Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sihirli güçlerim var bakın bana oy verenlerin kullanıcı isimleri 29 Aralık'ta griye dönecek : ) bir tür nirvanaya ulaşacaklar....
Son kara liste ;
19DisiKartaL03, A m o n r a, adra, agustos72, ameliepoulain, anglev, AngryPenguin, April09, Ausencia, aycaaaaaaa, azerinnn, bibiskremversem, BitterKuzucuk, bulutefe, cadikazani23, chloen, citos2903, cmrmduru, CoolKul, CuteMom, dansmarue, DatluCadu, db55, dejavu_one, Dilay80, durdurundunyayi41, ebruraz, Egem, eLmayRa_, exmadon, E_M_A, FallenAngel, fatihpepe, firarperest, gizemli_masum, HanimKelesimiGetir, hedorlando, HENAH, htczhr, hybris, jeanneCdarc, Jelesec, justholdmetight, kadesa, kamuran85, karazeytin, kardelenguzelli, keenlemyekun, la_edri, leonela, limon1988, llazkizi34, Louisa, micra, millan, minnakkk, miskamber, missblue, MonaLiisa, NickimTam13Harf, nobody, nurlum, pekmez_akilli, Pepe, ranana, Rengina, Reputable, reyyan84, roseGirl, Rosemarys_Baby, seam, sedulu, SehKer, Semblante, seRperiM, Serwel, sevcan62, sevgidemir, SheZofren, sifaa, soslu_makarna, superisi96, TariElensar, tatlikedi, ThirtyFouR, tolin, tritonissa, true, tugba00, Valkyrie89, yolcu20, zd86, zxshermine, _MedceziR_
Demirden korksak trene binmezdik demiş atalarımız![]()
Ben mapıs ve tecrit hayatına alışkınım, alışkın olmayanlar düşünsün![]()
Sitede kimse kalmayacak gibi görünüyorNeyse ben en akıllıcı olanı yaptım oy kullanmadım
Ama kimse olmazsa sıkılabilirim bende oy kullansam mı:26:
![]()
![]()
Oy kullansanakullanmalısın bence
![]()
Oy kullansanakullanmalısın bence
![]()
Siz çapraz ateş mi ;yoksa herkes kendine oy verenlere mi işlem yapacak onu tam belirleyin ben bir daha düşüneyim:18:![]()
demi........................
oy verdik, bide propaganda dan ban yedirme bize Nevoş, vereceksen ver vermeyeceksen tahrik etme![]()
Kalp kalbe karşıyım cadum , sende aynı hisler içine mi büründün o mesajı okuyuunca
Bari kafamız dik olsun de mi ama ?
Tahmin edemeyceğin kadar çok güldüm bu mesaja , nevo tahrik yok , tahrik yoook![]()
yazdım bide yukarı bakayım dedim, aynısını yazmışsın, ölü ama gururlu gençleriz biz
![]()
Ölü = evet
Gururlu= evet
Genç =![]()