejavu_one, Dilay80, durdurundunyayi41, ebruraz, Egem, eLmayRa_, exmadon, E_M_A, FallenAngel, fatihpepe, firarperest, gizemli_masum, HanimKelesimiGetir, hedorlando, HENAH, htczhr, hybris, jeanneCdarc, Jelesec, justholdmetight, kadesa, kamuran85, karazeytin, kardelenguzelli, keenlemyekun, la_edri, leonela, limon1988, llazkizi34, Louisa, micra, millan, minnakkk, miskamber, missblue, MonaLiisa, NickimTam13Harf, nobody, nurlum, pekmez_akilli, Pepe, ranana, Rengina, Reputable, reyyan84, roseGirl, Rosemarys_Baby, seam, sedulu, SehKer, Semblante, seRperiM, Serwel, sevcan62, sevgidemir, SheZofren, sifaa, soslu_makarna, superisi96, TariElensar, tatlikedi, ThirtyFouR, tolin, tritonissa, true, tugba00, Valkyrie89, yolcu20, zd86, zxshermine, _MedceziR_

Yani şeyy hık mıkk ahh eyvah:2:

bu kadar ateşi başka nasıl tutacaktınız ki ,haklı olarak elinize bir maşa gerek :))))))))))))) ( çok belli oldumu yağçılığım )

Ben çok uykuluydum yanlış kişiye oy vermişim.

Kazen bunca insan gri olursa sitede yazacak insan kalmayacak ama öyle de birşey var sitenin sonu demektir bu :18:

Eğer bu gerçekten olursa 28 Aralık'ta kimse tutmasın beni,ağzımın ayarı kaçacak.

aaa adımı kim yazmış buraya hep dış mihrakların oyunu bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…